Летни придобивки - 13

• 34 401
  • 330
  •   1
Отговори
# 30
Мацки, аз сега съм се отдала на гледане на вашите неща, че моите няма да ви се приискат особено, но пък може и да снимам нещо, което би харесало и на не тежкотоварни мацки  Thinking

Оу, Дженка, ма голяма си прекрасница с това коремче  Hug Hug Hug А такъв гащеризон искам и ааааз  Sad От морето ли да разбирам, че трябва да се издирва или имам шанс и тук?

ПП. Едно кафе не дойде да изпием обаче във вторника- много си работна  Crossing Arms

mimozata, много са сладки еднаквите дрешки- винаги съм била фен на такива сетове за мама и мадама  Grinning

плачи, сладурско е много  Heart Eyes

# 31
*Jeny*,много си красива Hug Hug Hug
Да,изглеждаш чудесно   bouquet

моника-не съм сменяла снимката ,а я прекръстих та да не се дразниш ти или Лара и пр... и който види,че на тази снимка се вижда марката,моля нека не разглежда снимката та да не се дразни  Sunglasses

Милейди-снимай,дори и за "тежкотоварни" убедена съм,че и те ще ни харесат  Grinning   bouquet
Tia_e   bouquet

# 32
Тиа, Лара, Милейди, Мимозка благодаря ви много за милите думи. Heart Eyes Радвам се,че  ви харесва. Напоследък със шекмебето никак не се чувства в най-добрата си форма, но ще се изтърпи поне още 2 месеца Simple Smile
*MILADY* , признава м, че много ми се искаше и заслужавам неизвинителна. Обаче бях затрупана с работа Tired Гащеризона е много удобен и супер лека материя. От София е, казаха ,че па кще получават и друго цветове. Ще ти пиша задължително Hug И с удоволствие бих разгледала твоите неща .Сигурна съм ,че са много елегантни и красиви. Пък и тук има доста коремчета и ще бъде интересно Hug Hug Hug

# 33
И аз - риза и панталонки
mimozata жилетчиците са много сладки, харесвам мама и детенце с еднакви тоалети  Flutter

# 34
*Jeny* много си сладка  Heart Eyes

# 35
  • Belgium
Дженчее, голяма си ми сладурана, гледам пупата расте  Heart Eyes

Млейди, изобщо не си намирай извинения, а почвай моментално да снимаш  Naughty Hug

# 36
Джени страхотно гащеризонче и точно навреме му дойде модата а  Wink?
Миледи  Heart Eyes
И на двете ви пожелавам само хубави емоции и придобивки. Hug Heart Eyes

# 37
Glossy шапките ти са страхотни. Браво, много добър избор  Peace Аз си купих, моята е с мааалко по-малка периферия, черна, но още не мога да се наканя да я снимам.

# 38
*Jeny*, прекрасна си!

Момичета, страхотни неща сте си взели Simple Smile Със здраве!

Ето и моите нови придобивки
панталон
сако към него
още едно сако
още един панталон
връхна дрешка
и едни обеци

# 39
Glossy   bouquet ,ризата ти е много интересна  Peace  и на susikata двете сака ми харесаха  Simple Smile

# 40
  • Mонтана
Jeny super si.

# 41
Страхотно сако  Heart Eyes (дали е удобно да питам от capasca ли е) ии обичките ти много ми харесват.
mimozata   bouquet
и нещо скромно - нов суитчър за вечерите с колелото..

# 42
# 43
Mimozata, страхотни неща, със здраве да си ги носите   bouquet А би ли споделила откъде намиташ такива еднакви красоти за мама и детенце?

# 44

Общи условия

Активация на акаунт