Летни придобивки - 13

• 34 440
  • 330
  •   1
Отговори
# 180
    Много ви моля момичета за бърз отговор,че снощи приятеля ми и една приятелка ме убеждаваха,че на сватба не можело да се ходи с чанта и обувки в различен свят.
    Моля ви да погледнете тази комбинация и да ми кажете,дали си отиват.Роклята и обувките са черни,а чантата е тъмно,ама много тъмно кафяво,винено червено-лилаво,но повече на кестеняво бие,но тъмно,почти черно.Както вече знаете,за сватба си ги купувах и то с толкова мерак и сега ако не може в различни цветове,не знам вече какво ще правя.
    И питам,аз кой е тоя дето е измислил този етикет да са чантата и обувките в един цвят???

# 181
На мен ми харесва.Четох, че вече не е задължително обувките и чантата да са един цвят,даже е  модерно да се различават.Още веднъж на мен ми харесва  Simple Smile

# 182
  • София
" Много ви моля момичета за бърз отговор,че снощи приятеля ми и една приятелка ме убеждаваха,че на сватба не можело да се ходи с чанта и обувки в различен свят.
    Моля ви да погледнете тази комбинация и да ми кажете,дали си отиват.Роклята и обувките са черни,а чантата е тъмно,ама много тъмно кафяво,винено червено-лилаво,но повече на кестеняво бие,но тъмно,почти черно.Както вече знаете,за сватба си ги купувах и то с толкова мерак и сега ако не може в различни цветове,не знам вече какво ще правя.
    И питам,аз кой е тоя дето е измислил този етикет да са чантата и обувките в един цвят???"

Глупости! Naughty  Отдавна вече отшумя тая мода, обувките и чантата да са в една разцветка. Даже смятам, че ще е по-свежо и готино, като има контраст...Все пак цялата в черно....много скучно.А и чантата е супер сладурска.И още нещо....на черно всичко подхожда, така че...изобщо не му мисли!Ще бъдеш много шик.И роклята и чантичката са  Crazy

# 183
Отивят си супер чантата и обувките!!! Ще си ослепителна на свадбата!!!

# 184
enamorada, страшна рокля.И на мен ми предстои ходене на сватба.Ще бъда със същите сандали(само, че са с черна стелка) като твоите.Ако не се сърдиш, ще открадна модела на роклята ти Crazy
Комбинацията е супер.!

# 185
Момичета не мога да ви опиша колко много ме развълнувахте,много ви благодаря.
   И аз точно това им разправях,че вече не е нужно да са в един цвят,а и комбинацията с черно и това че са елегантни си отиват,ама не,щото било сватба,аз обаче там не отивам да се показвам,а да се забавлявам и гола да отида все тая,нали булката е най-важна,мен ли ще обсъждат как съм облечена.Извинете ме,но наистина съм ви благодарна,много сте мили,обичам ви много.
   bouquet  bouquet  bouquet

# 186
  • Lost in a fairytale ...
" Много ви моля момичета за бърз отговор,че снощи приятеля ми и една приятелка ме убеждаваха,че на сватба не можело да се ходи с чанта и обувки в различен свят.
    И питам,аз кой е тоя дето е измислил този етикет да са чантата и обувките в един цвят???"

Глупости! Naughty  Отдавна вече отшумя тая мода, обувките и чантата да са в една разцветка. Даже смятам, че ще е по-свежо и готино, като има контраст...Все пак цялата в черно....много скучно.А и чантата е супер сладурска.И още нещо....на черно всичко подхожда, така че...изобщо не му мисли!Ще бъдеш много шик.И роклята и чантичката са  Crazy

Плюс това щом роклята и обувките са черни, чантата е един вид акцент  Peace

# 187
Много си е готина даже комбинацията. Супер акцент се получава така с чантата. Цялата в черно, щеше да е скучно.
На приятелят ти и приятелката, да им кажеш, че не разбират. Mr. Green Ще си супер на сватбата. Grinning

# 188
И на мен комбинацията ми допада и не смятам,че е лоша,какво като не са един цвят  Peace А на роклята ти отдавна съм и хвърлила око,от къде е купена ?

# 189
Иренка много ти благодаря !   bouquet

# 190
Купих я роклята от тук от Иcпaния от един оутлет,предимно италиански марки вътре имаше,на моята на етикета пише you&ме italy.Важното е,че много ми хареса и че ми заспа като я облякох,и пак ви благодаря и на останалите за отговорите,да и аз смятам,че в черно цялата не е чак толкова добре,колкото с един акцент в по-различен цвят.

# 191
     Комбинацията ти е страхотна и може би от поне 3-4 години , не е задължително двата аксесуара да са в един цвят!

# 192
Ние в събота бяхме на сватба. Чантата ми беше черна с бежаво цвете, а обувките сиви ... Няма такова нещо с обувки и чанти. Комбинацията ти е супер. Задължително искам да видя роклята как ти стои Mr. Green

# 193
Много си е готина даже комбинацията. Супер акцент се получава така с чантата. Цялата в черно, щеше да е скучно.
скучно, а и с черно изцяло на сватба на мен поне не ми се връзва, все пак е празник, не погребение.
Чантата е много хубава, комбинацията също  Hug весела сватба ти желая!

От мен 1 панталон, който мн. си харесах ( подходящ за лятото)
http://img269.imageshack.us/img269/6497/p1280778.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/1870/p1280780.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/1783/p1280781.jpg

# 194
Много ми харесва комбинацията, дано да си прекарате супер на сватбата!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт