Собственици на маломерен апартамент- съвети за обзавеждане?

• 183 945
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ние вкарахме пералнята във вградения гардероб в коридора.
Все пак някои якета са на закачалка там.
Обувките са изкарани само тези,които носим ежедневно, останалите са на тавана.
И летните
Искам да купим един от онези, тънките шкафове за обувки, имам къде да го сложа.

# 376
  • София
Искам да купим един от онези, тънките шкафове за обувки, имам къде да го сложа.

Много внимателно избирай шкаф като му дойде времето. Механизмите са калпави, тръбичките, които държат обувките излизат от държачите и падат, отделно на мъжа ми обувките все не стават в него, а са само 42 номер, не са 44! Изобщо много съм недоволна от него! Аз лично, ако имах място бих си направила голям вграден гардероб, който да събере всичките ни връхни дрехи и обувки.

# 377
Аз имам вграден гардероб в коридора и там си побирам буквално половината покъщнина, включително и пералнята. За обувките обаче все не стига място  newsm78

# 378
Ние обувките ги държим в едно шкафче, бучнато точно под тавана на стаята, а долу са само тези, с които сега ходим. Мъжът ми направи за тях ракла като пейка,  капакът се вдига и вътре са спортни обувки, а под раклата на земятаса другите, ежедневните.

# 379
И ние си държим обувките и дрехите в гардароба в коридора. Нямам място дори за шкафче за обувки Sad

# 380
....
хол+ кухня ми е 21 кв
 [/b] http://media.snimka.bg/7466/021188062.jpg [/url]

Предстои ми да обзавеждам точно такова чудо. Хем хол, хем спалня, хем кухня - толкова е цялото жилище /ателие 31 кв/. Една идея в по-предните страници ме грабна, вдигнат под със спалня  в него и отгоре оформено като мини дневна  Heart Eyes 
 Blush /това вместо запис/

# 381
Ilita♥♥♥ , сложна задачка имаш. То и нашето се води ателие, но е малко по-голямо като квадратура и кухничката е отделно. Вярно прилича на кутийка, но пък е много добре направена. Сега разполагаме с една стая, която трябва да бъде хем хол, хем  спалня  Rolling Eyes

# 382
 Здравейте! Аз да побутна малко темата Simple Smile
 Предложили сте много интересни идеи и се записвам да ви следя,понеже и на нас скоро ни предстои да се нанасяме в малък апартамент(все още не сме го измазали де Simple Smile,но изчакваме да се постопли и ще действаме).

# 383
  • София
Оня ден търсех тази темичка.
Намерих си секция. http://www.aron.bg/element/element_5371.html
Но вероятно няма да я слагам цялата на едно място.
Ще трябва да си търся и маса за хранене и масичка за кафе.
Обаче все още имам колебания.

# 384
Дилянка, чакай още малко да отвори Икеа. Аз това правя, чакам да стане лятото и да
отвори (дано!) и ако има от системите за разделяне на стая,  ще си ги взема от там. А има също масички за по 5-10 евро.
 Яд ме е, че обзаведохме детската с полски мебели, които не са лоши, но в Икеа има 100 пъти по-хубави креватчета и гардероби.
 А иначе с двама майстори съм говорила за цени на двулицева секция-разделител и все едни безумни цени ми спрягат...

# 385
....
хол+ кухня ми е 21 кв
 [/b] http://media.snimka.bg/7466/021188062.jpg [/url]

Предстои ми да обзавеждам точно такова чудо. Хем хол, хем спалня, хем кухня - толкова е цялото жилище /ателие 31 кв/. Една идея в по-предните страници ме грабна, вдигнат под със спалня  в него и отгоре оформено като мини дневна  Heart Eyes 
 Blush /това вместо запис/

Здравейте и от мен Simple Smile) Мислили ли сте за вариант "падащо легло"? Мисля, че е доста удобно. Едни приятели си направиха такова чудо и изглежда хем като холна секция хем си е легло и спестява доста място - те живеят в много малко апартаментче и това решение им се получи чудесно Simple Smile)

# 386
Дилянка, чакай още малко да отвори Икеа. Аз това правя, чакам да стане лятото и да
отвори (дано!) и ако има от системите за разделяне на стая,  ще си ги взема от там. А има също масички за по 5-10 евро.
 Яд ме е, че обзаведохме детската с полски мебели, които не са лоши, но в Икеа има 100 пъти по-хубави креватчета и гардероби.
 А иначе с двама майстори съм говорила за цени на двулицева секция-разделител и все едни безумни цени ми спрягат...
Здравей Vennie.Какво представляват тези системи за разделяне?Ние искаме да разделим едната стая на 2 с двулицев гардероб с плъзгащи врати.Този магазин Икеа в Пловдив ли ще бъде?

# 387
# 388
  • There I was on a July morning
Здравей Vennie.Какво представляват тези системи за разделяне?Ние искаме да разделим едната стая на 2 с двулицев гардероб с плъзгащи врати.Този магазин Икеа в Пловдив ли ще бъде?

В София, на Околовръстното, близо до Бизнес парка. Според информацията ще го отворят през м. септември.

# 389
Ванеса, сега на прима виста се сещам за това https://lh3.googleusercontent.com/_dMTckryQRGI/TVQfouwwMTI/AAAAA … living-room-2.jpg, но има
и други варианти. Ще видим какви са цените в българската Икеа, но все си мисля, че няма
да е над 2000 лв и нагоре (такива суми грубо ми определиха). Но пък вие ако си имате някой
познат майстор мебелист, може да си направите поръчка. Сещам се за страхотната
секция на змейковица, показвана е тук.

Общи условия

Активация на акаунт