Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
Изясни ли ви се какво ще ми е на главата?  hahaha Но, (да кажа нещо дето още не е много сигурно) ако наистина тръгна на работа в края на септември, помощта на мама ще е много задължителна.

Белинда, благодаря ти за предложението, но Самуил няма да го преживее да не е номер 1 на своя РД. За това се бори всеки друг ден, а за рожденния му - дума да не става.  bowuu

Лили е разкошна!!!!

Пух, личи си, че Ади много се радва на водата.

А бе, не ви ли е гадно да давате бира на бебетата? Смеехме се преди за кебапчетата, ама за мен това е равнозначно.  newsm78

# 46
Честит рожден ден на Тома и Ивето!!!
Да са живи и здрави дечица!!!

nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

Пху
 Joy напихте детето  Mr. Green

Бухти
балеринката е страхотна!!!

Дочкова
голямо парти и при вас се е вихрило ...
...супер торти майки и деца видях  Mr. Green

Белинда
честити ходещи крачета и на Бобо!!! ще правиш ли прощъпулник?

Доне
толкова генерации под един покрив... нищо добро не ви чака...

Пера заедно почти от рождение... на 60, и почти всичко гладя...

Евридика
хем ти завидях, хем не знам без ток и вода с Нико как ще се оправиш  Mr. Green

В последно време Нина е като лепенка за мен...стана като моята сянка  Crazy Mr. Green
Далеч е от ходенето, но започна да се изправя, което е успех за мен...

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 13:15 от Eli_cz

# 47
А бе, не ви ли е гадно да давате бира на бебетата? Смеехме се преди за кебапчетата, ама за мен това е равнозначно.  newsm78
Ми гадно ми е, алкохола не е полезен за бебетата и го избягваме, но и Пепи, и Анна обожават бира, какво й харесват на тая горчилка не знам.
Баща й се крие като пие, тя види ли шишето пощурява. Вади си бибата, почва да крещи, подава му я, за да я топне. И може така до безкрай. Друг е въпроса колко бира остава по самата биберона. Виж, като ближе гърлото на шишето вече е друго, гаранция повече отпива.
Пепи пък ходи на чучура на машината и си пуска сам, добре, че вече не я пълним с кегове.

# 48
  • София
Ми гадно ми е, алкохола не е полезен за бебетата и го избягваме, но и Пепи, и Анна обожават бира, какво й харесват на тая горчилка не знам.
Ай стига бе, вие сериозно ли Shocked Аз мислех, че се шегувате, а на Ади мислех на майтап че са й допряли шишето/ всъщност не разпознах дори, че е бира/. Ами вие наистина им давате бира #Crazy Бахмааму Joy

Ели, ще правя прощъпулник, да, тази вечер Heart Eyes

# 49
Благодаря за поздравите на Гери.Ние  не се включваме ,но ви чета редовно и много ми е забавно да ви чета.Малко инфо за Гери тя има 6 зъба ,опитвасе да ходи и казва мама и баба.
Като иска нещо казва да.Това е горе долу за нас .Ще се пробвам да пусна малко снимки да ни видите.

# 50
Честит Рожден Ден на Тома! Да расте здрав, весел умен и щастлив!

Бухти, много сте хубави на снимките. Наистина изглеждаш като по-голямата сестра на Лили Peace

Дочкова, хубаво парти сте подготвили на Ели. А и подаръците са страхотни Simple Smile.

Пух, личи си, че Ади добре си прекарва времето Hug

Дони, и аз не бях разбрала, че се меститие заедно с родителите ти. Това променя нещата, но съм сигурна, че ще намерите начин да живеете заедно без излишен стрес Peace. Пък и такова съжителство си има и своите положителни страни Simple Smile.

Вижте на какво попаднах:
Ето тук има и други ужасяващо грозни животинки, за който проявява интерес и има здрав стомах Joy: http://it.notizie.yahoo.com/blog/cronaca/articolo/340/

# 51
  • София
Ай стига бе, вие сериозно ли Shocked Аз мислех, че се шегувате, а на Ади мислех на майтап че са й допряли шишето/ всъщност не разпознах дори, че е бира/. Ами вие наистина им давате бира #Crazy Бахмааму Joy

Ама разбира се  smile3521 От другата седмица ще я захранвам и с кебапчета  Wink Все пак кой пие бира без мезе  Mr. Green

# 52
Здравейте, юлски мами! Hug
 Едно пиленце ми подшушна, че не сте ни забравили, и ни поздравявате за рождения ден на малкия Тома! Благодарим от сърце! Да са живи и здрави и вашите дечица, и да ви донесат всичката радост на света! Hug

# 53
  • София
По повод бирата - моето 1-во напиване е било малко след годинката. Имали сме майстори и ние с братовчедка ми сме ходили при касите с изпитата бира и сме допивали останките в шишетата. То става дума за капки, ама като се съберат повече шишета, капка по капка ... напиване става  Simple Smile Разминали сме се само с мноооого часа сън  Simple Smile

Пера отделно и ще продължавам да пера децата отделно, защото така ми харесва  Mr. Green А гладя съвсем не с цел дезинфекция, а от чисто естетически подбуди - не ми харесва визията на намачканата  дреха   Mr. Green

Бухти, страхотни снимки, страхотна мацоранка  Heart Eyes  Пух, Ади е голяма нежнотийка  Heart Eyes

Дочкова, нещо съм пропуснала твоите снимки - връщам се на поправка  Simple Smile

Астарта, твоите животинки ще погледна след като хапна малко  Simple Smile

Тая Биляна на моменти се отнася точно като кукла с Дея, сега тя лежи на пода и Биляна я търкаля по дължината на стаята, а малката се кефи ужасно и се хили  Simple Smile Въобще не мога да ги оставя сами в такива моменти.

# 54
Честит празник, Йеппе!

Нинче, при нас Ясен е нахалът, катери се по батко си като по Мусала.

купих му сандали за 15 лв  Whistling

# 55
Само че различка в прическата не видях newsm78
Амии, толкова се вижда от "прекрасните снимки" Rolling Eyes Други трябваше да сложа май ама карай, иначе е подстригана отзад и отстрани малко, онези висящите.
И за полите хубаво каза Дуци, ако някой има интерес да ми пише на лични, имейл, скайп, фейсбуук или каквито други координати ми има.

Лили бира не е пила, не бих й дала Confused

# 56
Тити, има и за по 5 лв. сандали, страхотни, бели, с твърда пета, такива, каквито исках, но уви не бяха останали.
Аз ония от кръщенето ги смених, че Анна нещо не можеше да ходи с тях, в крайна сметка взех розови, снимки утре след партито на брат й.

Ей, много ме ядоса това диване, не иска да яде и бута лъжицата, върти си главата, на маймуна станах. Да не съм ви чула да се оплаквате от ящни деца. Лучия, ти също Mr. Green

Айде сега, ако мислите, че немските деца не пият бира, жестоко се лъжете. До едно Laughing

# 57
http://snimka.bg/album.php?album_id=319844 повече снимки като ги кача на компа.

# 58
Марияна, много е нежничка. Какво й има на устата, ще се оправи ли?
Голямото момиченце сестричка ли й е Hug

# 59
  • София
ОО, Тити, тя и Дея си нахал по рождение, ама и кака й не й прощава  Simple Smile А се е научила и да бие напоследък. Съвсем целенасочено ходи и удря. Преди време беше на фаза да хапе, като най-много хапеше краката на баща си, а и скубе яко наред. Въобще както си му е реда си минаваме през отделните фази без пропуск. Понякога я избива и на нежност и много сладко си слага главичката върху краката ми например, както аз съм си седнала и тя идва и ми се умилква  Heart Eyes

Днес е сравнително по-хладно и аз извиках добрата ми приятелка Неволята и щем-нещем - отиваме да гладим камарата дрехи. И така и така нас чака, така че по-добре да се захващаме  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт