Fragrancex.com - аромати и доставки- 7 тема

• 51 737
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 855
  • София
http://www.fragrancex.com/products/_lid_L-am-pid_884W-am-cid_Per … me__products.html

EDT са и 2те.

bubanka, точно за това питам ... просто миризмата е много лека и нетрайна, а искам да остане аромата

# 856
Някой остана ли да чака нещо? На мен ми липсват още няколко поръчки. Rolling Eyes

# 857
http://www.fragrancex.com/products/_lid_L-am-pid_884W-am-cid_Per … me__products.html

EDT са и 2те.

bubanka, точно за това питам ... просто миризмата е много лека и нетрайна, а искам да остане аромата

според мен този не е нетраен парфюм  Peace
аз не бих взела тестера, разликата от 50 цента не си струва - ще имаш капачка и красива кутия, в която да съхраняваш парфюма  Wink

едит: видях, че и тестерът има капачка, а ако не държиш на кутията - изобщо няма значение кое ще вземеш Simple Smile

# 858
  • Варна

EDT са и 2те.

според мен този не е нетраен парфюм  Peace
аз не бих взела тестера, разликата от 50 цента не си струва - ще имаш капачка и красива кутия, в която да съхраняваш парфюма  Wink

едит: видях, че и тестерът има капачка, а ако не държиш на кутията - изобщо няма значение кое ще вземеш Simple Smile
При еднакви цени и количества бих взела ЕДТ  Peace

# 859
  • София
Благодаря.
и аз мисля, че разлика от 50 цента не са съществени.
Може би проблема е в мен, та да не го усещам върху себе си, но някоя случайна дама с "light blue" я разпознавам.

# 860
  • София
Някой остана ли да чака нещо? На мен ми липсват още няколко поръчки. Rolling Eyes
Аз все още очаквам да получа поръчки от 17-ти и 22.06 Cry
Както и от 7-ми и 08.07

# 861
Отчет и от мен:

Получих и последните две поръчки от 01.07..
Отдъхнаааааааааах си.    Whistling

# 862
  • Бургас
а някой да е получил августовска поръчка  Blush

# 863
  • Варна,морето ...
разгеле дойде ще паля свещ Rolling Eyes

# 864
  • Варна
а някой да е получил августовска поръчка  Blush

Ама не ставай нахална- августовска сега Joy hahaha hahaha

# 865
  • София
Хехе, ми все пак 13.08 е...от 1.08 са вече 12 дни, макар и не работни... Crazy

# 866
защо ограничвате на хората мечтите  Mr. Green

# 867
И аз все още чакам от 09.07., ни вест, ни кост... Confused

# 868
  • Балчик

Аз си поръчах точно този комплект на 09 юли и още не е пристигнал. За пръв път поръчвам от сайта и вече се притеснявам, че няма да дойде. Нормално ли е да се бави толкова много пратката?

A не четеш ли темата? Хората от средата на юни не са получили още, а другите юнски едва сега пристигнаха. Между другото и аз чакам от 9-ти, беше за РД на 10-август, е не дойде навреме.

# 869
И аз чакам от 10.07., но засега нищо  Sad.

Общи условия

Активация на акаунт