ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 298
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Айде малко снимки от нас от онзи ден,когато беше жега...Насето спи,затова не присътва във фотото Laughing

# 91
  • Sofia
Привет и от нас с малкия мини-рожденник! Simple Smile
Черпим ви по случай 6та месечинка! Заповядайте! И честити месечинки на малките ни другарчета по рожден ден!

Малко сме киселячета днес, ама дано се пооправи после, сега заспа. Мама му е поръчала чуден подарък - кърпа с...етикети  hahaha Joy

Фокси, страшна си!!! Много са хубави колажите, ама откъде намираш силици, не знам! Още веднъж  newsm20

Клави, и аз съм на мнението на другите момичета - скръцни им със зъби и да си гледат работата, не твоето дете! Татето също! Crossing Arms Аман от акълии! и най-важното - пускай си ги покрай ушите и си свиркай Wink

Диде, голяма си добринка ти.....Как си издържала  newsm78 Преди и аз бях от търпеливите, ама сега съм много лоша  Embarassed Директно режа и хич не ме интересува ще ми се сърди ли някой! А за кърменето направо нямам думи  doh Що не ги пита как тогава е живо и здраво това дете вече близо 6 месеца? То без храна и йогите толкова не могат да издържат  hahaha Пюрета от 40 ден.............!?!?!? smile3527
Добре че си се спасила  Hug

Иве, аз съм много ЗА среща пред Народния! Много ще се радвам да се видим много мами и бебоци! Записвам се Simple Smile
А за общуването на срещата - моя какъвто е темерутчо ще има да се дърпа и реве... Ама да се оправя, голям е вече! Ако иска да хапе с двата си зъба   Mr. Green

Мечи, приятно изкарване! Да топнете дупета и за нас по веднъж! Hug

Сватя, ама много сте сладки! Пупупу! Да ни я наакат пилетата, ама само малко, че да не я загрозят  Heart Eyes

Леелее, Фоксунко, толкова сте хубавииии!!!!!!!!! Особено на втората снимка! Каква хармония, какво нещо.... Ех, страхотно...

Браво, Иве, това за цигарата ми хареса! Joy
А на Теди връчвам приз за възпитание! Аз щях постфактум да отида и да й кажа кой кого и кога ще кръщава..... smile3515

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 10:35 от cutesmallcat

# 92
Добро утро, момичета - кокичета!
Днес съм свежарка, моята калпазанка ме остави да си поспя в най-сладкото време за сън - сутринта. Не, че не се буди 2 пъти през нощта - в 2.30 и в 4.30ч., но след това спинка сладко до .... 9ч.  Grinning  
Фокси, браво за колажчетата. Всички бебоци са толкова сладки и усмихнати, а най-вече щастливи с такива майки като Февруарките  Laughing Да си призная моето момиче не го видях, но ме е срам да не би да не съм си познала детето  Embarassed
Клави, Диде, направо ви се възхищавам на търпението  Hug Аз, въпреки, че се старая да съм деликатна такова нещо няма да мога да изтрая .......... Ето, последния пример, който направо ме хвърли в тъча е едно изказване на майка ми. Нали малката не иска пюрета, нито домашни нито купешки, та казвам аз това на майка ми /по телефона/ и тя ми вика "Защо не й направиш попара?" Аз  #Crazy Казвам й, че това е абсурд - глутен, млечни и т.н. А тя "Е, аз тебе с това съм те хранила като беше като нея ...... Без думи .... Каза й само, да добре и смених темата. А като си помисля, че имах идея да идва с нас на море .... само щеше да ми казва какво да давам на малката ...... добре, че милото ме вразуми.

А по въпроса със захранването ...... вече имам успех  newsm44 Вчера Плами изяде 1/3 пюре от морков и картоф смесено с кърма. Да ви кажа къде беше проблема - в лъжицата или по-точно в преглъщането. Мъча я аз с разни пюрета, домашни и готови, няколко дни, но накрая си викам: Я да пробвам да дам вода с лъжицата. Е, същата отвратена физиономия ....... първите 3-4 лъжички .... и после започна да преглъща. Къде бил ключа на палатката  newsm78 ..... Та сега вече си преглъща и пюренцето  Grinning

Още нещо исках да пиша, но е време за разходка и малката започна да мрънка.
До после, когато ще ви покажа как Плами вече сяда сама  Wink

# 93
Уф,Миа,ми аз наистина съм я забравила твоята шушка.Ама иначе знам,че я имах на снимка..Ей сегинка ще оправим тая работа...

P.S. Оправихме работата Mr. Green

Спокойно може да ми викате Глупи..Няма да се разсърдя Blush

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВЕНЦИ КРАСОТИНСКИ,БЕЛА-БЕЛИСИМА,АЛЕКСЧО-ХАКЕРЧО,САМУИЛЧО КАНАДСКИ  И АНИ-КРОТАНИ  Mr. Green

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 11:03 от foxy81

# 94
  • София
Ооо, Инче, да му е честита половината годинка на малкия Венци, да ви е жив и здрав и много да ви слушка и радва, ето подаръче и от Стани за неговото срамежливо приятелче:

Фокси, много хбава семейна снимка, супер сте Simple Smile

Миа, браво за пюренцата, на Стани също първите дни му се гадеше от първата лъжица, ама като схване идеята и си хапва с удоволствие Simple Smile

# 95
честита половин годинка на
Венци на  cutesmallcat        Александър  на  larakroft1
Белослава  на naiema

както и честити месечинки на
Самуил  на *hope
Ани  на danetо22
ето едно скромно подаръче  Wink

Оооо, забравихме да ви се похвалим с новото си умение  Grinning
- Абе мама днес май не ми даде достатъчно папо Confused  Я да си доям
Оф, май ми се хапва още. Я да дръпна и другото  Mr. Green

# 96
  • Sofia
Леле, Иве, мерси за уникалния подарък! Само да я види Венци тая тоооопкааааа.......... perko

# 97
  • София
http://www.organic-babyclothing.co.uk/blog/ ето го сайта, Инче, ама така като гледам, като отидете на почивка до Camberwell, South East London, тогава ще може да му купите на Венци и подарък - топка Simple Smile))) Не намерих някъде инфо за поръчка онлайн, но не съм и търсила много де Simple Smile

Честити месечинки и на другите бебоци, аз не чета на първа страничка всеки ден и честитя само на този, който се похвали  Embarassed Не се сещам да погледна, ама какво да направя като съм си малко  ooooh!

Хайде за компенсация: за Алекс, Бела, Сами и Ани Simple Smile

# 98
Да почерпим за днешния си празник!

Честито и на нашите другарчета,празнуващи днес!
А сега се връщам назад да чета,че многооооооо сте изписали  Wink

Гери,страхотен сайт има Гогича  Hug

# 99
 Ахаааа сваляча на компанията днес пораствал......да ти е жив и здрав Коте и все така хубав.
 Честита месечинка и на красавиците Бела и Ани, и на сладурите Самуил и Алекс. Много, много празници да празнуват и само радости да творят  Hug
 Фокси огрооооомно благодаря за колажчето. Киризих го аз моето гардже от един веднъж направо  amiiii
 А сега калпазанина спи и похърква , след като през цялата нощ се буди през половин час. Не знам какво му беше станало по едно време реши, че е време за купон и 2 часа си игра от 1:30 до 3: 30 и после пак през половин час с рев се будеше  ooooh!, но не иска гърда да се успокой а само гушкане. Сигурно не ми се събират и 2 часа общо сън като ударен самолет съм  Tired. Сега го чакам да се наспи , ще извърша инквизицията с пюрето после ( още не сме стигнали до цяло бурканче от 190 гр, кога ще заместим хранен не знам) и излизаме навън.
 И на мен ми се идва на среща пред народния , само да не е жега. Сега ще говоря с Мариана и ако е навита може пак да се търкулнем до там  Mr. Green вие само кажете кога ?
 Чакам вкючване и от Елфитка да каже резултата от преговорите с хотела, и ще има ли изобщо места за такива като нас дето са само за 1 вечер  newsm78

# 100
Здравейте  wavey !
Честита половин годинка на Венци на  Котето, Белослава  на naiema и Александър на larakrofft !
Честити 5 месеца на Самуил на hope и Ани на daneto22 !

Да са живи и здрави малките сладурчета и много радост да носят на своите семейства!

Връщам се да чета назад, че ни нямаше 2 дни и пак сте започнали нова тема Wink

# 101
Аз пък да ви кажа нещо...Мойто мъж е в момента на Хижа Здравец да пръскат за разни гадини /той работи в такава дезинфекциозна станция/.За щастие обаче не пръскат в нашия хотел Mr. Green

# 102
Здравейте всички, имам нужда от съвет. Моете бебе е родено на 5 Фев., сега е на около 5м23д. Аз започнах захранването преди 2 седмици. Принудих се да избързам, защото бебока ме подлуди 1 седмица в която искаше да суче през 3 часа и денем и нощем.  БЕбето е само на кърма и НЕ ЖЕЛАЕ да пие нищо друго и от никъде освен от гърдите ми. Един ден дори я държах гладна за около 2-3 часа и я разсейвах с игра. Предложих бутилка с кърма, тя отново отказа. Някоя мама имала ли е такъв случай и как се с справила. Аз имам дъщеря на 3, но с нея не съм имала грам проблем, тя ядеше и пиеше всичко и от всякъде.
Аз не бързам да я отбивам, но от 2 дни се започна отново безсънието и цоцането през 3 часа #Crazy. С каката по това време се хранехме само 5 пъти и цялата нощ спеше.

# 103
Току що имаше доста силно заметресение... Rolling Eyes Май се поуплаших....

# 104
  • София
Ох, писах, писах и си изтрих поста.
Айде наново.
Чесити месечинки на празнуващите сладурчета!
Моята ме побърква от 2 нощи - само рев. Вчера се прибрахме в София и тя просто не спря. Жален рев от 19 до 24.30, когато заспа в стола си за ядене, после рев и ядене в 2.30, само рев в 5, 7.30 и т.н. Ужасно гадно е - незнам от зъби ли е или я боли корем от пюретата, но наистина спира само когато най-накрая заспи, което почти не става нощем. Е, сега заспа дълбоко точно преди да тръгнем на разходка.
Фокси, супер са колажите. Ще ти пратя снимка на Мишето, ако може и нея да включиш.
А сега да пробвам да покажа селски снимки.

Общи условия

Активация на акаунт