ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 118
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Бързо добро утро и от мен Simple Smile

Аз съм много уморена, че вчера имахме гости /брат ми и сие с неродена мома  Heart Eyes/ и после се скарахме с милото, та съм се моткала /разбирайте вършила дейности дето по принцип са негово задължение/ до 2 часа преди да си легна  Tired

Деси
, ние ще си я вземем да спи при нас или, ако има, на самостоятелно легло... До сега така сме процедирали и не е имало проблеми, ама тя като откърти и не се върти, а сутрин аз вече се будя едновременно с нея...
А кога ще се събират парички? И как?

# 31
  • Варна
Добро прохладно утро Simple Smile Мале как гърмя снощи, но сега е толкова приятно......
Ние снощи бяхме на кръчме /Теди, на аспаруховската алея бяхме и ми хареса  Peace/. Поли спинка и въобще не я притесняваха музикантите.
Рися, поздравление за предстоящото събитие. После ще показваш снимки  Hug

# 32
Добро прохладно утро Simple Smile Мале как гърмя снощи, но сега е толкова приятно......
Ние снощи бяхме на кръчме /Теди, на аспаруховската алея бяхме и ми хареса  Peace/. Поли спинка и въобще не я притесняваха музикантите.
Рися, поздравление за предстоящото събитие. После ще показваш снимки  Hug

Е и таз добра, защо не дръннахте  Wink Ние с Десита ходихме на мобилната дискотека в парка ама беше празно  Sad можеше да се присъединим ако знаехме  Wink
В коя кръчма бяхте? На мен любимата ми е "Red Rock" Там има и жива музика всяка вечер   superuu

Гери много ми хареса сайта  Peace Ама аз идея си нямам как се прави такова чудо  Confused

Наскоро говорехте за книги, мойта госпожица препоръчва тази  Mr. Green

става за ядене и мноооого тудно се къса (засега невъзможно  Laughing )

# 33
Добро утро и от мен,

снощи прекрахме кошмарна вечер с ходене до Пирогов за моя племеник, но слава богу всичко е наред с детенце. А тама е меко казано отвратително, надявам се да не ни се налага повече да ходим до там.

Наде мен нашия повратливец ме е страх да го слагам сам в легло да не вземе да се търкули. Той си е от марзеливките, но щом е за белята е готов на всичко.

Инчекато видях, че на Венци още не сте му смъкнали леглото на далното ниво ми настръхна косата. Той не се ли опитва да изкача от там. Нашия синковец като беше на това ниво най-редовно се опитваше да излезе с краката напред.

Аз също се интересувам как ще става плащането, защото най-вероятно от началото на август няма да ме има. А искам това да го оправим преди да заминем.

И пак да си кажа, че всичките ни бебцо са страхотни сладури .

# 34
Креми, евентуално следобеда към 16 ч може и да прескочим към Варна, ама аз ще ти звънна  Peace

Гери, ние сме си тук, звънни ако дойдете да се разберем  Peace

# 35
Ето го и моя мързелан:

Апарата, който подарихме на тати,  Mr. Green прави страхотни снимки, обаче не мога да покажа. Качвам с PicValley, нооо -  maximum file size 3MB.  Crossing Arms Дайте някоя др. програма  newsm78

# 36
  • Варна

В коя кръчма бяхте? На мен любимата ми е "Red Rock" Там има и жива музика всяка вечер   superuu

Точно в РедРок бяхме  Peace Ние отидохме уж само да се изкъпем в морето след тежкия ден, но после седнахме и да хапнем.Към 23ч се прибрахме. Смятаме пак да отидем някоя вечер и тогава ще звънна  Peace

# 37
Добър ден мацинки Hug
Ние вчера се спасихме от жегата на едно много готино местенце в балкана над Брезник.Първо мислихме на Витоша,но едни приятели ни закараха там и беше страхотно.Малко хотелче с басейн и кръчмичка.Беше бая пълно,но към 19 хората се изнесоха и басейна стана наш. Grinning
По късно ще кача снимки и аз.
Силве много хубава снимката на Рали Heart Eyes
Теди ние имаме такова чувалче като обиколника ви с жабчето,от къде си го купувала?
Сватя големия Венци няма ли да идва?ако няма да идва,можеш да пътуваш с нас Hugние за срещата ще взимаме колата на сестра ми и ще можем да сложим 2 столчета за дребните WinkБагажника е голям и ще  поберем и двете колички.
Момичета какво ще кажете да се видим утре в южния?май няма да е жега и ще може да поседим повече.
Гери много е яко това със сайта,и на мен ми се иска да имаме нещо такова но аз не мога да се справя,а трудно щ накарам милото да се захване ама ще се пробвам.
айде цунки по гъзунки Heart Eyes

# 38
  • в гората
 alximika, хотелчето да не се казва Бърдото  Mr. Green?

dessie83, ето ти една програмка за намаляване размера на снимките много е удобна, а след това можеш да ги качваш където си поискаш!  Peace

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 12:46 от m@m@

# 39
riccie ще се радвам ако се обадите  Peace Ще си направим мини РедРок-ска срещичка  Mr. Green

Миме от магазин Бебчо го купувахме то си е цял спален комплект. Незнам дали в Софето го има тоя магазин  newsm78

# 40
dessie83 ,ето ти още една програма  за намаляване на снимките.Много е елементарна и освен да си ги намалиш можеш да правиш и други неща,като промяна на цвят и т.н. На принципа на Фотошоп е,но е много по-елементарна.

# 41
Здравейте мамчета след мнооого обсъждане и напасване на пари и време стигнахме до консенсус с благоверния , че можем да идем на срещата за една вечер обаче. Но колкото толкова. Понеже ще ни се наложи тогава да изпратим и сестра му обратно за Ирландия, та ще съчетаем пътуването до Пазарджик и да се видим с тези от вас, който ще са на срещата. Пишете ни и нас за събота вечер само - двама възрастни и бебока, двойна стая.

# 42
[
Миме от магазин Бебчо го купувахме то си е цял спален комплект. Незнам дали в Софето го има тоя магазин  newsm78

Koмплектчето с жабките е производство на "ВИС ВИТАЛИС". Фирмата е пловдивска Heart Eyes, но имат магазин и в София.Адресът е "Симеоновско шосе"110 (до хотел "Макси").

# 43
m@m@,  foxy81   благодаря!  Hug

# 44
  • окр Пазарджик
Здравеѝте мацета!
Ние наѝ вероятно няма да доѝдем на срещата  поради ред причини , но ако нещо се промени ще се оправяме самостоятелно с преспиването , така че няма да се записвам.
До къде стигнахте с пюретата? Ние проядохме плодовите и зациклихме със зеленчуковите и месните, сок не искаме , вода също .
Не се сещам за друго. Чао   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт