Световна Седмица на Кърменето 2009 - програма, активности, присъединете се!

• 14 210
  • 142
  •   1
Отговори
# 30
  • Карлово
Да се похваля - в акцентите сме, по-важни и от президента и проектите
http://www.karlovobg.eu/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1#

# 31
Здравейте,
не се включвам често във кърмаческия форум, но чета, темите и следя събитията.

Снощи докато течеше клипчето, вкъщи имаше невероятен ефект. Аз кърмя, сина ми е на 1 годинка и 6 месеца, семейството постоянно ме убеждава, че е време да спираме. Аз не се чувствам готова а детето иска да суче и това е.
Снощи гледйки клипчето всички бяха супер щастливи, че и ние още се кърмим!!! Как така се обърнаха не разбрах, явно съпричастността към нещо голямо ги кара да се чувстват горди!!!

Успех на ЛЛЛ за лавинообразното увеличаване на интереса към кърменето. Ние ще се включим в събитията с голямо желание! Кампанията е много хубава!

Микки, разбира се че е по Важно!!!

# 32
Много се радвам, че не пропуснах тази важна информация и живот и здраве ще мога да присъствам на лекциите , искам да питам трябва ли да се запиша някъде предварително?

# 33

Снощи докато течеше клипчето, вкъщи имаше невероятен ефект. Аз кърмя, сина ми е на 1 годинка и 6 месеца, семейството постоянно ме убеждава, че е време да спираме. Аз не се чувствам готова а детето иска да суче и това е.
Снощи гледйки клипчето всички бяха супер щастливи, че и ние още се кърмим!!! Как така се обърнаха не разбрах, явно съпричастността към нещо голямо ги кара да се чувстват горди!!!

И аз останах с впечатление, че клипът се въприема доста добре и от хора, които не са ангажирани по-някакъв специален начин с кърменето.

# 34
  • Перник
Чудесно е, че ще има събитие и на територията на Перник. За съжаление едва ли ще успея да се включа  Sad

# 35
И ние,екс-кърмачетата ще се сме някъде из Северна България.  Grinning
Бу,ако има нужда от подкрепа в Плевен или Търново също,обаждайте се,ще си взема някой ден отпуска.

# 36
В Шумен също са организирани лекции и срещи, но не го виждам в програмата.

# 37
  • До хладилника, който обичам
Пате, в Търново сигурно ще се радват на повече помощ Simple Smile
Кристофер, наистина не знам защо го няма в програмата Confused Освен да допишеш тук Simple Smile

# 38
~*~

...и с гордост да ви представим новото ЛЛЛ видео (кратък вариант, 31 сек):

http://www.youtube.com/watch?v=DAbgpbe7qv8

ако някой желае в по-високо качество за разпостранение и т.н., да свирукне Simple Smile

~*~

# 39
Бу,към кого да се обърна?

# 40
Браво!
Страхотни са и двата клипа!

# 41
  • Велико Търново
Наистина страхотни клипове!  Simple SmileАз се радвам, че в Търново също ще има инициатива - дано да има и голям интерес. Жалко, че няма такива инициативи и през останалото време в града. Аз имах страшна нужда от подкрепа в началото след като родих, но благодарение на силното ми желание и форумите вече успешно кърмя почти осем месеца. Жалко, че около мен вече никой не кърми... Sad

# 42
Здравейте,

днес мина и прес конференцията - присъстваха и трите национални телевизии - довечера ще бъде отразено по Новините. А също ТВ7 и водещи медии Simple Smile .

Ще се радвам да споделите с нас снимки от събитията с идеята да качим някои от тях и на сайта www.kurmene.com, а също и отразяването на вашите събития Simple Smile За целта - можете да ни  изпращате снимки и инфо на mama@remembrand.eu

Елена - REMEMBRAND

# 43
~*~

...и с гордост да ви представим новото ЛЛЛ видео (кратък вариант, 31 сек):

http://www.youtube.com/watch?v=DAbgpbe7qv8

ако някой желае в по-високо качество за разпостранение и т.н., да свирукне Simple Smile

~*~

...и "Кърменето в 10 стъпки" на вашето внимание  Grinning

# 44

Страхотно е!!! Благодаря   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт