ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 132
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
^desika^ ,  радвам се, че всичко е ок с племенника ти. Иначе, знам какво си преживяла там...  

Нещо много перипетии напоследък в нашия форум - счупени пръсти, паднали деца, контузии...
Моето вещо мнение е, че форумът ни има нужда от освещаване. bishop Вероятно Т.М. го е проклела, след като сме я разобличили. Laughing Така, че срещата става задължителна.  Naughty  Никакви извинения не се приемат. Още повече, че на място можем да женим, кръщаваме, развеждаме (да не дава Господ), да оказваме счетоводни, стоматологични, дизайнерски и всякакви други услуги bowuu. Мислете му! newsm66

Laughing

Всъщност, ние все още изобщо не знаем дали ще успеем да дойдем. Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 16:43 от MamaZ

# 46
След леко "заплашителния" пост на МамаZ минавам да ви кажа, че и ние няма да може да дойдем на срещата (макар че много ми се идва)  smile3518 . Причини няма да споделям. Надявам се да се съберете страхотна група и да си изкарате чудесно.  Hug

# 47
Някой се е промъкнал в общия профил и прави красоти на първа страница  smile3530
Аааа тоя път е Фокси излових я  Party

# 48
След леко "заплашителния" пост на МамаZ минавам да ви кажа, че и ние няма да може да дойдем на срещата (макар че много ми се идва)  smile3518 . Причини няма да споделям. Надявам се да се съберете страхотна група и да си изкарате чудесно.  Hug

Ееее,Калинчееее...кой ще ни разсмивааааа Cry

# 49

Недей така мила и без друго ми е достатъчно криво. Ако има следваща ще направя всичко възможно да се класирам.
А на теб за домашно да вземеш да барнеш за Август, нови колажчета за 1-ва стр. послучай шестата месечинка на бебчовците. Вече са големи няма да стоим с тия бебешки снимки я  Naughty

# 50

Недей така мила и без друго ми е достатъчно криво. Ако има следваща ще направя всичко възможно да се класирам.
А на теб за домашно да вземеш да барнеш за Август, нови колажчета за 1-ва стр. послучай шестата месечинка на бебчовците. Вече са големи няма да стоим с тия бебешки снимки я  Naughty
Е то тва е най-лесната работа..Ама нека да свърша с това,което съм започнала вече,че множко ще ми дойде....
Ама най-лошото е,че искам да сложа абсолютно всички снимки на бебоците ни /или поне на тези,които пишем  повечко/,ама не всички бебета имат албумчета в снимка.бг,та трябва да преглеждам всички теми назад,за да намирам нови снимки на бебетата..А това отнема доста време...Пък не мога да ви карам постоянно да ми изпращате снимки....

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 17:02 от foxy81

# 51
На мен снимка.бг ми отказва снимките Sad И затова бебчо го няма в колажчетата- етопускам тук една.
 Ние няма да дойдем- далеч ни е с нашата малка кола без климатик Tired

# 52
И аз отпадам за срещата - тоест за хотела, ако успеем да се справим ще се организираме и спасяваме по единично  Sad
Отивам че ни мъчат зъби и сме големи гайди днес  Thinking /а на каката уж и излязоха всичките зъби, пък е по-кисела от Никол/  newsm78 От жегата ще е  Joy

# 53
Здравейте, мами!
Извинявам се предварително, че не съм чела 2 теми и не мога да се включа по актуалните теми! Обещавам да наваксам  Peace !

Ние бяхме на Рударци на вилата на наши приятели за 4 дни! Беше голям екшън, не си изкарахме много добре, но както и да е! Имаше още 3 деца - момчета и купона беше пълен! Няма баня, канализация, от чешмата тече кал и с тази вода къпахме детето  ooooh! , батковците по цял ден бяха голи и пишкаха навсякъде, пипаха си "пацата" и после пипаха лицето и играчките на Зари  Confused ! А бе, нямам думи! За храната, леглата и крещенето на децата няма да се оплаквам, защото не бях на хотел, а на гости! А приятелката ми и майка й ме изкараха най-некадърния и смотан човек - защо не я оставям да плаче, защо я държа на ръце, защо не пие вода, защо не съм захранила, те още на 40-я ден са давали пюре, а на 2 месеца кисело мляко с бисквити, много съм се вманиачавала и обсебвала детето, много съм се престаравала и съм си усложнявала живота, никой нямало да ми каже БРАВО, защо още съм кърмела, кърмата ми вече за нищо не ставала, била хубава само до 40-я ден и после била само вода, пък и да не съм крава, че да кърмя толкова дълго....... и ей такива ми ги наговориха   Cry !

И въпреки всичко, ето една усмихната снимка от нас :   http://media.snimka.bg/3765/013786367-big.jpg

ЦОП, какъв кеф: http://media.snimka.bg/3765/013786364-big.jpg

Тези две дупенца така се биеха, че през 5 минути пишяха все едно ги колят:
http://media.snimka.bg/3766/013786370-big.jpg

Ето ги тримата разбойника: http://media.snimka.bg/3766/013786376-big.jpg

Мъжа ми е с червеното яке: http://media.snimka.bg/3766/013786379-big.jpg

Още от сега я нападат момчетата да я целуват : http://media.snimka.bg/3766/013786389-big.jpg

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 18:07 от dideroncho

# 54
Ух,бе Дидеее,голямо изкарване,няма що..ама поне снимките ви са супер!!! Много сте сладки всички Heart Eyes

# 55
 Hugмоля ви някой да ми отговори т.к. не знам къде да търся инфо за това-слагате ли децата си да стоят прави на краката ви или на някаква твърда повърхност и да ги оставяте да си подскачат и приклякват,дано не ви звучи глупаво,но днес мн се разстроих от един спор затова Cry

# 56
Диде, мерси съм за такова гости, пак много си издържала, аз ако бях още през първия час и   car003 в къщи.
Абе някой може ли да ме светне къде избрахте да се ходи и кога, че на последък не съм в час-за което се извинявам.
Снощи дойдоха всичките братчеди да се запознаят с беба и тя какво, докато им се смееше и мрън, мрън и заспа за цели 15 мин-и те хората се изплашиха че се размрънкала и отидоха в др.стая и не посмяха повече да дойдат  Laughing при нея.
Може ли някой да ми изпрати потребител и паролка на албума, че нещо ми дава грешка да не бъркам нещо-мерси предварително.
  Hug

# 57
  • София
Klawi,  ние преди 20ина дни бяхме при ортопед профилактично и тя ми се скара защо не я оставям малката да подскача на крака...
Педи ни го показаупражнението май като беше на 4 месеца... или дори по-рано дали не беше  newsm78

Аз започнах да го правя след ортопедката.... Нейните думи бяха: ама тя никога ли не си стъпва на цяло краче, трябва да я оставяте... а тя си стъпва ама понеже е тежка и не съм правила упражнението
Сега се чудя дали не я държим дори прекалено дълго на крака, още повече че на мен ми се струва че не е правилно... Все ще проходи и без тия упражнения...

Не знам какво сте спорили, но вслушай се в интуицията си

Дидеее, ми що не им наби канчето на тия... Техните деца да си ги гледат както искат, що се месят на теб...
Аз снощи брат ми така го отрязах - той не може да преживее, че още не съм я захранила бебка Simple Smile А за това че не давам вода направо е  #Crazy

# 58
  • София
klawi, аз набързо да кажа, че нямам много време, малкия от около 2-3 седмици си скача като лд на краката и като го сложа да седне, че се изморявам пък си и мисля и че за него не е добре да скача дълго и ми се сърди и после пак скача ли скача и е толкова щастлив и само се смее, на мен никой не ми е казвал за това упражнение, ама той сам си показа, че м харесва и сега така се спокояваме, аз също се притеснявах редно ли е, ама в крайна сметка, щом детето си го иска, какво да го правя, няма как да го спра и да, в началото стъпваше само на пръсти, ама вече може и на цяло стъпало, айде лека от мен и до утре  Hug

# 59
dideroncho, не им се вързвай. И мен ме гледаха на кръв, като казвах че не давам сок от 40 ден. Друг е въпроса, че някои само сме си мечтали да сме "крави", но не ни се е получило  Cry

Момичета, от няколко дена и след няколко неуспешни опити успях да изловя нашия мързелко с новото умение  Simple Smile
Един път ме хвана

Следващата снимка го пипнах аз  Twisted Evil

За малко да забравя да похваля нашия тати.
Днес за първи път смени памперс. Наакан    smile3521

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 20:55 от iri_is

Общи условия

Активация на акаунт