ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - смелчаците

• 24 260
  • 364
  •   1
Отговори
# 105
Да, и аз смятам, че не е редно да насилваме децата с нашите предпочитания. Децата в тази възраст трябва само да се насочват...  Да се записваме ли утре в 31 СУЧЕМ, или да го запиша в частно училище? Какво ще ми посъветвате?

# 106
  • София
Мури, щом е в НПМГ матем+НЕ значи ще учи основно математика, а не немски (ако съм те разбрала правилно). Т.е. трябва да избирате м/у Математика и ЧЕ (АЕ и ИЕ), а не между НЕ и АЕ. 31-во е много добро училище, но ако иска математика повече от език - тогава НПНГ. Успех!

# 107
  • София
А за частното училище - нека изкара 8 клас в 31-во, ако не му харесва винаги можеш да го прехвърлиш. Имам познати от миналата година, които направиха така и децата нямаха проблем в 9-ти клас. Аз бих постъпила така. Успех! Стискам палци да намерите най-доброто решение. Не е необходимо това да е точно днес. "Утрото било по-мъдро от вечерта"

# 108
А за частното училище - нека изкара 8 клас в 31-во, ако не му харесва винаги можеш да го прехвърлиш. Имам познати от миналата година, които направиха така и децата нямаха проблем в 9-ти клас. Аз бих постъпила така. Успех! Стискам палци да намерите най-доброто решение. Не е необходимо това да е точно днес. "Утрото било по-мъдро от вечерта"

и аз така мисля
щом сте в чуденка
помислете до утре Peace

# 109
Neli_ani, благодаря за мнението!
Ще обикнем Бастилията.
В класацията за матури по българси за  2009 г. зрелостниците от това училище са показали висок успех, сградата е добра, дворчето - също. Момичетата в паралелката са с висок успех (ще дърпат нагоре), момчетата са горе-долу също. Пък ще плащаме допълнително за покриване на нива по английски...  Мисля, че всичко ще е добре...

# 110
MЪНКИ, благодаря, ще помисля...  Rolling Eyes Simple Smile

# 111
  • София
Здравейте,
приети сме в ПГИЧЕ "Св.Методий" - ЧЕ - АЕ
Това е за сега!
Защото не съм се отказала от английската паралелка на друго училище. Така че момичета - успяхме, но донякъде (как ли се пишеше - слято или не newsm78)
Радвам се че сме в езикова паралелка, но все пак ще опитаме и последното четвърто класиране. абе предупредих ви аз, че ще познавате луди стигнали до ІV класиране Joy

# 112
margaritavass, успех, стискам ви палци!  Simple Smile

# 113
  • София
margaritavass, успех, стискам ви палци!  Simple Smile
Благодаря Hug
И да знаеш Бастилията е стрхотно училище, но недостижимо за нас...
Само добри неща съм чула и излизат много добре подготвени!

# 114
  • There I was on a July morning
margaritavass, радвам се, че сте постигнали по-висока позиция.  Hug
За четвърто класиране - ще стискаме палци отново  fingerscrossed, а какво става с мястото от третото, дали ще ви се пази?

# 115
margaritavass, благодаря ти за хубавите думи! Дано и вие да сте доволни! Много успех!  Hug

# 116
  • София
margaritavass, радвам се, че сте постигнали по-висока позиция.  Hug
За четвърто класиране - ще стискаме палци отново  fingerscrossed, а какво става с мястото от третото, дали ще ви се пази?

Не разбира се! Вече съм специалист по кандидатстване - изцяло с ваша помощ!
Утре и в други ден е записване след трто класиране. И ако са останали места или някой в последния момент си е изтеглил документите - може да се кандидатства (само оригинални документи, този път), но директно в училището за 4-то класиране.
Имено това е рискованото, дори и да си се записал, за да отидеш на четвърто класиране, трябва да се отпишеш и с оригиналния документ от завършен 7 клас - в другото училище. На твоето място веднага могат да запишат друго дете.
Затова се нарича - директорско класиране. Не знам дали го обясних ясно

# 117
  • София и там където не се пуши
margaritavass идеално си обяснила. Покрай теб и аз давам съвети на дете с нечетяща мама тук. И те макар записани ще ходят да се записват на четвърто, защото детето се е разболяло за едно училище, има места (за трето) и сега гледах никой не е искал там и няма там класирани, та май ще опитат да се сбъдне мечтата на детето - при това, училището (желаното) му е на половината път. От тук разбирам какво що.
Ще имам тренинг за второто ми дете (платено - неплатено) при записването.  newsm78

# 118
  • София
Dorothy - като настолна книга ще съм ти след 5-6 години Laughing

# 119
  • София
Margaritavass , поздравления!  Hug
Предвижили сте се напред!

Желая успех на ЕЛЕНА на следващия етап!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт