Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Честит Рожден Ден на двете Дамяни, Гергана и на Тома! Честито и на сладката бузанка Ива, с извинение за закъснението  Heart Eyes Да са здрави и весели и много щастливи!

Честити ходещи крачета на Ил, Бобо и Алекс!

Майра, много хубав ден е имала пак Ноеми, изпълнен с преживявания  Heart Eyes Снимките са супер!

Гледах много хубави снимки от партита и други - на Ели, Лили, Гери, Ил, Симеона, всички са много хубави малки дечица  Grinning

Мариана, надявам се и аз да се оправи по-скоро този хемангиом и да не й останат белези на малката сладуранка  Hug

НБМ, Джоли, Дуци и всички други с болни дечица, дано вече са по-добре малките Hug

Белинда, сигурно много сте се уплашили, добре на вас нищо ви няма.

Инка, само се обаждаш да честитиш някой рожден ден, а нищо не казваш за вас  Naughty Как сте, как е Боби?

Крис ив, хубава почивка сте си изкарали, изглежда красиво там  Whistling

Ние се прибрахме снощи чак в 23,30, тотално объркахме режима на Габи този уикенд, нито спането, нито яденето и разходките й бяха навреме  ooooh! Надявам се бързо да влезем пак в ритъм. Добре изкарахме, но много малко ми се видя, не ни стигна времето за нищо, въпреки че съм била някокко пъти в Лондон  Crazy Докато бяхме там много малко яде, нито в петък вечеря, нито събота и неделя, вчера не е и обядвала, само искаше да цоцка по n на брой пъти, но днес засега си хапва добре, не знам какво й стана, досега не се беше случвало  Thinking Снимки има малко, но като ми остане време, ще ги кача.

Ох, отивам да й готвя вечерята, че няма време. 

# 91
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЕТО, ГЕРГАНА, ДАМЯНИТЕ, ТОМА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО СЪМ ЗАБРАВИЛА!
ДА БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Искам да ви питам какво да давам на малкия, че се е запекъл малко? Много трудно ака, милия.
Свинско давате ли вече?

Майра, много е пораснала Наоми. Чудни снимики си направила. Grinning

# 92
Майра, ама не те ли беше страх да стои там?

белинда  Hug и аз се чудя кога някой ще ме надъни.

ми аз купих още два чифта сандали  Rolling Eyes по 4 лв..... /Хиполенд в Скай сити/

# 93
Белинда, добре че е бил малкия дявол Hug

аЕлиа, много хубави снимки Simple Smile. Кое е мястото, ако не е тайна?

Тити, много добри попадения Peace

Майра, както винаги снимките ти са страхотни, както и дъщеричките ти Heart Eyes

Мерилу, специално не съм въвеждала свинско, но в детската кухня готвят понякога с кайма, която предполагам е смес. А и аз съм му давала от готвени за нас пълнени чушки, така че смятам, че е захранен със свинско.

# 94
 Tired  във вторник хвърлих 2о лв. за лекарства против повръщане и диария, а сега 25лв. за лекарства против афти  Tired и някви витамини на билкова основа  Tired
 Аз се чудя що не яде милото, а то като го погледнахххх  ooooh!........ходихме при лекарката и ся сме с 1 торба лекарста, дано му мине че направо не е мойто дете  newsm45 smile3518, чак очичките му имат кръгове  Tired

# 95
Юцка, бързо оздравяване на Мики Hug. Какво става вече с тези болести, аман Sad. Баба ми днес беше на лекар и каза, че поликлиниката е била пълна с бебета и малки дечица Rolling Eyes

# 96
Здравейте!
Не съм ви чела от 100 години, моля ви не се сърдете  Praynig
Откриха ми тумор на коремната стена. Вече всички изследвания са направени. Операцията е във сряда. Моля ви, стиснете ми по едни палци операцията да мине успешно и биопсията да покаже, че тумора е доброкачествен  Cry Cry Cry
Бобо го гледа майка ми, много ми е мъчно...

# 97
Ох, мила, желая ти успешна операция и много късмет. Дано всичко мине по най-лекия възможен начин и Бог да е с теб. Скоро да прегърнеш рожбата си и всичко да е един лош спомен само. Heart Eyes Heart Eyes
В сряда ще стискаме палци тук с колежката, нека някой от твоите да ни уведоми как е минала операцията.  bouquet

# 98
Shada всички ще стискаме палци и ще се молим  Praynig . Всичко ще е успешно, ще видиш. Опитвай се да мислиш позитивно (знам че е трудно), мисли за малкото си слънчице- това ще ти дава кораж. Ще чакаме някой да не уведоми  Praynig

# 99
Щада  spoko Ще стискаме още как! Вярвам, че ще са наред нещата, вярвай и ти  Hug

# 100
  • София
Шада #Crazy Откъде ти дойде това чудо до главата Cry Ще стискам палци, разбира се, за най-добрия изход Praynig Тъкмо се канех да ти пускам лично за партито на децата, пфууу Cry

Прущъпулникът мина страхотно Grinning Посмяхме се от сърце. Големи прегръдки и целувки бяха между Ники и Маги, щерката на кумата ми, ама направо ви казвам - сгаджосаха се hahaha А Бобърчето ще става богат лекар, който в свободното си време поправя всичко вкъщи и готви на жена си - идеалният мъж, казвам ви Mr. Green Първо хвана термометъра, после портфейла, после отверката и черпака Crazy Сбъдна се мечтата на свеки да има лекар в семейството Joy

Отивам да поразгледам малко снимки от последните страници, играя уморена, че някой друг да оправи масата Blush

# 101
Честит рожден ден на Ива /на патерици/ и на Тома!!! Много здрави, весели и послушни да бъдат!!!   bigdance2 Tada happy bd hbday

Шада,  spoko стискам палци всичко да е наред  Praynig Добре, че са го хванали сега, всичко ще се оправи!!!

Iucka, дано и при вас всичко се оправи!!!

Белинда, добре, че е бил лек удара и сте добре! Винаги ми е било интересно къде блеят някои хора като карат.

Аелия, не съм се регистрирала във фейсбук и не мога да ти видя снимките  Sad

Майра, винаги се кефя на твоите снимки /макар и не винаги да имам възможност да ги коментирам/

Бухти, страхотна рокличка има рожденичката, а и майка й също  Wink

Дано не съм изпуснала някой, че каквато съм кукувица  ooooh!

# 102
  • Варна
Шада, Господ да е с теб. Сигурна съм, че всичко ще е наред и скоро ще си забравила за това.  Hug В сряда ще стискаме палци.

# 103
Шада, стискам палци всичко да е наред.

# 104
Честит Рожден Ден на Тома! Да е жив и здрав и да радва мама.

Шада, ще стискаме палци, дано всичко мине успешно.  fingerscrossed

Пак сте нахвърляли много снимки. Видях НАОми с обувки  Mr. Green Ели на Дочкова без фиба  Laughing Крис-Ив на прекрасна почивка, една прекрасна балерина, Лили с и "без" коса (пак си има детето), принцесата Габи, на която пожелаваме бързо да и мине устичката, Ил (ах тези очиииииии) и доктора Ал. Някои даже още вчера ги гледах, но днес затвърдих  Grinning

Тити, не е ли рано за отворени сандали? Мен ме е страх да не си очука и ожули пръстите на краката, иначе сандалките са сладки

Пера разделно, по-удобно ми е. Не гладя нищо отдавна. Аз съм от групичката, дето мъжете им са яко излъгани  Party

И не на последно място, бързо оздравяване на всички болнички.

Мерилу, свинско не съм дала, не мисля скоро да дам. За разхлабване сливи, тиква, домат. Виж повече тук

Аелия и Евридика, завиждам на смелостта ви. Аз обожавам такива мероприятия, но отдавна не съм си ги причинявала. Липсва ми, а със Симона хич нямам смелост да се наема.  Hands Clap

Белинда, много празници около вас. Хубав месец а? И ние имахме подобен инцидент скоро. Добре че Симона неразбра какво стана.

Ние утре заминаваме на турне и най-вероятно, няма да мога да ви пусна картинки послучай РДто на Симона, затова пийте по едно за наше здраве утре, а след две седмици като се приберем и ни е тъпо, че сме отново самички във Варна с един куп пране, ще седна да ви чета честитките и ще ми подобрите деня, сигурна съм  Hug Утре ще празнуваме с родата в Търговище. На другия ден отиваме на Елените за седмица пак на море, от там за два дни в София да празнуваме и с другите баби и дядо, от там пак малко в Търговище и после се прибираме  Mr. Green Едва ли ще мога да ви чета, въпреки че взимаме компа с нас, затова ви пожелавам приятни две седмици.

Много дълго стана....

Общи условия

Активация на акаунт