Fragrancex.com - аромати и доставки- 7 тема

• 52 343
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, от Фрагранс е. Обаче е втората ми - тази от 06.07....
Вече започвам да си мисля че тази от 22.06 няма да дойде.... Cry Но, ще се надявам все пак....
Всичко ще дойде! Радвай се Ноар!  bouquet

# 256
Момичетааааа, имам, имам, имам.............ИМАААААААААММММММ!!!! Ей сега звънях в пощата и ми казаха че имам от Щатитеееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!

A от коя дата ти е поръчката?
Ох, дано не е празен лъч надежда! Praynig

# 257
  • Варна
Вече започвам да си мисля че тази от 22.06 няма да дойде.... Cry Но, ще се надявам все пак....

И аз чакам от 6.7. Обнадежди ме това.
И аз мисля, че всичко ще си дойде  Peace

# 258
  • София
Всичко ще дойде! Радвай се Ноар!  bouquet

Денс,  Hug аз се радвам, че поне тази дойде - те са две неща, които не са за мен... поне няма да разочаровам майка ми и Жаки...
Ох, и все пак съм обнадеждена....!!! Все е нещо, има някакво отпушване!

Момичета, чакам с нетърпение и вие да започнете да получавате, и непременно да пишете...

# 259
  • София
Момичетааааа, имам, имам, имам.............ИМАААААААААММММММ!!!! Ей сега звънях в пощата и ми казаха че имам от Щатитеееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!

A от коя дата ти е поръчката?
Ох, дано не е празен лъч надежда! Praynig

Тази, която дойде е от 06.07. Баща ми я взе, не е празен лъч... Peace

И аз чакам от 6.7. Обнадежди ме това.
И аз мисля, че всичко ще си дойде  Peace

Ех, Мимс, очаквам и ти да се похвалиш утре!!!  Hug  Hug  Hug Явно започва получаването на юлските пратки... Peace

# 260
Казвах ме ви, че ще дойдат. Браво, това е прекрасно, защото сайта си струва. Ноар, Hug ти си вярно добрия вестоносец. Шампанско за теб и всички други дами.  bouquet

# 261
  • София
 Mr. Green, Денс, мерси!   bouquet

Наздраве, за отпушване на поръчките!

# 262
  • Козлодуй
Отпуши се,получих и аз.Но е предпоследната от 17.07.Всъщност декември пак така стана,така че още има шанс според мен да дойдат и по-ранните Peace

# 263
Ееее, разгеле  Peace

Значи според мен пратките от м.Юни са изпратени наведнъж и някъде са скатани, затова сега започваме да получаваме от м.Юли

Декември пак така се беше получило  newsm78

# 264
Честито момичета!   bouquet
Айде дано и по-старите почнат да идват  Praynig

# 265
  • София
Отпуши се,получих и аз.Но е предпоследната от 17.07.Всъщност декември пак така стана,така че още има шанс според мен да дойдат и по-ранните Peace

newsm44 smile3521 newsm47

Супер, значи всички ще започнат да получават днес и утре.... Praynig

# 266
Радвам се ,че пратките започнаха да идват Peace.Аз очаквам от 24.06 и от 07.07.Сега звънях в пощата,но няма нищо днес ooooh!.
Вярвам,че ще пристигнат и от сайта са коректни Rolling Eyes.Забавянето,според мен е някъде по трасето Confused.
Миналата година,имах два парфюма поръчани в средата на септември,пристигнаха в средата на ноември Twisted Evil.Бях ги отписала.Щях да припадна #Crazy като видях кашончето в пощата.
Така че и сега сигурно е същото Close.

Честито парфюмче Noir  Hug!Радвам се ,че си добрият вестоносец  bouquet!

# 267
  • Варна
Ееее,знаех сииииииииииииииииииииии Party Party Party
Отпушва се! С юни е станало както през ноември- ще отиде 2 месеца, но ще дойдат Joy Praynig Hug Peace

# 268
  • Бургас
Хайдееее ...почна се. И юнските ще дойдат. Вече съм сигурна!  newsm44 newsm68 newsm10

# 269
Момичета, а в пощите до колко време пазят непотърсените пратки?
Аз другата седмица заминавам и ако не дойде до тогава парфюма не знам какво ще правя  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт