Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 2 тема

• 97 290
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
dessi ot kade vze hartienite formi4ki i az sam ot ruse no nemoga da otkria

# 61
Oт Кауфланд,натикани са навътре измежду нещата на Факелман(край кексовите форми,шприцовете...).

# 62
blagodaria ti mnogo a v kakva opakovka sa

# 63
# 64
  • Марс
И аз се присъединявам към вас, гледам сега по нета и ще си поръчам формички, после захващам мъфинките Flutter Много готино изглеждат, а и мисля, че на малката ще са и много интересни, сега отивам да принтирам рецептички, че даса ми под ръка, желая за сега приятно готвене на всички и аз ще се включа скоро с резултати Hug

# 65
Тази сутрин пак се развихрих  chef.Резултата  Blush:
Мъфини с ягоди,ползвах рецептата на Pety за Боровинкови мъфини  bouquet
Преди ги бях пробвала с череши(не можах да намеря боровинки),и страшно ми харесаха.И сега пак Grinning

Мъфини-мързеливки на Marieta  bouquet

И пак същите,но със сиренце и кренвирши:

Наистина са много вкусни,мекички и въздушни,само май трябваше повечко да ги пека,да се позачервят Thinking

# 66
Здравейте и аз от съвсем скоро имам силиконови форми за мъфини. Специален подарък за именния ми ден. Мъжът ми обаче изказа съмнения относно силикона - че не му се вярва да не отделя някакви вредни вещества. Моля ви да кажете вие доволни ли сте от силиконовите форми, как ги ползвате ( прочетох че трябва да са намазани с олио). Направо върху решетката на фурната ли ги слагате или в тавичка с вода? Този силикон наистина дали отделя нещо при нагряване? НА моя пише до 230 градуса, че може да се ползва.

# 67
ами така е - направо на решетката, /аз имам форми за малки кексчета, но не чак като мъфини, а тройно по големи/, намазвам с олио като пека в тях.
Но на повече от 200* не съм включвала. Иначе силикона почернява с времето.
Едва ли е вреден, щом е в масова употреба.

Шоколадови мъфини с  шоколад

# 68
  • София
 Запалихте ме с тези мъфини и от два дни сдобила се със форми само това правя..... Правих по рецепти дадени в темата ,а също и тестото на фъча пробвах в мъфиновите форми. А сега печа меденото тесто/на медовик -торта/ и после ще напълня със шприц шоколад и сметана във всяка мъфинка....Благодаря за хубавата тема  bouquet   

# 69
  • Марс
пеп-4o, разкошно изглеждат, отворих рецептата, но тези грамажи все ги баркъм, вие с везни ли мерите?

# 70
пеп-4o, разкошно изглеждат, отворих рецептата, но тези грамажи все ги баркъм, вие с везни ли мерите?

Тук рецептите не са в грамажи  Hug

# 71
  • Марс

Тук рецептите не са в грамажи  Hug

Много ти благодаря  Hug

# 72

по-лесно ми е така, повечето ми чаши са различни, пък и ако правя чужда рецепта не знам колко голяма е тя. От кафяна до кафяна чаша си има разлика, предпочитам грамажите.
Имам кантарче, малко, макар не електронно, но ми върши добра работа. Пък и сега навсякъде има малки електронни кантарчета.

# 73
# 74
ev4o или някой друг от къде поръчвате от нета формички, от Ибей ли? Моля някой да пише може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт