ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - смелчаците

• 24 251
  • 364
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Погледнах новите учебници на Просвета. Инф. Технологии - 56 стр., 10,00лв,    Музика - 68 стр., 9,00лв. Явно ще са много ценни тези знания...

# 241
Може ли да пишеш къде гледа цените на новите учебници.  Hug

# 242
# 243
  • През девет земи в десета
Май 100лв. за учебници ако ни оправят трябва да сме много щастливи. ooooh! Ооо,в никакъв случай,само учебниците и тетрадките по английски език са 70лв.,обаче има учебник по музика за 3,96 Mr. Green Laughing

# 244
Ооо този учебник по английски е направо евтин, на мен от ми искаха 107 лева, а униформата и е 140, просто нямам думи!

# 245
  • Sofia
http://www.anubis-bg.net/

Тези пък са на Анубис. Има и учебници по немски.

# 246
  • София
На нас пък ни поискаха 120 лв. само за учебници и тетрадки по английски  ooooh!
Отделно другите, добре че не са много  Tired

# 247
  • Sofia
На Просвета английският излиза 124 лв. (без речници и др. помагала), но за тях не ми е жал. Свиди ми се за ИТ, музика - тях не ги отваряме.

# 248
Ще дадем толкова пари за учебници... ще ги отваря, че не знам дали ме разбира.  #Crazy Но нали сме свикнали да плащаме. То само в 7 и ако не се лъжа в 4 кл бяха безплатни за нашите деца.

# 249
Ще дадем толкова пари за учебници... ще ги отваря, че не знам дали ме разбира.  #Crazy Но нали сме свикнали да плащаме. То само в 7 и ако не се лъжа в 4 кл бяха безплатни за нашите деца.

да така е Peace

# 250
  • Варна
писна ми да купувам учебници , напълнихме се в къщи с тях , най ме беше яд че моя приятелка дете е една година по малко учи в съседното у-ще по различни учебници от нашите и не можех толкова години да и услужа с нашите .

а учебниците по музика ,дом бит и техника , по рисуване за ни чисто нови нито носени в у-ще нито отваряни в къщи

аз мога да отваря една книжарница  Laughing

# 251
Не ме е яд,че учебниците се купуват.
Вероятно и това е една реална цена.Няма как и да са много по-евтини.
По-скоро и аз се дразня от това,че после се чудим какво да ги правим.
Имаше някаква борса преди години.Сега не знам дали съществува и дали може да се продадат там.Но пък и някой да ходи да виси по борсите и да се надява,че ще си продаде учебниците-това не е вариант за мен.
Аз бих ги продала на тройно по-ниска цена накуп-стига да има кой да ги изкупи.
Мисля,че това трябва да се реши някой ден-дори и в по-далечното бъдеще.

П.П. В първи клас на малката ми дъщеря се изръсихме по 85 лв. за учебници по английски. Rolling Eyes

# 252
Ана,,защо толкова пари
тя по няккава друга система ли учи Thinking

# 253
Мънки,не помня по каква система беше обучението.Беше преди две години.
Родителите бяхме потресени,но си платихме.
Но това беше за втора и последна година.
След това сумите,които плащахме бяха  прилични.
Общо взето нямаме избор,защото винаги сме поставени пред свършен факт.

# 254
Погледнах новите учебници на Просвета. Инф. Технологии - 56 стр., 10,00лв,    Музика - 68 стр., 9,00лв. Явно ще са много ценни тези знания...

За 1 АЕГ - не купувайте такива учебници. Няма да ви трябват. Вярвайте ми!
Само математика, английски (естествено) и БЕЛ (а и там зависи от учителя - голямата имаше, малката не ги отвори).
Изобщо не купувайте нищо предварително.

Общи условия

Активация на акаунт