ФЕВРУАРЧЕТО расте не със дни,а с часове...

• 11 298
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Фокси, я да лягаш да спиш!  Laughing Две бебета те чакат и мъжО ти сигурно ще ти се зарадва.
Ще изпратя снимка утре.  Peace
Алхимиче, Янита я намерих по профила, ще и пиша да драсне някой ред, че последния и постинг беше много отчайващ, а след това не ни е писала...
Hugна мен честно казано ми е неудобно,ама вие по отдавна се знаете и предполагам че няма да се расърди че я тормозим.

# 76
Foxy, аз не мисля, че някой може да се сърди че не присъстваа в колажа Hug То на мен колажите са ми интересни главно заради чуждите бебоци!
Ще ти пратя снимка, само да кача новите в компютъра, но да знаеш, че и без моето в колажа съм ти супер, супер благодарна за това, което си направила за нас!

# 77
 Хелллоооооуууу  Hug

Фоксунка, страхотна работа си свършила с колажа  bouquet

Толо, как са слънчицата? Надявам се, че вече всичко се е нормализирало  Praynig

Дидерончо, пишман почивка си имала  ooooh! Добре, че си си тръгнала навреме, преди да се превърне в масово клане   Twisted Evil Усещам те, че си много търпелива и деликатна, ама до едно време - така и трябва  Peace

При нас новото е, че ни почнаха зъбните неволи, ноооо мама и тате взеха бързо-бързо мерки. Изкарахме една безсънна нощ и на другия ден взех от аптеката Калгел (има ментов вкус, без захар е, успокоява венците) и едно хомеопатично хапченце, което се разтваря във водичка - Дентокинд. Пу, пу, да не се урочасам, ама за сега има ефект - спи си спокойно детенце, има апетит и през деня е веселичка, съвсем малко скрибуца. Сега обаче имаме ново 20 - папатаци, едни мнооого малки и безшумни мушици, които хапят доста неприятно. Така зверски й е нахапала крачето мръсницата, че само да я спипам ще я подложа на нечувани мъчения  #2gunfire Някакви идеи за справяне и с този проблем???  newsm78

Отивам да пия кафенце. До после  Wink

# 78
Добро утро Hug

Тази нощ беше нощта на игрите..Е,Гошко прояви малко благосклонност към мен  и ме остави да спя цели два часа и половина-от 5 до 7.30ч...Е,такова чудо отдавна не се беше случвало...
Мацки,сега отивам да пийна едно кафенце.То се  е видяло,че сън няма да има,поне да му ударя една ударна доза кофеин,щото иначе няма да знам съде се намирам... Tired

# 79
Фокси, възхищавам ти се на ентусиазма newsm20
Колажите са чудни Peace
С 2 бебета, неспяща и пак твори smile3501
Симона там е доста мъничка, ама като не съм слагала снимки в снимка.бг тъй ще да е...

Може ли някой да ми прати паролите за албумчето и личните данни  bouquet

Последните 2 нощи Симона през час и половина се буди за водичка, по едно време си мислех да я взема при мен, поне да не ставам и да не се разсънвам.

# 80
Дая,качи си нови снимки на Симонка и ще променя старата Peace Аз съм най-творчески настроена вечер..Винаги е било така.И уроците все вечер си ги учех.. Явно тогава ми идва музата...

Алхимиче,ейй голяма си ми хитруша,тииии...Аз уж нямаше да се издавам ,обаче ти веднага ме разконспирира за Заринка Mr. Green Това в кръга на майтапа..Въобще не се учудвам,че съм сложила нечие бебе два пъти..но днес ще оправим работата...

Ламтурник,той мъжо снощи спеше вече 18-ия си сън,когато аз легнах.Той иначе много ми се радва,ама тия дни не е особен въодушевен от МЦ-то ми,така че ми се радва само отстрани Mr. Green

Янаст,щеш не щеш,мила,ще бъдеш добавена в колажа..тоест не ти,ами Митето Mr. Green Това е положението..Всички са равни под слънцето Laughing ...

Моля ви,издайте някой трик за сън...Това малкото направо ме убива през нощта..Събужда се на всеки час  иобикаля целия диван...Вече се чудя дали не му слагам без да искам някакви енергизиращи хапчета в храната?!? Thinking

Ей го на,диването пак заспа,ама кажете ми как да легна да си доспя,като всеки момент брой №2 ще се събуди и ще иска и той игри ooooh! Така е то..който си има два броя дЯца вкъщи да си ги гледа /както обича да се бъзика свекър ми/ Mr. Green

# 81

Ей го на,диването пак заспа,ама кажете ми как да легна да си доспя,като всеки момент брой №2 ще се събуди и ще иска и той игри ooooh! Така е то..който си има два броя дЯца вкъщи да си ги гледа /както обича да се бъзика свекър ми/ Mr. Green

Ти му кажи, че има и друг лаф, ''Който има внучета да си ги гледа'' smile3503
От един приятел го чух, бяхме седнали на кафе и майка ми обикаляше с количката като ракета, та аз се притеснявах, че аз съм поседнала, а тя хвърчи...

Ламтурник, козунак с хлебопекарната аз съм правила, специално с рецептата от моята книжка не става точно като козунак, но е вкусно, втория път сложих двойна доза захар, а някои си правят с изпитани рецепти за козунак, месят и ги втасват с машината и ги допичат във фурната.

# 82
Здравейте, сладки мамита и бебоци!
И нас ни нямаше тези дни и не съм прочела всичко. Фокси, благодаря за колажа, и аз трябва да сложа малко по-нови снимки на Мишето в албума...

И ние няма да идваме на срещата, освен, че милото се беше заинатил, а и онзи ден се разбрахме с приятели да отидем по това време на Златните с майка ми и Мишо. Майка ми не е виждала морето от 92-ра и искам да и доставя това удоволствие, а и с внуче.... еееееех, милата ми майчица ще е най-щастливата на света  Hug Само ако можеше и баща ми да е жив  Cry Извинявайте, че ви натоварвам, спирам  Stop

Алхимиче, много ми е натоварена днес програмата - багажи, чистене..... няма да се класирам май за парка, най-чного да ти изпратя Мишо с татко му да пиете биричка  Joy

Ние утре потегляме, живот и здраве, към Албена, когато имам време и възможност ще попрочетам и пописвам.

Целувам ви всички   bouquet

# 83
  • София
Ей, Фокси, страшна си, благодаря за колажите, а ние сме почти на една ръчичка разстояние от твоите юнаци, да видим на срещата как ще реагират дечицата при толкова много бебета, моето детенце е много общително и само им се смее и посяга с ръчичка да ги пипа и да ги хваща за дрешките, абе ще е много забавно Simple Smile)))

Добро утро сега официално и от мен, аз събота и неделя само се мотах из къщи, че в събота много жега, а вчера излизах сутринта с тати, а следобед с беби и никаква домакинска работа не съм свършила  Embarassed, като се наяде дребсън в 10 започвам и докогато свърша, после дай боже не е много жеа - разходка Simple Smile

Ааа, аз исках да дам и предложение за среща пред Народния, пие ми се много кафе от Коста  Wink, ама понеже искам и аз да присъствам дали може да е сряда, четвъртък или петък, че утре съм на профилактични прегледи в Закрила, каквото успея да намажа де, че нали съм на работа до 5ти август, та и това да свърша Simple Smile))

Е, Мечи, весело изкарване на моренцето и двата пъти, а щом сте с Мишката, подозирам, че втория път ще си изкарате и по-приятно  Wink

# 84
Ееех,Мечи,и ти ли няма да идваш на срещата?? Аз мислех,че ще се съберем една тумба мами с колички поне 40-50броя,а пък то накрая май ще бъдем към двейсетина.Не че лошо де,ама аз подозирам,че просто искате да има втора нац.среща...Затова сега няма да идвате....

Иве,и моите са общителни.Още повече,че всеки ден се гледат и откриват колко интересни човеци има около тях...Ще пада смях,усещам... Mr. Green

# 85
Добро утро, момичета!
Фокси, разкошни колажи. Снимката, която си избрала на Влади ми е от любимите. Много мерси   Heart Eyes
А ето какво си мисли човечето в него момент:
  Mr. Green

Mecholana, приятно изкарване! И ако можеее...  Embarassed таковаа...  newsm56 да се топнеш веднъж и заради мен, че тази година няма да видя моренцето  newsm45

# 86
  • Варна
Добро утро. Ние се наспахме добрееееее, явно жегите я мъчат малката, а сега като е малко по-хладно си спинка по-спокойно /да не ме чуе дявола/.
Фокси, страшни колажчета си спретнала, как намираш сили.....  Hug
Ние снощи сглобихме летният вариант на количката и днешната разходка ще ни бъде малко по-различна - някой ще гледка повече навън отколкото мама. Снощи много се изкефи като я пробвахме вътре, та да видим.
Относно "съветите" на другите за гледането на НАШИТЕ деца - още от началото съм дала да се разбере, че не те решават как а АЗ. Достатъчно интелигентна съм да мога да отсея информацията и да преценя кое е най-добро за моето дете. Те са имали някога възможност да го правят със своите, така че ако обичат - да не се месят сега!!! Е, не че не опитват да вметнат някой съвет, но само това.

# 87
  • Бургас
riccie, и мойто отношение към съветите на другите за отглеждането на малката е такова, ама все ми се случва когато седна на някоя пейка в градинка, някоя възрастна жена да вметне нещо  Mr. Green Последно- в петък, вядя пюренцето на малката и една баба се намърдвана съседната пейка и започва да ми обяснява как не разбирала тия готови пюрета, какви са тия ужасни памперси, които причиняват алергии и как тя прала постоянно пеленки по нейно време... #Cussing out
Свикнах да изключвам и да не чувам какво ми приказват....

# 88
  • София
Ох, за намесата на непознати сега се сещам една случка, то случи бол де, както се казва, ама тази беше малко по-различна, на мъжа ми баба му дойде на гости, остана у  свеки слава богу, ама те са през 3 входа, по цял ден беше вкъщи и раздаваше съвети наляво надясно, беше ме поизнервила доста, та първия ден като дойде и ние бяхме с дребсън в една квартална пицария, те дойдоха с бащата на мъжа ми и брат му и похапнахме, после мъжете си тръгнаха и ние двете с бебчо тръгнахме към кварталния бебешки магазин (тук да вметна, че буквално ме избута от количката и искаше тя да я бута, едва върви жената, направо настръхнах какво ще стане, ако се спъне някъде, ама слава бог всичко беше наред, минавахме разстояние, което ми отнема 15тина минутки 1 час в 14 на обед, ама това да е проблема) и така бтайки количката из между много съвети, с които ме затрупа, насреща се задава дрга количка с много ревящо бебе, ама то беше по-големичко, явно не му се спеше и ревепе на инат, а майката едва издържаше вече, хем и беше кофти, хем бързаше явно да го прибере и бабата на милото се провиква: "Госпожо, ми то детето почервеняло!!!", ужас, направо изтръпнах, като знам как аз съм се карала за съветите на такива баби, жената спря количката, явно и стана кофти и погледна детето, видя, че реве от яд и му се скара (все пак беше по-голямо и разбираше), а бабата на мъжа ми вика: "леле, как му се кара, каква е тая майка", аз и казах, че на мен никак не би ми било приятно непознати да ми дават съвети, а тя: "ми жал ми е за детенцето", все едно майка-чудовище го гледа, абе...колко още истории имаше за 4-5 дни докато беше в София, ама не ми се разказват, че пак ще ме напуши...

Аз обаче трябва да си призная, че не си мълча много, много, единствения човек, който може да направи на детето, нещо с което не съм съгласна е мъжа ми, защото като си науми нещо, ми го дърпа от ръцете и си прави каквото си иска, аз няма какво да направя, в такъв случай избеснявам доста, казвам м, че като не чете и не се интересва, няма право на мнение, а и аз гледам детето по цял ден, но...резлтат никакъв и тогава се караме, а после пазя малкия, да не се добере до него, луда работа, ама наче няма излизане на глава с него за съжаление...

Клави, аз оставям детето да скача, защото то много се забавлява и му харесва, откри го сам, никой не го е принуждавал и затова сметнах, че не е такъв проблем, но ако ти си преценила, че не е редно да го правят с твоето детенце, никой няма право да ти пренебрегва мнението, ти си майка и ти решаваш, аз по принцип съм деликатна, но когато стане въпрос за детето, не ме интересува кой какво ще си помисли за мен, веднъж една циганка-метачка ми метеше в количката, помолих я учтиво да престане 2 пъти, след като не спря й казах, че ще е пречукам, ако не престане и не знам къде ще й завра цигарата  Embarassed е, спря и започна да ми се извинява, абе с някои хора трябва да им слезеш на нивото, иначе няма да те разберат  #Crazy

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 10:27 от iva_angel

# 89
Добро утро мили мами   bouquet

Фокси страшна си  Hug Hug Hug

Да ви кажа и аз за съветите и коментарите на хората- онзи ден имах такава случка , че още ме е яд като се сетя  #Cussing out На комшията ни над нас майка му често идва на гости и вместо да им звъни на звънеца постоянно крещи отдолу да и отворят , а аз съм на 1 етаж и дефакто ми крещи подпрозореца. И все се случва като тъкмо съм приспала малката  smile3515 А онзи ден не стига , че крещя навъм ами после незнам защо реши да звъни на нашия звънец на пожар  newsm61 Майка ми излезе и и казала да не звъни така защото едвам съм приспала детето , че много е плачело и тя вместо да се извини казала: Ами ще плаче като не сте го кръстили още!  newsm61 #Cussing out #2gunfire Направо като го чух това и щях да полудея от яд  #Cussing out
Тя ще ми държи сметка аз какво ще си правя с детето  smile3515

Вие записахте ли се в конкурса за бебета? Ние вече сме там  Mr. Green

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 10:30 от wondertedy7

Общи условия

Активация на акаунт