Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Аз бирата не си я давам, ако ще ... кой ще да е  Mr. Green

Ей тая приказка ми хареса Joy. Ели, усещам, че сме от една партия Mr. Green

Мариана, Гери е много сладичка. И от мен пожелание бързо да се махне и изчезне напълно този хемангиом  Hug

# 76
Дуци ,относно неядящите деца разбрах какъв тормоз е по време на големите горещини.Обаче как ти се струва след 220-250 пюре на обяд да изяде един банан,една праскова,няколко корички хляб и да крещи и те гледа ядосано сякаш на въже е държано  Mr. Green ,че не му даваш да си вземе и от салатата,която си приготвил за другите?А следобяд след крема е в състояние да изяде колкото бисквити му дам/добре че не прекалявам и са максимум 3/ и след 3 часа да мрънка,че трябва да вечеря,и още след два да изпива по 150-170 мл. кисело мляко?

# 77
Ели, точно тази количка бяхме взели. На размери и е ОК и иначе си е стабилна, обаче явно не е за толкова подвижни деца, щом е успяла да я преобърне.

# 78
Честит Рожден Ден на Гергана и на Тома! Да растат много здрави и весели!  bouquet

Напоследък нямам ама никакво време да пиша. Само чета и до там. Бяхме на една мини почивка за уикенда и сега пак багажи, пранета ooooh!

Да се похваля и аз с прохождане. От вчера Алекс вече изминава солидни разстояния сама. Въпреки, че доста добре ходи, все трябва да я подканяме, да я стимулираме с нещо което вземе. Изобщо няма желание да ходи.Кефи я да си пълзи, да си докопа нещо и да си играе седнала с часове Whistling Та затова отлагам прощъпулника за по-нататък.
Дрехите пера отделно и така ще е занапред. Просто ми е по-удобно когато прането е сортирано отделно. По лесно простирам и гладя Peace Гладя абсолютно всичко наше и на Алекс Tired

В момента се опитвам да махна памперс на Алекс9поне дневния). През деня общо взето я изпускам един-два пъти, но мисля че за сега добре се справя. Обувам памперс само за навън, че не ми се носят дрехи за преобуване, но общо взето до сега се прибира винаги със сух памперс Peace

Пух и на Алекс сандалите умаляха. Да изкара максимум 1-2 седмици още с тях. Ако на мериш по-евтини сандалки свиркай, че и на мен не ми се дават пак 30-40 лв за сандали, дето ще ги носи няма и един месец.

# 79
Пух, на Мадрид, като отиваш към Подуене, отдясно, някъде по средата на улицата се пада. Голяма витрина с наредени много обувки, и отвън си личи, че са по-евтини. Имаше и много дамски чехли по 10 лв, но изобщо не съм ги гледала.

# 80
Тони, честито прохождане на Алекс Hug

# 81
  • София
Мерси, Тити Simple Smile

Тони, ще проверя там където казва Тити  Peace Другият ми вариант са едни обувки, които й подариха за рождения ден, само ще им добавя една ортопедична стелка, но пък на петата не са много високи и малко съм в чуденка за тях  newsm78
Честито ходещи крачета на Алекс  Hug

# 82
  • София
Гладих сума ти време и пак много остана, но поне на децата изгладих и сега останаха само нашите Simple Smile Аз не се и надявах да изгладя всичко де. Сега отивам да простирам, после да направя салата за довечера и излизаме Simple Smile

Бирата и аз не си я давам  Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 17:03 от Ninche

# 83
  • София
Удариха ме на Руски паметник Cry Отивах към мола, мъжа ми до мене, децата и двете отзад ooooh! Спрях да дам предимство, както си му е ред, ама този зад мене с един бус не разбрал и ми спря в бронята... Всички сме добре, слава Богу, само ламарини за смяна има, но преживяването е доста неприятно. Никога, ама никога не си сваляйте децата от столчетата, докато шофирате!!! Не знае човек в кой момент някой заплес ще го хакне...

Хубавото беше, че успях да си напазарувам, докато чакахме застрахователите да дойдат Mr. Green

И Бобо се обърна с количката на плажа по-миналата седмица. От вятъра. Откачих ooooh! Оттогава всеки ден я заривах до половината в пясъка.

# 84
Много ви благодаря момичета Hug.Хемангиома се получи след  10дни след раждането,беше малко червено петънце и за 2 месеца нарасна много.Докторите в костенец ни объркаха ,като ни казаха ,че ще се скрие само,а то какво стана.Аз също пера дрехите отделно и всичко гладя.

# 85
Белинда Hug Радвам се, че сте добре Hug Децата изплашиха ли се ooooh!

# 86
Белинда Hug-добре че нищо ви няма и не е пострадала и колата много
И за вятъра на плажа се учудих -бая силен е бил Shocked

И аз тази вечер се каня да карам колата с бебето отзад за първи път-ама искам и мъжът ми да е с нас-не мога да се отпусна сама все  още-дано все пак се реша някога.... ooooh!

# 87
Мариана,  Hug Ясмин имаше хемангиом и го махнаха като беше на 4м - но беше колкото лещено зърно и от вътре на лигавицата на устната. И моята педка разправяше, че не е нищо страшно. Аз се консултирах с хирург и тя типично по касапски каза - Ще режем Mr. Green Ноеми има също 2 - но наистина почти се скриха точките. Трябва си наблюдение и мигновена реакция! Дано бързо се оправи!

В конски вагон, подобен на салон, пътувах аз от София за Лом

Или за който не се е досетил, Ноеми вчера се вози влак с парен локомотив. Държеше много да се качи сама. През цялото време стоя тук. Ето и двете маймуни.

След това последва заслужено Охлаждане 1 и охлаждане 2.

Импровизиран пикник

Турист, турист ама с ферари

Fun @home

Белинда,  Hug

# 88
  • София
Децата изплашиха ли се ooooh!
Ники малко. Успокоихме го и беше добър урок защо не бива да се кара бързо, понеже той все ръчка баща си - нАстъпи го бе, татеее, дай газ Crazy Използвах случката за поредна тирада как пътят не е писта и защо не бива да се разсейва шофьора Wink

# 89
Привет от нас!  55Честит рожден ден на всички, които пропуснах да поздравя тия дни! Най-вече на милата ни снахичка Ивето и майка й! Kissing Heart  newsm51
Честито и на всички проходили дечица!
Една прегръдка за всички, които се борят с болести!  HugЖелая ви в най-скоро време да се оправят мъниците и да се наслаждавате на лятото пълноценно! Praynig
Белинда, бил е малкият дявол!  spokoВажното е че всичко е наред, дано скоро да преодолееш тоя стрес! Hug  За рождения ден още на Бобо още не знам - зависи дали уикенда ще сме свободни.
Майра, супер снимки. Личи си че сте изкарали чудесно!

Ние се завърнахме благополучно от къмпинга. Много яко си изкарахме. И добре че бяхме там, защото жегата беше ужасяваща.  ooooh! Стоях си на реката и си киснех краката, а ветрецът ме подухваше. Кеф  Crazy Самко изкара почти цялото време гол, киснещ се в басейна или обикалящ по сенките. Дрехите му трябваха само вечерта като захладня. Иначе страшно се въодушеви да препуска в палатката, спа си чудесно през нощта, а на сутринта беше готов да изпълзи и да започне да играе веднага. Както си е в чувала hahaha Имаше достатъчно налични баби, вуйчовци, вуйни и всякакви помагачи. Така че успях да почета книга, да правя малко йога и да се чудя защо не може да останем още няколко дни. Прибрахме се вмирисани на пушек и скари, но доволни. Сега ми остава само още една пералня да пусна.

Редактирам, за да пусна малко снимки: http://www.facebook.com/album.php?aid=2022900&id=1144113397& … 113397&ref=nf

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 19:08 от Aelia

Общи условия

Активация на акаунт