Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, наспах се! Голям кеф!
Днес возихме спящата Елена на лодка, заедно с количката, супер беше, 40 минути разходка в един голям язовир наблизо

Тя се поти зверски и почти не пишка, всеки път като стане прекалено топло почва да е вир вода от пот и пишка някакви минимални количества, захладнее ли пампите се пълнят
Джоли, виж дали и Ния не е така, Сакси май беше писала също, че по едно време Яна не пълни памперсите достатъчно
Моята Яна беше така като бебе

Елена навлиза в период на бързо дръпване, опитва се да повтаря думи, днес каза пате и дядо, почти правилно ги каза
И ме изуми - не знам клекнала или някак странично поседнала беше, но стана права и без да се държи никъде стоя така около 15-20 секунди
И друг път е стояла без да се държи, но е имала опора по която да се изправи и стане
Кака и първо проходи и после се научи да става права без опора

# 16
Браво на Ели Simple Smile

ДеЩо, Ния мисля е минимизирала пишкането заради темературата. Иначе си пишка обилно  Thinking

# 17
  • София
Честит рожден ден на Ивето на Рапунцел и на Гергана newsm38
Честити ходещи крачета на Бобо и Илия Heart Eyes Аспарта, увлекателен разказ с чудесен снимков материал!

Бързо да оздравяват всички болни хлапета Hug

Дуци, ти води ли Анна на хомеопат? Как се отразява лечението на Пепи? Надявам се да има облекчение на астмата!
А Анна, миличката, наистина много се проточиха нейните боледувания Sad Дано да минават вече!

Кетито май се губи, дано нейните дечица вече са здравички.

Аз четох, четох и накрая всичко забравих Embarassed

Маги вече има четвърти зъб:) Още не ходи, но започна да се катери навсякъде. Трябва да намеря решетка за стълбите, че все те я привличат. На спалнята не може да се катери, защото и е висока, но от вчера измисли решение - качва се на нощното шкафче и от него на спалнята Crazy

# 18
За Кети и аз си мислех днес, не ми е удобно да й звънна обаче, да не я притеснявам нещо.

Анна не съм я водила на хомеопат още, чаааак на 12-ти август.
Пепи е значително по-добре, да чукам на дърво!

Участва ли някой в този конкурс да гласуваме http://senzacia.com/news.php?item.1669.12
Мисля, че не.

# 19
  • София
Чета ви и гледам, че за мен говорите  Laughing Heart Eyes
Здрави сме Пу-пу, обаче се опитвам да направя основно почистване, и тичам с лъжицата след Маги /което ми отнема по 1ч на хранене=3-4 часа на ден/ и не съм ви чела  Rolling Eyes
Имам да пиша някои неща, ама все не смогвам.
Довечера ще опитам Peace

П.п. От 1 месец се опитвам да си направя педикюр и все не остава време за мен  Twisted Evil Иначе съм си наредила лаковете на етажерката в бойна готовност  Laughing Днес нещо оптимистично настроено и боя за коса си купих  Laughing ooooh!
Някой ползвал ли е боя с някакъв серум дето се нанася предварително, че съм в шах #Crazy

# 20
# 21
Първо искам да благодаря на всички за пожеланията към Ели   bouquet
Тия дни нета ми е ужасно скапан и тъкмо прочета една страница и на втората забива  #Cussing out

Искам да честитя рожденните дни на всички дечица, които съм пропуснала за съжаление и обещавам тези дни да се реванширам. Нито съм чела назад и вярвайте ми чувството е все едно нещо ми липсва, но покрай рожденния ден на Ели къщата беше пълна с гости и с тоя нет за капак.
Имам и страхотни снимки от събитието, които искам да покажа, дано тези дни ми остане малко време  Tired

# 22
  • Sofia
Хаха, Кети и аз така с педикюра. Днес вече бях твърдо решена, че ще го оправя, пак не остана време ooooh!
Дуци, при нас Ентеролът май подейства (пу, пу, да не казвам голяма дума), днес само 3 пъти ака Дени, което си е постижение. Да споделя за прахчетата на Хумана - Електролит, против обезводняване са и има с вкус на банан. Дени не хареса нити хидратин алфа, нито сока на Хип против разстройство, обаче от прахчетата с банан пие по половин литър на ден.
Имам въпроси, все ги забравям:
1. Още ли перете отделно? Аз вече не.
2. втория го забравих, ейййй, изкукала тиква doh

# 23
  • София
Честит рожден ден на Гергана на Мариана!
Честит рожден ден и на пухкавата Ива! Да е много щастливо и обичано дете, да порасне красива като мама и даровита като татко си и да ни радват с още медийни изяви!

