Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря Дуци .Това  е хемангиом ще се оправи ,но по бавно ,сега и правят апликаций,тоест инжектиране в самия хемангиом едно в-во за да спадне и избледнее и после операция.Утре влизаме пак в болница за поредната апликация.Другото дете е на сестра ми .

# 61
Успех, дано бързо се подобри малката кукла. От какво се е получило, няма го на първата снимка.

# 62
Момичета, много ви благодаря за сърдечните пожелания за рождения ден на Ивето! Hug
Честит празник на Герганчето и на Тома! Heart Eyes
Съжалявам, че се появявам с толкова блиц пост, но нашите са на гости и почти няма да имам време да влизам тия дни. Ще пиша скоро и ще пусна снимки от тържеството.

# 63
  • София
Дочкова, мнохо хубаво парти. Много сладка Елица  Heart Eyes

Марианаа  Hug, дано по-бързо се оправи детенцето ти !

# 64
Бухти, много ми харесахте с Лили, и партито ви изглежда супер!
Дочкова, Ели много прилича на теб!
Астарта, Илия наистина прилича на голямо момченце вече! А тези очи... Heart Eyes
Мариана, стискам палци бързо да се оправи този хемангиом. Голяма принцеска си имаш!

Ели, за къмпинга - какво да ти кажа....Мерак да има човек, пък другото се нарежда. Няма да имаме вода и сигурно ще си купуваме големи туби минерална, с която ще се перем и мием. На Никола гащите ще ги закачам да съхнат на някаква верьовка. А за баня ще използваме едни естествени гейзери наблизо. Добре, че не излиза много гореща вода от тях. Ще бъдем с едни приятели, те ще носят газова лампа, да се осветяваме. Ние ще имаме газов котлон и така, с базисни удобства, ще изкараме 4-5 дни. После мислим да отидем на хотел на ол инклусив, така че там ще компенсираме евентуалните неудобства от палатките  Joy
А мястото, където ще сме на палатки, е Крапец. Който е ходил, знае, че си заслужава, че и отгоре.  Peace
Нинче, глади, глади, недей вися във форума  Mr. Green Laughing

# 65
  • София
Евредика  Joy, тъкмо си доядох и отивам  Mr. Green Големи смелчаци сте вие  Simple Smile Аз бих отишла направо да компенсирам  Simple Smile

# 66
Честит Рожден Ден на Ивето, Гери и Тома   bouquet Стискаме палци, да се разреши проблема на малката кукла!

Честито прохождане на Бобо и Илия!

Много хубави снимки на Лили и Ели  Simple Smile

Уикендът беше чудесен, като изключим голямата глупост на двамата с мъжа ми  Embarassed Домързя ни да мъкнем кошарката и решихме, че Катето може да си спи в количката. Тя го прави понякога през деня, като е при бабите. Обаче за цяла нощ се оказа голяма грешка  Banghead Тя просто много мърда и се движи, докато спи и по едно време през нощта се чу шум от събаряне или падане - а тя, въпреки че е с колани, пролазила напред в количката и явно й е променила някак си центъра на тежестта и падна заедно с количката  Cry А тя дори не се събуди  Shocked Обаче аз като се разпищях, докато разбера добре ли е и тя се разрева.
Та така, ако някога ви минат подобни колебания (съмнявам се, че има и други като нас, но все пак), директно ги отхвърляйте, че ужасът е голям.
Иначе падна голяма игра - на поляната, в басейна, в реката. Сестра ми дойде с децата, та лудницата беше пълна  Crazy

Гладя само в краен случай - по точно това дето изглежда наистина зле измачкано. Също така не обичам да готвя, чистя по принуда, изобщо не знам къде е гледал мъжът ми  Joy

# 67
Ох, Евридика, като те чета и изтръпвам(да не кажа потрисам Mr. Green ) Ненавиждам къмпинг и само като си представих всички неудобства и буболечки и... newsm43 

Също така не обичам да готвя, чистя по принуда, изобщо не знам къде е гледал мъжът ми  Joy
Joy и аз се питам същото от време на време.

# 68
По отношение на бирата Елена и тя е като Анна, крием бутилките и чашите, ако докопа и давам да си глътне една-две глътки и дотам
Преди няколко дни у баба видя едни бутилки и пощуря, а те пълни с вода - дадох и да пие - още повече пощуря като усети, че не е бира

На Крапец има хубав плаж, а има и много магазини наоколо, тъй че на палатката ще е ок мисля
Щом има и гейзери - супер, не знаех, може ли малко повече инфо къде точно?  Praynig

# 69
ДеЩо, на Тюленово са тези "гейзери". Всъщност май представляват каптирана вода и има големи варели с душ, сложени ей така, на къра  Mr. Green Отиваш, събличаш се дибидюс и се къпеш.
 Laughing

# 70
  • София
  comp03  newsm50

# 71
  • София
Тити, ще кажеш ли откъде взе сандалите?
Вчера установих, че обувките които взех на Ади преди около месец вече са й малки  #Cussing out И сега съм в чуденка сандали ли да взимам за има-няма още месец и половина лято или пак някакви по-отворени обувчици  newsm78  И въобще всеки месец ли ще давам по 30-40лв за обувки  ooooh!  Thinking

# 72
Здравейте,
да се запиша и аз  Mr. Green.
marianaa много сладка Гери  Heart Eyes, дано бързо  и леко да се оправи  Praynig
ГЛедах снимките- всичките . Много хубави  Лили и Ели .
Всички  дечица са много сладки  Heart Eyes .
Тортата под  формата на 1 много оригинална (не бях виждала и не се бях сещала )

За пиенето на бира да се изкажа и аз - не давам да се опитват такива неща, ама тати Цецо като си дойде и на ме пита аз 'ко давам и не давам  #Cussing out  #2gunfire. На 2 пъти е опитвал бира- не беше във възторг  Mr. Green..............................обаче на рождения си ден си близна ракия и замези с кюфте  #Cussing out Joy #2gunfire hahaha (да се смееш ли или да плачеш ....и аз не знам)

За дрените- на Мики ги пера отделно с Тео бебе (от време на време пускам и някой друг мой парцал, но много рядко)Не гладя още от зимата- тогава простирах дрешките вътре на сушилника- не са изнасяни навън. Гладя само в краен случай.

# 73
ДеЩо, на Тюленово са тези "гейзери". Всъщност май представляват каптирана вода и има големи варели с душ, сложени ей така, на къра  Mr. Green Отиваш, събличаш се дибидюс и се къпеш.
 Laughing

това и аз не го знаех, екстра звучи  Mr. Green
на Крапец съм била само като тийн... аууу забравено от бога място ми се видя... преди 20.г.  Mr. Green

Гнид
вие пък убихте рибата... в количката да го оставите детето да спи за цяла нощ... поне да бяхте взели за новородено количка  Mr. Green

Аз бирата не си я давам, ако ще ... кой ще да е  Mr. Green
виж кУфте таман вчера дадох... вкусно й беше  Mr. Green

# 74
  • София
Кетито, дано само с компютъра се ядосваш и сте здрави Wink

Марияна, дано скоро премахнете хемангиома и не останат белези, защото Гери е много сладко детенце. Пиши от време на време как сте.

Ох, Евридика, като те чета и изтръпвам(да не кажа потрисам Mr. Green ) Ненавиждам къмпинг и само като си представих всички неудобства и буболечки и... newsm43  

Също така не обичам да готвя, чистя по принуда, изобщо не знам къде е гледал мъжът ми  Joy
Joy и аз се питам същото от време на време.

Еми вас са гледали, вас...  Laughing
За къмпинг аз и не помислям, държа си на удобствата. Просто не е за мен, ще се измъча. А ръцете ми и сега са разранени и болят... Искам почивка направо на all inclusive и аз  Sunglasses

Аз си изгладих купичната дрехи, сега седнах да разпусна с вас, докато Дарина не се е събудила. Все още е сополива Sad Получих си поръчката от Ла Редут, всичко е ОК, но има 2 панталона, които са моя ръст (156 см), но са детски модел, а не дамски. Съответно са доста по-тесни в ханша. Някоя от вас има ли дете/племенница, на което да ги дам? За тези става дума, джинси.
Събуди се, свърши ми почивката Wink

Общи условия

Активация на акаунт