Ей тая приказка ми хареса
. Ели, усещам, че сме от една партия Мариана, Гери е много сладичка. И от мен пожелание бързо да се махне и изчезне напълно този хемангиом
. Ели, усещам, че сме от една партия

Та затова отлагам прощъпулника за по-нататък.
Гладя абсолютно всичко наше и на Алекс 

Отивах към мола, мъжа ми до мене, децата и двете отзад
Спрях да дам предимство, както си му е ред, ама този зад мене с един бус не разбрал и ми спря в бронята... Всички сме добре, слава Богу, само ламарини за смяна има, но преживяването е доста неприятно. Никога, ама никога не си сваляйте децата от столчетата, докато шофирате!!! Не знае човек в кой момент някой заплес ще го хакне...
Оттогава всеки ден я заривах до половината в пясъка.
-добре че нищо ви няма и не е пострадала и колата много
Ясмин имаше хемангиом и го махнаха като беше на 4м - но беше колкото лещено зърно и от вътре на лигавицата на устната. И моята педка разправяше, че не е нищо страшно. Аз се консултирах с хирург и тя типично по касапски каза - Ще режем

Използвах случката за поредна тирада как пътят не е писта и защо не бива да се разсейва шофьора
Честит рожден ден на всички, които пропуснах да поздравя тия дни! Най-вече на милата ни снахичка Ивето и майка й!

Желая ви в най-скоро време да се оправят мъниците и да се наслаждавате на лятото пълноценно! 
Важното е че всичко е наред, дано скоро да преодолееш тоя стрес!
За рождения ден още на Бобо още не знам - зависи дали уикенда ще сме свободни.
Стоях си на реката и си киснех краката, а ветрецът ме подухваше. Кеф
Самко изкара почти цялото време гол, киснещ се в басейна или обикалящ по сенките. Дрехите му трябваха само вечерта като захладня. Иначе страшно се въодушеви да препуска в палатката, спа си чудесно през нощта, а на сутринта беше готов да изпълзи и да започне да играе веднага. Както си е в чувала
Имаше достатъчно налични баби, вуйчовци, вуйни и всякакви помагачи. Така че успях да почета книга, да правя малко йога и да се чудя защо не може да останем още няколко дни. Прибрахме се вмирисани на пушек и скари, но доволни. Сега ми остава само още една пералня да пусна.