МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 18, чуй я, виж я ,наслади й се

• 22 000
  • 451
  •   1
Отговори
# 315
Ох и аз ви чета от офиса не мога да спра да се смея, страшни сте веднага спретнахте една пародия д а се посмеем малко преди голямото циврене после пред екраните  Laughing

# 316
Знам,че Джамил заплаши Ламия само на думи,но все пак няма право да се бърка в живота й толкова на дълбоко!Той може да е обича,но тя с нищо не е показала,че отговаря на чувствата му,нито пък някога  му е обещавала нещо!
Той беше отчаян - в най-висша степен. Разбирам го и го оправдавам. Един мъж има право да говори така само, ако обича истински. Ако не - това е натрапничество  Naughty Ние жените сме по-малко агресивни в обичането си (повечето  Wink), и най-вероятно затова са ни странни такива изблици. Но ако Ламия е обичала истински, трябва да го разбере  Hug

# 317
Момичета, вижте каква сладка снимка намерих  Heart Eyes

# 318
Какво значи, че Ламия не е отговорила на чувствата му??? Може и така да е, ама той ръцете си не може да ги държи далеч от нея, а доколкото си спомням, в последните серии тя не се дърпа... Бая галене падна, макар че тя през това време рева... Има поне 10 сцени с лицето й в шепите му...

# 319
  • 221B Baker Street
ей,мацки,страшни сте  Party

малко коктейлчета за разхлада  bowuu

# 320
  • Бургас
Сега си мисля,дали Джемил и Кенан ще се бият,май на там отива работата?!

# 321
  • 221B Baker Street
разликата е,че Джеми обича Ламия като жена,а Кенан обича в нея невинното сираче...

# 322
разликата е,че Джеми обича Ламия като жена,а Кенан обича в нея невинното сираче...
И това не му пречи да я обвинява за всичките си злощастия и да се изкарва най-горък на земята  Thinking
Това просто ме изумява  ooooh!

# 323
  • Благоевград
Момичета, може ли някой да ми каже от къде да намеря вчерашната серия, защото в канала на vbox7 я няма... Sad

# 324
  • 221B Baker Street
И това не му пречи да я обвинява за всичките си злощастия и да се изкарва най-горък на земята  Thinking
Това просто ме изумява  ooooh!

ама той си е такъв,обвинява всичко и всички,само не и себе си  #Cussing out той е вечната жертва - на хората и на обстоятелствата,но никога на собствените си грешки  #2gunfire

# 325
# 326
а Кенан обича в нея невинното сираче...
Кенан обича собственото си отражение в очите й. Обожанието... Собствената си значимост. Но не го съдя прекалено строго - много е бил мачкан в детството си, има комплекс за малоценност. "Аз съм Хюсеин Кенан!!!" Тръц!

Момичета, може ли някой да ми каже от къде да намеря вчерашната серия, защото в канала на vbox7 я няма... Sad
В Торентс Мастерс - линк на първа страница.
Ох, не мога да си пусна отговора!

# 327
Здравейте!Чак сега успях да се откъсна и да седна.Доста сте напреднали та реших и аз да си кажа мнението.Първо смятам,че Кенан найстина не е готов да бъде баща.Не отричам,че ще обича дъщеря си,но е прекалено малодушен и още щом се върне към действителността ще се поддаде на влиянието на странични хора.Относно Ламия това неговото не е лябов.Той я е приел като някаква химера,като образ,който има нужда да боготвори(впрочем и Ламия го възприема така).Относно Джамил там нещота са много истински и много сложни,защото той е много реален образ.Честно казано Ламия ще бъде голяма патка ако тръгне с Кенан.И ще ви кажа защо вече две серий виждаме след 4 месеца.Гледаме и Кенан и Джамил.И какво виждаме Кенан продължава да играе глупавата роля на жастливият съпруг.Продължава да е с Джавидан.Видяхме е Джемил.До него не видях друга жена за утеха.Поне аз така виждам нещата.

# 328
Така е, dessislava_rz   Peace Когато обичаш толкова силно, не може да има друг заместител. Толкова скоро, толкова бързо, толкова лесно. Твърде плитко е  Rolling Eyes

# 329
Аз сготвих и сега чакам серийката .От мен
и 

Общи условия

Активация на акаунт