Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 2 тема

• 97 456
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
vangobi ,имаше ли проблем с мириса на формичките?

Не и много съм ти благодарна, че бързо реагира да ми  отговориш. Вечерта след работа си купих формичката и веднага ги спретнах, мисля да си купя и за кекс. Не знам, защо на някой мами им миришат. Благодаря ти   bouquet

Blush Откъде си купи формата за мъфини  Flutter

Аз преди малко си получих пратката от сайт-а, но ми се виждат мънички формите, а искам по-големи мъфини  ooooh!  Tired  Whistling

Преди малко ти отговорих на лични само дано си ме разбрала, че хич ме няма в обясненията.

# 91
vangobi ,имаше ли проблем с мириса на формичките?

Не и много съм ти благодарна, че бързо реагира да ми  отговориш. Вечерта след работа си купих формичката и веднага ги спретнах, мисля да си купя и за кекс. Не знам, защо на някой мами им миришат. Благодаря ти   bouquet

Blush Откъде си купи формата за мъфини  Flutter

Аз преди малко си получих пратката от сайт-а, но ми се виждат мънички формите, а искам по-големи мъфини  ooooh!  Tired  Whistling
И моите са мънички Grinning
Стават чудесни мъфинчета.

# 92
Благодаря за отговора и на двете  Embarassed

формичките ми са тези
http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … ;products_id=2264

и

http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … ;products_id=2278

но сега иксам големи  Laughing

vangobi твоите силиконови ли са?  Simple Smile

Съжалявам, че спамя  Embarassed

# 93
  • София
Да силиконови са и са дълбоки, но са за 6 мъфина. Доста се чудех дали да си купя две, но не си взех от страх да не миришат после мъфините, както се бяха оплакали някой мами. Сега съжалявам, но пък от друга страна мога си взема друга форма и да ми стават различни.

# 94
  • In a surreal moment!
vangobi , Суха Мащерка - моля ви момичета , бихте ли измерили колко см са страните на силиконовите ви тавички за мъфини. Чудя се дали ще се събере и завърти в микровълновата...пощуряла съм всичко да правя в нея. Моята уж е голяма , 40 литрова , ама знаели човек...Иначе в чашки стават супер в нея , ама е къде , къде по лесно в тези силик. форми.

Когато можете пишете , аз ще следя и мисля да си поръчам тази тавичка за мини мъфини.

Вчера си купих тефлонова за 12броя, но сега чакам за хартиени подложки....

Голямо нямане в тая провинция и много мудни и неинформирани търговци....устата ме заболя вчера да обяснявам , че е голяма мода и ще има търсене , пък и колко лесно се правят....

# 95
Миг незабравим в големия град е същото не се притеснявай. Почти никой не знае какво е форма за мъфин, а в Кауфланд една лелка ми каза, че такива неща не продавали ooooh!Добре, че обиколих няколко пъти реда с домашните потреби, че да си ги намеря сама

# 96
моята е с размери 300х175мм

# 97
  • София

Суха мащерка, аз си купих голями форми за мъфини и не ги ползвам,
защото не ми се побират двете една до друга във фурната....Когато си търсиш, най-добре е да са средни!
Ето ги моите форми

# 98
  • В сърцето на живота!
рени55 какъв е размера на твоята форма за мъфини,изглеждат ми от малките а и са за 6 бр.?

# 99
рени55 какъв е размера на твоята форма за мъфини,изглеждат ми от малките а и са за 6 бр.?
Не са ли за 12 мъфина или това са двете форми.

# 100
  • В сърцето на живота!
Не са ли за 12 мъфина  Laughing
Едната тава е за 6 бр. Wink

# 101
  • София

Формите на снимката са две, с размери 33/22 см., а диаметърът на чашката е 8,5 см.
Много трудно се мият по гънките.......
Имам форма за кекс  и тя е къдравка, но се мие много лесно.... и съм много доволна от нея!

# 102
Изпробвах формата за мъфини и двете форми направих солени с топено сирене и кашкавал станаха страхотни  Laughing

Нито една не остана за снимка  Tired

На връщане от работа си купих от Хит - Младост тефлонова форма и сега се пекат едни с ябълки и черен шоколад  Mr. Green - дано тях да ги снимам  Crazy

Силиконовите са удобни и хубави и много лесно излизат мъфинките, но стават мъфинчета (т.е мънички) но никой не ми е виновен, че не съм гледала размерите  Mr. Green

С Ябълки и шоколад(много са вкусни)

едната от силиконовите тави

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 22:52 от Суха Мащерка

# 103
Леле страхотни тави имало за любимите ни мъфини, аз имат такава като на първата снимка на Суха Мащерка но ми останаха очита в тази на рени55, започвам да си търся и аз..убийствено готина е. и ефектна като се обърнат мъфините и са в някъква форма, само в този сайт ли ги има?

# 104
  • София

Леле страхотни тави имало за любимите ни мъфини, аз имат такава като на първата снимка на Суха Мащерка но ми останаха очита в тази на рени55, започвам да си търся и аз..убийствено готина е. и ефектна като се обърнат мъфините и са в някъква форма, само в този сайт ли ги има?

Формите за мъфини съм купила от магазин за дом.потреби на пазара Кр.село, но вече не съществува.....

Общи условия

Активация на акаунт