ОТДЪХНАХ СИ! Слава Богу,че всичко е наред със сина ти!

И браво на риболовците...Лелееее как се радвам,че сте си починали и позабавлявали на воля....
А с възрастни родители е ...страшно!Всяко звънване ме изправя на нокти,а те ми звънят през 10 минути.Вече не издържам,капнах,а не мога да помогна защото и в момента съм с малчуганите и ми е невъзможно да ходя всеки ден!И на татко му е станало лошо онзи ден през нощта и са викали линейка,не са ми се обадили,а той гледа майка.Та съм се видяла в чудо!Казах им,че ако искат да ги гледам да идват при мен ,ама....не помня вече за кой път го казвам! 

Абе какво да ти разправям...ясна ти е картинката 

Та вечерта бях обявена за герой- ами как няма като ме знаят как не мога на горещо и как мрънкам против лятото

С апетит даси я изядете рибката!!

Аман от простаци,бе!Няма ден от два месеца да не започнат точно в 14 часа да си редят плочки,паркет или там каквото ремонтират в момента!Иде ми да ги
При това имат бебе на 1 година и след като им казах поне 100 пъти,че по това време спят да бяха поне спряли за два часа!

ходила съм да правя забележка и не ме усещат докато не вляза в кухнята.А вечер децата стояха до късно и преуморени и превъзбудени като ревнеха,а оная като им се развика в 23ч.....