Дуци, браво на Анна, борец си е тя Simple Smile
Дони, днес Бобо ли искаше да ми звънне Simple Smile Нещо се разминахме. Изтрай още, затвори очи и уши за това-онова, като се изнесете на квартира, ще се наредят нещата, ти си знаеш  Peace Да не си развалите сега накрая отношенията - лоша дума не се забравя, мълчи като партизанин  Mr. Green

Дари още е със сополи и покашля. Но снощи и днес следобеда Виброцил й капнах, отпушва се, а и като цяло има подобрение.

Инка, нищо не казваш, как сте? Оплачи се или се похвали, ама кажи какво ново  Hug

НБМ, от 5-6 месеца насам не й пера отделно нещата. Пускам пералня бяло (светло) пране, това са предимно мои и нейни неща и спално бельо. Мъжът ми повече тъмната пералня пълни. Пера на 30 градуса; гладя всички дрешки (без чорапи, шапки, наши хавлии).

# 24
Дуци, честито за крачките! И бързо да се оправя Анна!

Не е проблема в джипиес-а, а в мъжа, който го гледа, без да използва и капка логика, като се подчинява на безумни команди.  #Cussing out

Ако сте си избрали секси женски глас - нищо чудно  hahaha

НБМ, прането отделно го препоръчват повече когато детето не носи памперс - да няма допир през гащите. Макар че не мисля, че след пране остават бактерии, или? Да се изкажат биолозите тук.

Ноеми преживя днес нещо ново и супер интересно и беше много впечатлена - снимки обаче утре  Wink ако сколасам

# 25
От самото и раждане пера всичко заедно  /с изключение  на моето бельо - на ръка/ на 30-40 градуса, напоследък на 60, че не ми се изпираше хубаво иначе.
От октомври насам нищо не гладя.

Най-мръсни са дрехите на децата, когато са били по пясъци и са се търкаляли по земята навън, тоест сега от лятото, преди това нямаше от какво толкова да се цапат на който и да е дрехите, мъжа ми работи в офис... сега пера с Фрош, преди със Саното

Майра, бактериите умират някъде над 60-70 градуса, затова и на толкова се прави пастьоризацията

# 26
За трети път го пиша, но няма да се откажа, та ето снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364270&pid=13796243
толкова успях да кача  Confused

И така :
Честит рожден ден на патерица на Алекс на мамаиви Heart Eyes
Честит рожден ден на Ивето на Рапунцел и на Гергана на Мариана  newsm59
Честити ходещи крачета на Илия и на Бобо!!!

Пера всичко заедно, все пак са само моите и нейните дрехи.

# 27
  • София
Малко късно, но все пак да хвана последния влак. Честит рожден ден на Ива на Рапунцел и на другите рожденици днес Hug Gift
Честити ходещи крачета на Илия и Бобо newsm68

Имахме един много раздвижен уикенд - вчера ходихме на вилата при баба да ни поглези малко, днес сутринта на гости при едни приятели, на обяд при едните баба и дядо, за вечеря в заведение с другите баба и дядо. Поиграхме малко тенис и е време за сън smile3524
Габчето се пуска и прави по няколко крачки, когато сме навън, вкъщи още не иска  newsm78 Чакам я с нетърпение вече.

# 28
Майра, абсолютно си права. Ще сменя гласа и ще видим.  Naughty

Хора, май сте останали с грешно впечатление - ние се местим в нова квартира заедно с моите родители. Купонът ще е пълен.  smile3560 Просто на този етап, плюсовете да сме заедно са повече от минусите. Ще си свикнем някак.

# 29
Привет,момичета!Заради снощната буря днес нямахме нет,а след като катурнах дечурлигата да спят и поизпрах бързам да не пропусна днешните рожденици.Честито на Ива и Гергана!Да са здрави,умни,талантливи и щастливи!

Честити ходещи краченца на Бобо на Белинда!Да го отведат на приказни места!
 По въпроса за прането-все още пера отделно,но скоро мисля да му пера на дребния дрешките с тия на каките.

Общи условия

Активация на акаунт