Световна Седмица на Кърменето 2009 - програма, активности, присъединете се!

• 14 196
  • 142
  •   1
Отговори
# 105
Нели Simple Smile  и аз така, особено тази седмица! Като кажа колко време кърмя и почти всички ме гледат с погледи тип "тази е луда" или "това е ненормално", но и аз с това се успокоявам, че дори и едно дете да бъде кърмено си е заслужавало!!!

# 106
Нели разсъждаваш абсолютно правилно! И едно бебе да е си заслужава!

# 107
Малко репортаж от street breastfeeding във Варна:

http://www.flickr.com/photos/25034776@N08/3793626796/in/set-72157621957079004/

# 108
smooth прекрасни снимки както винаги  Heart Eyes

# 109
Божеее, какви красиви снимки, думи нямам  bouquet

# 110
Street breastfeeding идеята е страхотна! Браво момичета! Страхотни са снимките, направо е готова изложба! Ако авторката реши да направи една изложба, ще направим всичко възможно да я приютим и в Казанлък!
Вчера нашата неформална среща на кафе мина много добре, имаше 10 бременни и още няколко майки с дечица; стана хубав разговор, запознахме се, надявам се да подържаме контакт и за напред, да си правим срещи, и да расте интереса към "каузата"  Sunglasses

# 111

Вчера нашата неформална среща на кафе мина много добре, имаше 10 бременни и още няколко майки с дечица; стана хубав разговор, запознахме се, надявам се да подържаме контакт и за напред, да си правим срещи, и да расте интереса към "каузата"  Sunglasses
A eто и снимки: Цък! С тази неформална среща приключваме седмицата на кърменето в Казанлък. Много съм доволна и съм сигурна, че поставихме едни добри основи за бъдещи инициативи в подкрепа на кърменето, а и не само. Радвам се, че се запознахме с всички, благодаря на Офиоли и Angeliha, че толкова бързо откликнаха и се включиха с такъв ентусиазъм в проектите.
Днес трябва да е излязла и статията за ССК в един от седмичниците, по-късно ще дам линк.
smooth, някои от фотосите са уникални! Иде ми да захвърля фотоапарата си, впечатлена съм!

# 112
БРАВО НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ! СТРАХОТНО СЪБИТИЕ. МИСЛЯ, ЧЕ ТАКИВА ТРЯБВА ДА ИМА ВСЕКИ МЕСЕЦ!

smooth НАИСТИНА СТРАХОТНИ СНИМКИ
Аз лично съм от велико търново и утре ще съм в парка на мероприятието!

# 113
Браво на Варна! Не само снимките, а и моделите са страхотни!

Бу, моля те за съдействие: телефонът на доц.д-р Ваня Недкова- Плевен продължава да не отговаря!  Praynig А ние с бебе Виктория имаме нужда от малко професионална помощ. Hug

# 114
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ето снимки от Габрово:

http://picasaweb.google.bg/pashankov/2009#5365400401911470402

# 115
Дени,ще падна  hahaha "футболно дерби “Кърменал” -“Млечестър гърдейтед” "
Направо сцепихте в Габрово!

Смуут,снимките са толков вдъхновяващи!А на някой пози се виждат учудените погледи на наблюдаващите.

# 116
Към момичетата от Варна.

Остава ли срещата за днес и къде точно е това заведение Портокал, че въобще не съм го чувала  Blush А и предвид времето (че както се е заоблачило), се чудя дали ще има достатъчно ентусиасти, престрашили се  да тръгнат към срещата, особено от крайните квартали  newsm78? Този наш варненски късмет с времето  Rolling Eyes

# 117
До бл. 19 в Чайка се намира заведението  Peace

# 118
Смин, благодаря за бързия отговор   bouquet

# 119
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Дени,ще падна  hahaha "футболно дерби “Кърменал” -“Млечестър гърдейтед” "
Направо сцепихте в Габрово!

Смуут,снимките са толков вдъхновяващи!А на някой пози се виждат учудените погледи на наблюдаващите.

Е, радвам се че е весело. Получи се много хубаво!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт