МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 18, чуй я, виж я ,наслади й се

• 21 984
  • 451
  •   1
Отговори
# 330
  • 221B Baker Street
geradost ,мммм,много обичам,трябва да спретна някой ден   bouquet

# 331
Как ви се мисли за ядене в тази жега. Дайте да наблегнем на пиенето, нали сме в кръчмата...

# 332
Много сте готини, момичета! Голям купон завихрихте в нашето виртуално кръчме - умрях от смях. Ако Бурак Хакъ прочете малко от написаното ще поиска да спрат сериала - съвсем му се срина имиджа.  Laughing

Хем сте весели, хем работите, хем готвите и деца гледате - КОГА сварвате бе, момичета  Hug

# 333
  • Sofia
Не съм съгласна че Кенан не я е търсил и че е щял да я крие от хората защото го е срам от нея, има доста доказателства за това. Може би в самото начало когато казваше че я съжалява е било защото не е искал да признае истинските си чувства пред самия себе си и ги е определил като съжаление, другото което е според мен той не е с високо самочувствие и не вярва особено в себе си и точно това му играе лоша шега и се отказва лесно. А за това че не се е самообвинявал че не се е сетил по рано също не е така защото го дадоха че точно това си мислеше особено за момента когато разбра че детето на Ламия ще се казва като майка му  Peace
Относно Джемил май забравихте за отношението му към Лейла и към нея докато не са се оженили е бил един и се е борил за нея но след това се променя коренно и я съсипва, дали това не я чака и Ламия защото сега Джеми повтаря грешката си и преследва жена влюбена в друг. Аз мъж който посяга на жена никога не мога да уважам също така и такъв който не разбира думичката НЕ  Naughty И за какво толкова Ламия го е търсила Джемил за помощ и се е облягала на него?

# 334
Хем сте весели, хем работите, хем готвите и деца гледате - КОГА сварвате бе, момичета  Hug
И аз това се чудя  Laughing  Hug Hug Hug

# 335
  • Sofia
Мале и на мен как ми се доядоха пълнени чушки, ще хвана довечера да сготвя   chef

# 336
Налей кръчмарю...че ще почва
geradost джанъм ама ти много си работлива. Вече ме е срам, егати и мързела съм аз...мале срам ме вече. Оф да глатна и аз като Кенан...то нали едни пият от радот, други от мъка...трети от филма

# 337
Относно Джемил май забравихте за отношението му към Лейла и към нея докато не са се оженили е бил един и се е борил за нея но след това се променя коренно и я съсипва, дали това не я чака и Ламия защото сега Джеми повтаря грешката си и преследва жена влюбена в друг. Аз мъж който посяга на жена никога не мога да уважам също така и такъв който не разбира думичката НЕ  Naughty И за какво толкова Ламия го е търсила Джемил за помощ и се е облягала на него?
Тук няма нито една вярна дума, мила. Гледай пак филма. Посяга?  newsm78 За да я гали - да! Много пъти!

# 338
kaspur,при Лейла нещата стояха по различен начин-Джеми не се е борил за нея-тя става негова в момента когато Кенан се отказва от нея  Wink
А Кенан потретва и по4етвърта грешката си-да наранява жените около себе си  Crossing Arms
Като почнеш от Лейла,Джавидан,Ламия ,че и Нимет за малко ooooh! ,а сега имам чувството,че и щерка си ще нарани

# 339
# 340
оф този от първото изречение ме ядоса...не се крий зад сълзите...той изрева океан, удави ни...пък на другите вика да не реват

ама и режисьора е гадняр-що не намери и на Ашуре една гаджурия, може и да спре да се занимава с бате...батко...батенце

# 341
Баткооооооооо  Joy Joy Joy

# 342
аааа не забравяйте и какооооо Сузан  Wink

Края на серията е най-сладкия  момент  Party

# 343
Не мога да гледам.......... сърцето ми......ще получа удар!!!

# 344
ей сега ще докарат пресен кайзер врат и бут ...бързо како Сузан, боя почна

Общи условия

Активация на акаунт