Собственици на маломерен апартамент- съвети за обзавеждане?

• 183 837
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
от икеа ми отговориха, че не могат да ми направят проектче: тява на място да се гледа

# 166
ninocka, пробвай да си направиш план сама с техния планер. Можеш да го свалиш от тук:

http://www.ikea.com/ms/en_GB/rooms_ideas/splashplanners.html

Имат макетчета на техните мебели + размерите им в самата програма. От теб се иска да зададеш размерите на помещението и чупки, ако има такива, след което започваш да редиш мебелите. После можеш да се пробваш да им го изпратиш  Peace

# 167
  • Лондон
В тази тема, доста време ще чета.

# 168
  • Пловдив
 Mr. Green Как съм я пропуснала тази тема?!?
Сега сме на 36кв. Предстои малко да се поразширим, но пестящите място идеи ще са приложими  Peace

# 169
хораааа да ви кажа, че вече сама си направих вътрешен дизайн с home designer  Flutter малко е трудна, но се оправих и съм много доволна Grinning

на икеа пробвах, но не ме изкефи Rolling Eyes

# 170
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Записвам се и аз - трето дете чакаме, в двустаен апартамент сме, всяка идея за пространство, за скриване на играчките, и всичко останало ми е добре дошло Peace

# 171
  • До морето
запис Party

# 172
  • София
Намърдвам се да следя и аз, предстои да превърнем спалнята в детска, а холо-кухнята в спалня-хол-кухня  Crazy

# 173
  • BG
Тук и тук има интересни идеи за малки апартаменти.

Да ви попитам ... Бих искала да купим врата, която да отделя спалнята от холо-кухнята. Проблемът е, че не мога да намеря фирма, която да прави нестандартни изпълнения. Бих искала вратата да е направена от 4 платна (MDF), които да могат да се плъзгат така, че да застават едно зад друго. И ми се искаше да е възможно най-шумоизолирана въпросната врата.  Thinking
Май много изисквания имам ...  ooooh!

# 174
  • София
Стефи, тук погледна ли? И аз такова нещо искам, но не съм ги проверявала лично. Виж вариант 9.

# 175
  • BG
Ариана,   bouquet

Не съм гледала там - благодаря ти! Интересува ме същият тип врата, но да се събира на нивото на касата, защото на мястото изобразено на схемата имам ключ. Незнам дали добре го обясних!?  Thinking
Имаш ли представа от цените?

# 176
Това е една от многото ми любими теми за дома.

Исках само да кажа от личен опит,че слагането на
огледала,върши страхотна оптическа измама и прави
малките помещения да изглеждат двойни.
Пълнежът на вратата на банята ни отвън и отвътре
е огледало и ефектът е невероятен.Пространствата
изглеждат двойно по-големи и просторни. Peace

# 177
абсолютно съм съм съгласна с НЕБЕ за огледалата,  разширяват невероятно(макар и илюзорно) пространството.много подходящи за малкото жилище, нашето е такова и именно затова заложихме на магията му. мисля че се получи много добре.това е огледалната стена в хола: http://media.snimka.bg/4994/016242646-big.jpg има още една в антрето, огледални са вратите на гардеробите и вратата на миниатюрната ни баня

# 178
  • Варна
Здравейте!

Ще дам схемата на бъдещият ни апартамент. Ако някой има идеи за  обзавеждането му - ще се радвам да ги видя!  Hug Ние, разбира се, имаме свои виждания, но, както се казва, една глава е добре, а две - още по-добре!  Wink

Идеята ни е в холо-кухнята да спим аз с мъжа ми на разтегателен диван (мислим да е ъглов), а другата стая да я направим на детска (детето догодина ще е първокласничка).

Какви мебели бихте сложили на това неголямо пространство, как да ги разпределим хем да са удобни, хем практични, хем да има въздух...

Благодаря предварително!

http://media.snimka.bg/4950/016155148.jpg

Пак питам за мнения.  Crazy

# 179
Киса защо не обособите кът за спане там където е посочена кухнята на скицата.Може да затворите прoстранството с плъзгаща се врата.
В останалата част на помещението сложи кухнята и дневна.
В спалнята може да сложиш голям гардероб с плъзгащи врати и огледала от външната страна, които оптически ще правят спалнята по голяма.
Не мога да се ориентирам по скицата да ли е възможно да сложиш пералнята в банята, така ще си спестиш място в кухнята.
Коридора ти е доста голям, така че може да го използваш и да сложиш шкафове там. А в дневната да не слагаш никакви. Така дневната ще е по просторна.

Общи условия

Активация на акаунт