Да са здрави и весели и много щастливи!Честити ходещи крачета на Ил, Бобо и Алекс!
Майра, много хубав ден е имала пак Ноеми, изпълнен с преживявания
Снимките са супер!Гледах много хубави снимки от партита и други - на Ели, Лили, Гери, Ил, Симеона, всички са много хубави малки дечица

Мариана, надявам се и аз да се оправи по-скоро този хемангиом и да не й останат белези на малката сладуранка

НБМ, Джоли, Дуци и всички други с болни дечица, дано вече са по-добре малките

Белинда, сигурно много сте се уплашили, добре на вас нищо ви няма.
Инка, само се обаждаш да честитиш някой рожден ден, а нищо не казваш за вас
Как сте, как е Боби?Крис ив, хубава почивка сте си изкарали, изглежда красиво там
Ние се прибрахме снощи чак в 23,30, тотално объркахме режима на Габи този уикенд, нито спането, нито яденето и разходките й бяха навреме
Надявам се бързо да влезем пак в ритъм. Добре изкарахме, но много малко ми се видя, не ни стигна времето за нищо, въпреки че съм била някокко пъти в Лондон
Докато бяхме там много малко яде, нито в петък вечеря, нито събота и неделя, вчера не е и обядвала, само искаше да цоцка по n на брой пъти, но днес засега си хапва добре, не знам какво й стана, досега не се беше случвало
Снимки има малко, но като ми остане време, ще ги кача.Ох, отивам да й готвя вечерята, че няма време.
. Кое е мястото, ако не е тайна?
във вторник хвърлих 2о лв. за лекарства против повръщане и диария, а сега 25лв. за лекарства против афти
, чак очичките му имат кръгове
. Баба ми днес беше на лекар и каза, че поликлиниката е била пълна с бебета и малки дечица 
Ще стискаме още как! Вярвам, че ще са наред нещата, вярвай и ти
Откъде ти дойде това чудо до главата
А Бобърчето ще става богат лекар, който в свободното си време поправя всичко вкъщи и готви на жена си - идеалният мъж, казвам ви