Световна Седмица на Кърменето 2009 - програма, активности, присъединете се!

• 14 194
  • 142
  •   1
Отговори
# 135
м да, ние пък в Русе се надяваме на голям интерес. надяваме се и медиите да ни отразят подобаващо.

отложихме лекциите заради отпускарският сезон

# 136
  • САЩ
Срещата в Русе на 17 Август за мен беше много вълнуваща, защото за пръв път имах възможност да присъствам. Събрахме се 15-тина души и дечица имаше доста. Големи благодарности на Бумеранг, инфинити, мирелката за хубавото събитие.

# 137
благодаря, а пък ние очакваме снимките от вашия апарат!  Grinning

# 138
Аз също бях на тази среща и много ми беше приятно.Разбрах за нея съвсем случайно през уикенда на Дунава където ме заговори Мирела за което и благодаря.Неможах да стоя докрая и затова искам да попитам ще има ли друга такава среща?

# 139
Вчера присъствах на срещата,но си тръгнах бързо и неможах да чуя всичко,а имам още въпроси и неща които искам да зная относно кърменето.
Аз писах под името Ивчо,че нещо не се справих в първия момент със форума.

# 140
мили бъдещи( и настоящи) майчета от Русе, следващата лекция на тема: Раждането-  естествено и секцио- ще бъде на 29.08, събота, от 10.30 ч. в спортен клуб Вихър.
Ще присъства старша акушерка Марийка Георгиева от АГ-Русе, ще можете да зададете въпросите си към нея и да споделите притеснения.
надявам се така да ви бъде по- спокойно, и когато големият ден дойде, да влезете с усмивка в родилната зала!
татковците са повече от добре дошли на лекцията!

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 13:47 от Бумеранг

# 141
  • САЩ
Ето снимките които направихме на Русенската среща на 17 Август, достъпът до компютър ми е ограничен затова чак сега. Надявам се да се виждат

http://summer2009.snimka.bg/friends/rusenska-sreshta-17avg09.412320.14274103

# 142
summer, благодаря ти за хубавите снимки от срещата и за свежото присъствие на цялото ви семейство!
Много сте готини!  Heart Eyes
Поздрави!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт