Собственици на маломерен апартамент- съвети за обзавеждане?

• 183 960
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
http://www.technecongroup.com/index.php?name=panel_home_books&aid=14

Тази фирма предлага подобни неща.

И май има намаление за мострите от април месец, не знам дали важи още Sad

http://www.technecongroup.com/blog/?cat=1

# 286
  • York
Ив-ел предлага този механизъм.  Peace
http://www.iv-el.com/

# 287
Преди време бях открила тази фирма http://www.optimo-bg.com/idx.php?p=products&c=legla&d=padashto_leglo, и ме е яд, че не отидх до Асеновград да ги видя.
Сега искам да измисля някаква масичка, която да играе ролята на бюро в детската, но при необходимост да може да се ползва и като маса. Идеята за падащото бюро на Госпожичка Клавел много ми хареса, мисля си и за нещо такова и не мога да реша. Някой знае ли къде има механизми за такива бюра?

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 13:02 от Veniz

# 288
  • гр.София
Механизъм такъв клапващ съм виждала в Броколаж - над 25лв. мисля единия, с бутонче се освобождаваше за затваряне - в дъното при мебелите и механизмите за гардероби.
Renate, пробвай перпендикулярно под скосяването  спалнята - така от влизането напред ще можеш да си направиш огромен гардероб, като оставиш открита средна секция с чекмеджета и рафтове за ТV

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 01:54 от dilu

# 289
  • Варна
Сигурно са го пускали и друг път, но тук има много идеи, но може би са скъпи:

http://vbox7.com/play:e6543ca2

# 290
  • гр.София
Emmilly, на предната стр.19 от Зорита - много са идейни  Peace

# 291
Здравейте!
Много интересна и полезна тема сте захванали   bouquet
Искам и аз да попитам нещо и ще бъда безкрайно благодарна ако някой от вас ми отговори,тъй като аз съм невежа в това отношение.Живеем в 2 стаен преходен ап./от хола се влиза в детската/.Хола се ползва като дневен тракт и е с тъмно червен ламинат и диван от бяла кожа и дънково синьо,като възглавниците са сребристи с черно и бяло,стената е бледо оранжево-розаво.Детската е с жълти стени ,а мебелното обзавеждане е в синьо и бяло.
Октомври месец /дай боже,всичко да е добре/ще раждам още едно момченце.За него сега предвиждаме кухнята да превърнем в бебешка стая,за да не пречи на баткото.Е,в нея ще има и легло за мама WinkИ сега питанката:трябва ли цветовете на малката/бебешката/стая да е в синхрон с другите или напротив  newsm78Как е правилно? Praynig,помогнете!
Извинете ме, за дългия пост.
Усмихнат ден на всички! Heart Eyes

# 292
  • sofia
Dian4eto, така по описание е малко трудно да ти дадем адекватен съвет. Ако пробваш да пуснеш 2-3 снимки, ще бъде по-лесно.
 Peace

# 293
  bouquet Да ви следя.

# 294
  • York
Dian4eto, звучиш така, сякаш си жител на Кайсиева градина с тази преходност  Laughing Според мен не е нужно да е в синхрон, дори обратното.  Peace

# 295
  • гр.София
Dian4eto, ето малко съвети за бебешкия кът, а тук са едни сладурски мебели. И леко, и безпроблемно да е  Hug

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 19:33 от dilu

# 296
... добре че попаднах  на идеен дизайнер, който да ми усвои всяко кътче, чупка и скосено място.Но-всички мебели по поръчка, и много професионален поглед се иска при работа с такива жилища.

И ние си търсим такъв, но не знаем къде да го намерим. Не на последно място ме вълнува и цената на този дизайнер - може ли да споделиш колко взе за идеите, които ви даде?

# 297
  • York
antena, от бързане е  Rolling Eyes
Според мен е наложително да се ползват услугите на дизайнер при такива малки и проблемни жилища. Един добър дизайнер може да сътвори чудеса  Peace

# 298
  • Стара Загора
Според мен е наложително да се ползват услугите на дизайнер при такива малки и проблемни жилища. Един добър дизайнер може да сътвори чудеса  Peace
ponqkoga, как се намира добър дизайнер newsm78
Доста търсих и резултатът е  Mr. Green
Обзавеждането на малкото ни жилище е изцяло по мой проект. Не ме разбирайте погрешно - нямам нищо общо с проектирането, но знам какво ми трябва. Единственият недостатък е, че нямам продукт, чрез който да го визуализирам.
Това мислене ми отне повече от година и все още не всичко е готово Mr. Green

# 299
... добре че попаднах  на идеен дизайнер, който да ми усвои всяко кътче, чупка и скосено място.Но-всички мебели по поръчка, и много професионален поглед се иска при работа с такива жилища.

И ние си търсим такъв, но не знаем къде да го намерим. Не на последно място ме вълнува и цената на този дизайнер - може ли да споделиш колко взе за идеите, които ви даде?
Здравей, за цената на услугите не съм много наясно дали е добра или не, мисля че има значение дали ти прави само идеен проект и ти после сама се оправяш с майстори и фирми за мебели, кухни и т.н., или прави цялостен "авторски надзор/контрол" или как там се нарича, като следи всяка стъпка по изпълнението на обекта от замазката до последната картина на стената.
При нас е малко комбинирано, защото майсторите са ни близки, там аз се договарям с тях и си казвам изискванята, после при мебелите ще работим с нейни хора, които дадоха най-добра цена, и тя ще има отговорността всичко да е ок.Ние сме съвсем в началото и сме наистина на етап идеи, въпреки че като цяло се поизчистват нещата и става по ясно кое къде и как, но имаме още много много време до картините.
Ако искаш мога да ти дам на лични нейни координати, ако можете да си срещнете някъде позициите и да сте полезни една на друга, с удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт