ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - смелчаците

• 24 233
  • 364
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, мили майчета.Благодаря ви за всички полезни теми
през цялата нелека година.
Малкият ми син записа  НПМГ - география, единствено желание, бал за НПМГ 32.165.
Като майка на абитуриент от СМГ, вече студент в Холандия , знам, че  английският
от училище  в математическите гиназии съвсем не е достатъчен.
Моля, за вашите мнения относно курсовете по английски в АК.

П.С. Стискам палци на Маргарита и нейната хубава Елена -
 не случайно войни се водят за Елена  . Hug Hug  bouquet

# 256
  • През девет земи в десета
Фиско,добре дошла и ние сме като вас,НПМГ с География и бал почти колкото вашия.Това беше първото желание на сина ми и в общи линии бяхме решили ако не влезе да си остане в кварталното основно училище.
Сега и нашия отбор се увеличи с още един човек Wink
Що се отнася до курсове по английски,не съм мислила все още по въпроса,може би в AVO-Bell,но каквото каже детето.

Ана,все още има борса за употребявани учебници в сградата на НДК,там дъщеря ми носи старите си учебници и си взима за следващата година,като доплаща 10-ина лева ако се налага.Обаче сега,когато учебниците до 7-ми клас са безплатни,няма начин да се връщат,а тези от 8-ми ще можем да продаваме догодина там за бъдещите осмокласници.Естествено нашият набор е прецакан защото за нас всяка година се отпечатват нови учебници и няма начин да ги заменим за употребявани.

# 257
Нощна птица и аз уж тези на Просвета гледах,4 тетрадки по 12 лева и учебника за 19 май беше Thinking
Нещо май съм недогледала newsm78

# 258
  • Sofia
4 тетрадки с 4 учебника мисля, че бяха.

# 259
А ,ама те са 4 учебника,но ние един вид ще трябва да купуваме,така се надявам поне Joy

# 260
  • София и там където не се пуши
Днес минах през НПМГ и видях съобщение, че имат място за география и химия  .
За учебниците имаме още време, спокойно като в 5 клас ще си даваме информация. Още месец почивка и тогава ще мислим.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 20:57 от (х) Dorothy

# 261
  • София
Момичета
не съм писала, защото все още не съм я записала. Там където искахме, не стана - 1 място - заеха го. Тази паралелка е анти на тенденцията тази година - бала е по висок от предишните и свободни места по малко. Миналата година класа е започнал с две места по малко, а сега ... късмет.
Сега дообмислям нещата, обходих няколко училища, сега трябва последно да вземем рещение със съпруга ми.
Ами това е - всичко ще свърши до понеделник, а може и по рано.
Обещала съм - веднага ще пиша, при толкова подкрепа... Simple Smile

# 262
margaritavass,ще чакаме новини.Успех.Късмет.Стискаме палци!!!

Ние , в тази тема сме "Един за всички,всички за един" !
И това е най-хубавото.
За толкова много време заедно,не се скарахме,не спорихме за глупости.Само малко,когато беше най-напечено.
Ако някой не е съгласен с другия-толерантно  и интелигентно не налагаше своето мнение.
Благодаря на всички,че ви има!!!

# 263
Аna, абсолютно те подкрепям за солидарността ТУК!!!!С удоволствие чета всичко , което сте писали през деня.И винаги има нещо ново и полезно.Благодаря Ви, че Ви има!!!! Hug
Марго, късмет и каквото и да решите   вярвам, че ще е най- доброто за вашата хубавица!!

# 264
margaritavass смело напред!

Когато човек губи не знае какво печели и когато печели не знае какво губи!Пожелавам Ви да попаднете на страхотни хора и истински професионалисти в новото училище което и да изберете!

Поздрави на всички в тази изключително полезна тема! Hug

# 265
Здравейте, наобикалям ви от време на време.
Отново благодарности на Знаток и всички най-активни майчета за моментите на успокоение , сигурност и най-вече - стабилна информация!!!
Успех на всички, които още имат да вземат решение!
Весело лято - още няколко седмици!

# 266
  • Пловдив
И аз наобикалям, макар че не пиша редовно - радвам се че продължавате с полезната инфо.

И на нас ни поискаха 107 лв за учебници по английски и 140лв за униформа!
Това, за което ме е яд е, че синът ми учеше по същите учебници по анг миналата год - но не ми позволиха да ги използваме - това било ново издание, но само разделите били разместени!!!!!
Решили и те да печелят - само разместили разделите и уроците  #Crazy ....
Нищо друго няма да купувам до 15-ти септ. - от опит знам, че ще си избират и другите учебници...
Бях забравила(покрай другите вълнения), че нашия випуск си купува учебниците - а сега ще даваме пари за смешната музика, домашен бит и т.н., които наистина не се отварят, но това е положението - няма ли да решат да ги направят безплатни и тях  newsm78

# 267
Добре, че нямат учебник и по спорт - напр. как се хвърля малка топка. #Crazy
Раниците им тежат по 8 кг и като сложи и екипа по спорт и все едно е тръгнал на лагер

# 268
Зла Гад® , чакай да те "успокоя", че нещо много си се зарадвала. Мислиш ти , че ще минеш по-евтино. Това е един вид учебник и тетрадка в 4 части (19лв. уч.+ 12лв.тетр.)*4 части = 124 лв английски за  8 клас на Просвета.

Та не бързай да разпределаш за друго останалите 93 лв.

Да направим друга тема за учебниците???

# 269
  • София
Успяхмееееее     newsm44 newsm68 newsm44  - 88 СОУ, Чуждоезикова паралелка АЕ
Приети сме по първото ни желание, ... но на четрърто класиране! Laughing  Simple Smile Laughing
Момичета - не е истина, едно дете от пренасочените се отказа и нас ни приеха
Стават чудеса!
Благодаря ви на всички, които бяхте с мен и моята Елена. На всички, които ми вдъхвахте кураж. На всички, които бяхте не просто съпричастни, а истински ми желаехте успех. За това време получих толкова кураж и подрепа, колкото не съм получавала никога. Какво нещо са децата и техните майки - като секта, но в добрия смисъл на думата.
Днес и за мен свърши тази "емоция".
Толкова съм щастлива, точно колкото всяка от вас. Няма значение училището, важно е да постигнеш, това което си желал.
Успех скъпи момичета, на вас, на децата ви (да вървят напред и нагоре) и на цялото ви семейство. Нека господ ви закриля за добрината ви!
Емоцията ми е толкова силна, защото вчера бях решила, че всичко е загубено и не сме успели, а днес денят отново е слънчев (въпреки проливния дъжд) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт