Fragrancex.com - аромати и доставки- 7 тема

• 52 337
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 150
Ако е платено директно с карта е най-добре да се оспори в банката, ако е платено с ПП - с диспут  Peace

# 151
Може се оспори само при основания за неправомерна транзакция. Имах миналата година такова възражение пред моята банка, когато ми бяха прихванали картата през интернет. Сумата беше за 40 долара и 4 месеца правиха разследване кое как е преди да ми възстановят сумата. При мен беше лесно - оказа се , че такъв магазин не съществува. То аз  бях си провела такова паралелно разследване и установих, че такава фирма в щатите няма и не е имало. В настоящия случай банката не е търговски агент за да се намеси. Картата не е акредитив, т.е. ако беше акредитив друга работа - тогава продавачът усвоява блокирани за него средства при представяне на определени документи.

# 152
  • София
Ясно, няма шанс банката да върне парите, то не е и нейна работа де. Няма да се занимава с моите 26 евро.  ooooh!

# 153
Добре, ескалирах диспута до клайм и са ми изпратили прословутия тракинг, сега как да върна отговор на Пей Пал, че тракинга за нищо не става? Къде е опцията? Никъде нищо не виждам  ooooh!

# 154
Мисля, че ще е по-добре да пишем първо на Фрагранса с номерата и имената на всички /които искат/ и да им обясним, че смятаме да пускаме общо писмо до... Може да ни решат проблема, без да се стига до следващо писмо.

# 155
  • София
Току що звънях в пощата - няма пратка от Фрагранса за мен и днес... Sad Аз по принцип съм оптимистка и мисля че ще дойдат, но ако не дойдат до крайния срок за диспут, мисля да пусна един... поне за по-старата поръчка де...

# 156
И на мен са ми изпратили тракинг номер,но не знам къде да го проверя.Моля някой ако знае да го провери- 3DR426775D970360V

# 157
  • Варна
skrita, как изглежда този тракинг, който са ти пратили ?

# 158
Пуснете си трекингите (тези, които сте получили), че да не се окаже, че са едни и същи или се въртят 10-тина вариации.

# 159
А в пощата отличават ли ги тези пратки от Фрагранса? Защо не питате кога за последно е идвала пратка от тях.

# 160
И на мен са ми изпратили тракинг номер,но не знам къде да го проверя.Моля някой ако знае да го провери- 3DR426775D970360V
Твоят тракинг поне е като хората, с букви и цифри, а моят е само цифри - 060320091148484473023  #2gunfire
Трябва днес да отговоря на Пей Пал, а къде е опцията за отговор  ooooh!, някой им беше писал че този номер е подвеждащ - да помага  Praynig

# 161
  • Варна
Под номера на диспута има поле с надпис - Post New Message - там пиши  Peace

# 162
гледам имам мейл за 10% намаление - Summer2009 май не е много добра идея да се ползва в момента  Rolling Eyes
с този код не може да се използва кода за безплатна доставка, а по-изгодно от това няма  Stop

ако поръчката е голяма, примерно над 200$ идва по-добре Stuck Out Tongue

# 163
Под номера на диспута има поле с надпис - Post New Message - там пиши  Peace
Под номера на диспута да, но при клайм ти дават 2 дни за отговор, пък отговора къде да го напишеш  Rolling Eyes не ти разясняват

ако поръчката е голяма, примерно над 200$ идва по-добре Stuck Out Tongue
никога не бих рискувала да пусна поръчка за 200 долара без да имам проследяващ номер, не визирам сегашното забавяне от Фрагранса. Просто винаги гледам да си ги деля на по малки суми, че ако стане беля нещо загубената пратка да е на по-ниска стойност

# 164
  • София
Вече си мисля , че да спестят разходи са натоварили пратките за Европа в контейнер на някой кораб и той е потънал. Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт