Мама питка меси, Юлчето избира си предмети(тема 120)

• 10 121
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Редактирах, #Silly парола: 0000

# 226
Честит празник на кака Ясмин - нека продължи да е все такова приятно природно бедствие и да носи много радост на мама, тате и малката си сестричка! Честит рожден ден и на Стефан и Маги! Нека бъдат слушковци-послушковци Simple Smile

Приятна компания имаше в Заимов днес. Жалко, че Гнид не дойде.

Минах през педиатъра днес. Ния не е опасна вече, но деца, които са болни били опасни за нея. Дадах и профилактични кръв и урина и ще чакам резултатите днес. Да се похваля, че събрах 70мл урина  bowuu Залепих й колектора и я сложих на гърне. Нямаше попаднала урина извън колектора Simple Smile А, да кажа - док ми препоръча за морето Биогай да й давам. Каза всички плодове и зеленчуци, които й давам да ги мия с бутилирана вода. Това за да се предотврати разстройване на стомашно-чревния тракт.

Кали, до колкото знам има тук и други деца, които не ходят. Не знам защо твоята педка все на невролог иска да ви праща  newsm78

# 227
  • София
Ами Джоли,явно иска да се застрахова жената newsm78.Аз я питам,това нормално ли е...в смисъл-не всички деца се изправят по едно и също време,а ние определено изоставаме,той седна стабилно на 9месеца,обаче миналия месец беше 80см.и 11кг.(а и главичката ни е 50см.)иначе прави опити да се изправя,малко му е трудно,но има няколко успешни,обаче когато го държа правичък той седи на едно място и потропва с едното краче...не прави крачки Tired
Та наистина за личното ми спокойствие ще посетим отново Литвиненко,стига да не е в отпуск Peace

# 228
Кали
лази ли?
Невроложката ни каза че лази ли дете на 100% ще проходи, няма страшно, и аз с вълнение чаках дали ще пролази...Сега лази като торпедо де...
Мъж ми си мисли че в хола почти нямаме мебели а тези който имаме са високи, и че няма къде да се хване за да започне да се изправя... и това е възможно, но нали не сме на състезание  Mr. Green
Тук има още ИУлчета не ходещи...

# 229
Кали,  Peace

Ей сега забравих за какво влязах  #Cussing out

# 230
  • София
Ами да ви кажа не лази...... Tiredзастава на 4 крака и се клати Thinking.Обаче се е научил много ловко да сяда от по-корем Mr. Green

# 231
kali, дано всичко е наред и не забравяй, че все пак децата се развиват с различен темп. Ивето например не ходи самостоятелно, за разлика от почти всички юлчета, както ми се струва.Това с клатенето и стоенето на 4 крака почна да го прави преди месец, а преди три седмици започна да лази на 4 крака. На сестра ми щерката проходи на годинка и три месеца. Сега не можеш да я настигнеш. Пък и да не забравяме, че Айнщайн е проговорил някъде между 3 и 5 години Wink

# 232
Ами що не кажеш на педката ли на невролога че искаш рехабилитация, Джоли и Амаринова и кой там още беше ползваха някаква рехабилитаторка която им ходеше по къщите до колкото си спомням и това се плаща от здравната каса май... я те да кажат по добре.
Ние ходи ме на рехабилитация, ама аз почти изобщо не ги тренирам упражненията в къщи, но то нашето е разни точки да активирам... такова малко тъпо за упражнения... Но момичетата бяха доволни от Софийската рехабилитаторка до колкото си спомням....

# 233
bdbaloniЧестит рожден ден на Маги, Стефан и Ясмин!  bdbaloni
Да са живи, здрави и много да слушкат мама и тати!
 baloni Честит празник и на майките на малките съкровища!  baloni

Шада, дано този ден съвсем скоро се превърне в един лош спомен за теб!
Киса, надявам се да не е нищо сериозно и притесненията да се окажат напразни!
Дуци, дано и с Пепи всичко да е наред!
И стига вече с тези болести, че ми става много мъчно като прочета за някое болно сладурче, и тези разтройства...   ooooh!
Бързо оздравяване на всички!
Кали, дано и при вас няма повод за тревога  Praynig

Ние, за щастие, сме здравички, но аз утре ще ходя да ми развалят магия. Държа да подчертая, че изобщо не вярвам в подобни неща, но в случая се хващам като удавник за сламка, защото това ми е последната надеждичка да си спася семейството. В такава депресия съм изпаднала, че вече нямам планове за бъдещето, нямам мечти, единственото което искам е: детенцето ми да е здраво и семействето ми да не се разпадне.   
Аз затова и не се включвам напоследък, просто сме влезли в една ужасна серия от неприятности и не ми се иска постоянно да се оплаквам и да развалям и вашето настроение!
Нали казват, че който не вярва в магии не го хващало. Е, оказва се, че не е точно така – мен си ме е хванало и то сериозно! Само не мога да разбера защо има такива злобни хора   33uu

# 234
Не е по здравна каса кинезотерапевката. 20лв е посещението й. Обаче тъй като работи в Майчин Дом предполагам, че има рехабилитация по здравна каса, но не знам как стои въпросът там Thinking

А..сега Фио ми напомни за какво бях влязла предния път. Свекърва ми (а и друга роднина) като заплаче много Николета ми казаха едни думички против уроки. Не им вярвам много много, ама като се видя в чудо какво да правя, когато се е разбесняла и няма успокояване ги казвам май повече за мое успокоение Simple Smile Та заставате зад врата и казвате "Както кравата ближе теленце, така аз ближа детенце" и близвате 3 пъти челото на детето. За ефект не гарантирам, но проба не пречи Simple Smile

# 235
  • София
Фио, не можеш ли да приемеш, че просто в живота на човек има периоди, когато не върви и това е Simple Smile Ще мине Simple Smile
Джоли, и то изкукурига, душко Joy

Не ми се сърдете, моля, за това че си казвам мнението Hug

Кали, моят Ники се изправи за първи път на година, проходи на година и два, стабилно даже още по-късно. Наистина не знам защо все на невролог ви пращат newsm78 Едрите деца като цяло са по-бавни в двигателното развитие, просто им е тежко, нищо повече. Виж, ако нещо друго има притеснително - ок, ама за това че на годинка не ходело, да го гледа невролог - извинете Naughty

В Заимов наистина беше страхотно Hug На връщане го взеха за 20 минути, обаче на отиване почти час Tired Шъ мъ извините, ама другия път у Южния Peace

# 236
  • Бургас
Да се запиша, че съвсем ви изгубих края. Все още наваксвам и не съм адекватна, връщам се да чета.  Simple Smile

# 237
честит рожден ден на Маги, Стефан и Ясмин!!!
Да растът  здрави и щасливи!!!

Мики от вчера е добре. Афтите завяхнаха и от вчера се храни добре. Гледам да не го насилвам, колкото му се яде толкова. Сутринта се събуди в 7 беше гладен  Mr. Green , ама майка му си полежа до 8 (че ми беше много рано  Blush )Хапна си попарка и легна да си доспи  Shocked  Joy . Събуди се в 10 и тогава излязохме  Party . Щастлива съм, че го виждам пак здрав и весел. Доверера ще ходим на рожден ден на една малка госпожица, която става на 1 г.

fio дано зло да ви забрави и всичко да се нормализира. Внимавай те само да не ви завлечат тези , че да трябва да плащате и да ходите още 100 пъти , че те тез много хитри и се възползват от разклатената психика на хората.

А..сега Фио ми напомни за какво бях влязла предния път. Свекърва ми (а и друга роднина) като заплаче много Николета ми казаха едни думички против уроки. Не им вярвам много много, ама като се видя в чудо какво да правя, когато се е разбесняла и няма успокояване ги казвам май повече за мое успокоение Simple Smile Та заставате зад врата и казвате "Както кравата ближе теленце, така аз ближа детенце" и близвате 3 пъти челото на детето. За ефект не гарантирам, но проба не пречи Simple Smile
в този ред на мисли , на мен пък ми каза една баба (Мики се беше разплакал и тя реши че бил урочасън  Mr. Green), че за да не го урочасват, като се разплаче детето :
 Joy hahaha да се пипнеш по оная работа  Joy  Blush и да кажеш " когато ми видят ......... тогава да ми урочасват детето!!!
 АЗ се чудех повечето мъже , 'що така се почесват тук там , а то сигурно против уроки  rotfImbo

# 238
  • Sofia
Ясмин защо я няма в списъка отпред?
Щото е друг набор, Пепи да не би да го има Mr. Green

Оффффф ама съм спяща патка  smile3555 Снощи хем се чудех дали вече да честитя на каката, пък днес все едно на Ноеми честитих, бях още съвсем спяща, извинявам се Embarassed
На Дени задната част на езика му е странен, чудя се дали не са афти и при нас, Юцка, с какво ги лекуваш?
Фио, дано отминат неприятностите, за съжаление всеки човек минава през такива, ако с нещо можем да помогнем сме насреща Hug

# 239
Фио, дано нещата при вас скоро се нормализират. И аз мисля, че просто има определени периоди, които трябва да минат.
На суеверия на вярвам. Разсмяхте ме с поверията Joy . Моята свекърва, когато Ивето е неспокойна, винаги го отдава на това, че някой я е урочасал и настоява да и измием очите със студена вода. Обясненията ми, че е гладна или расте зъбче биват отхвърляни. Друго, което ми е смешно е, когато някой види Ивето и и каже: "Ух, че си грозно, мръсно и т.н." Е това не го разбирам. Според мен, когато кажеш нещо положително, тогава изпращаш и такава енергия към детето и няма как да го урочасаш. Аз например по цял ден и говоря колко е сладка и добричка  Simple Smile . Някой от по-възрастните беше изкоментирал, че ще си урочасам така детето Joy

Общи условия

Активация на акаунт