Световна Седмица на Кърменето 2009 - програма, активности, присъединете се!

• 14 214
  • 142
  •   1
Отговори
# 60
Наистина имаше малко хора на шествието в София, но мина чудесно, а времето беше повече от благосклонно. А чужденците наистина проявиха интерес - едини от тях даже уточни, че би могъл да се присъедини - ''I've got boops, too, you know''  Joy

# 61
Момичета, има ли някаква информация за проваления днес поход във Варна - ще се състои ли и кога? Rolling Eyes Днес се бяхме организирали голяма групичка, пропътувахме от другия край на града и точно в 5 следобед ни окъпа дъжда на центъра. Tired После се завъртяхме покрай хотела, но не видяхме никого.. Confused

И ние бяхме голяма банда. След като заваля майчетата се приютиха в едно барче, аз не смогнах и бяхме мокри като кокошки. Затова пък детето спа както никога досега. Та, ще има ли поход днес  или уте или до 7-ми. Все пак е цяла седмица  newsm78. Много бързо ще се организираме само да разберем, че има  Praynig Praynig Praynig

# 62
  • Варна
Момичета, има ли някаква информация за проваления днес поход във Варна - ще се състои ли и кога?

Присъединявам се към питането. Много ме е яд как точно в 16 и 50 заваля.
И аз се присъединявам към питащите.

# 63
  • До хладилника, който обичам
Та, ще има ли поход днес  или уте или до 7-ми.
То даже не е нужно да е в рамкит на 1-7-ми, ако сериозно.

# 64
Така е! Аз бих участвала винаги когато има такова събитие, но сега се вдига повече шум и ни се обръща повече внимание Simple Smile)

# 65
Права си Grinning Но пък - майките раждат и кърмят целогодишно Laughing и от тази гледна точка може да е удачно да е близо до, но не непременно в рамките на ССК. Аз само си мисля на глас, впрочем, вие във Варна най-добре си знаете кога ви устройва дата Crazy

# 66
Живея в Добрич и съм официално поканена от нашият ЛЛЛ-Лидер за града.Ще присъствам с удоволствие и още по-радостно и мило ми стана,,когато разбрах,че и в моя роден Смолян ще има такова мероприятие. Heart Eyes  bouquet

# 67
Живея в Добрич и съм официално поканена от нашият ЛЛЛ-Лидер за града.Ще присъствам с удоволствие и още по-радостно и мило ми стана,,когато разбрах,че и в моя роден Смолян ще има такова мероприятие. Heart Eyes  bouquet

Абе аз още не съм "лидер"  Blush , но се надявам скоро да се осъществи   Crazy  Peace
И ние почваме от утре, дано всичко протече още по-добре от замисленото Simple Smile

# 68
Само не забравяйте да поствате тук поне накратко инфо как е протекло, и разбира се, събирайте хубави снимки, да обновим галерията!

# 69
  • София
Поздравления за мащаба тази година! За съжаление пропуснах в пътуване акциите, в които ми се искаше да съм наистина активен участник!

Бу, попаднах и на блога ти! И за там - поздравления!

# 70
  • София
Да кажа за Пикника в София: ами чудно беше, макар и със скромно присъствие според моите разбирания. Но пък наистина вече е август: жега, пътуване, отпуски и т.н., та може и от това да е. Приятно бях изненадана от гледката на деца, които ядат моркови и ябълки вместо онуй-що-не-бива-да-се-назовава (Зайо Байо). Пикникът беше от 10 до 12 ч. (е, ние с Калин си тръгнахме чак в 19 ч. като се поскри слънцето, че бяхме на собствен ход), всички каки и батковци бяха много лъчезарни и сравнително послушни, а по-дребните дЯца пазиха поведение Whistling

П.С. А къде се публикуват снимките, за да разгледам в моя роден Русе как е минало  Embarassed 

# 71
от роден Русе няма снимки. заради жегите предвидливо си направихме лекция на закрито, с климатик. нищо особено, с изключение на полезната информация и ефектния доктор Еков от РИОКОЗ.

# 72
  • Sofia
А снимки от похода в София има ли?

# 73
А снимки от похода в София има ли?
Гледах такива в профилите на някои от участничките във Фейсбук  Peace

# 74
В Бургас се събрахме 30 майки с бебета, мина добре, шумно и весело  Simple Smile Събрахме се в Морската на раздумка и почивка след това.
Имаше доста снимащи майчета, надявам се да постнат снимките тук.
Две телевизии и вестници снимаха и интервюираха, ако някоя майка успее да запише ще има мат'риал  Mr. Green
Адди обеща да преснима каквото има във вестниците и да го представи.

Общи условия

Активация на акаунт