Печати за нокти - 3

• 51 017
  • 473
  •   1
Отговори
# 270
roxana_87  поздравления,много хубаво е станало   bouquet и да те питам основата с преливане с гъбичка ли си я правила newsm78,доста добре се е получило........ Hug

# 271
  • Варна
roxana_87,мн е хубаво!!!
Аз такава прелевка съм си правила 2-3 пъти и не са ми се получавали такива балончета.Нямам идея защо при теб са се получили... newsm78Но като си сложила печати отгоре,не се забелязват. Hug

# 272
roxana_87 поздравления, станало е мнооого хубаво! Ах, от кога търся такива звездички...с какъв шаблон си ги правила, на Конад ли?

# 273
Ето го и моя таз вечерен бърз маникюр

http://alisa80.snimka.bg/hobby/manikyur.408544.14295192

# 274
Момичета,и аз си поръчах печатите на Конад.
Отскоро се занимавам с нокти и  като ви четях ми се прииска да ги пробвам тези печати.
Като пристигнат ще се пробвам да видя дали ще ми се получи.
Взех един сет за фр. маникюр съдържащ бял и черен лак,3 шаблона за фр.маникюр,печатче,шпатулка и коректор.
Допълнително поръчах 2 шаблона ( М36 и М51 ),поставката за шаблони и 4 лака-злато,сребро,розоро и светло синъо.
Като за начало мисля че е добре,по нататък повече...
Скъпички са обаче,всичко ми излезна 60 евро...не знам в БГ как са цените.Вие от къде поръчвате/купувате и какви са горе долу цените?!
И още два практически въпроса-как почиствате гъбичката на печата?! След като направите първия печат-добре но след това за втория трябва да е чиста гъбичката и накрая когато сте привършили също...
Пробвали ли сте с обикновенни лакове,става ли или само с тези за печатите ?!

# 275
Честита покупка! Печатите стават и с обикновени лакове но трябва да са по-гъстички  Wink иначе за справка сета който си си взела тук е 61 лв всеки шаблон е по 10 лева, а единичен лак е 7 лв, горе долу пак така излиза като цена  Wink аз лично гъбичката на печата не я почиствам защото като взема картинката с него тя цялата се залепва на нокътя и няма какво да почиствам, после нямам проблем със взимането на следващия печат  Peace успех  Hug

# 276
Честита покупка! Печатите стават и с обикновени лакове но трябва да са по-гъстички  Wink иначе за справка сета който си си взела тук е 61 лв всеки шаблон е по 10 лева, а единичен лак е 7 лв, горе долу пак така излиза като цена  Wink аз лично гъбичката на печата не я почиствам защото като взема картинката с него тя цялата се залепва на нокътя и няма какво да почиствам, после нямам проблем със взимането на следващия печат  Peace успех  Hug

Благодаря за отговора  bouquet
Нямам търпение да пробвам...

# 277
Майка зайка   bouquet,страхотен е шаблона  Peace
страхотни са ви маникюрите  smile3501
На мен днес ми пристигнаха печатите от Конад,ей голямо цапане падна,вие не се ли цапате вече лакираните с основа нокти като чистите с лакочистител щаблона и шпатулката  newsm78,аз се омазах до ушите  Joy,2 часа се лакирвах,а си ги взех за бърз маникюр  Laughing
иначе друг е проблема,че не мога да си олуча нокътя  Embarassed Embarassed Embarassed,толкова криви станаха всички,имам май проблем с координацията  Whistling,ама се надявам с времето да свикна
утре ще снимам първия ми опит да ми се посмеете  Mr. Green

# 278
И аз в началото много се цапах , но се свиква. А и сега някой път не мога да сложа картинката където искам.

# 279
И аз в началото много се цапах , но се свиква. А и сега някой път не мога да сложа картинката където искам.
успокои ме  Hug

# 280
  • Варна
вие не се ли цапате вече лакираните с основа нокти като чистите с лакочистител щаблона и шпатулката 

Аз хващам малко парче памук,напоен с лакочистител,с пинсета.Иначе и аз си цапах основния цвят.

# 281
      За центрирането , и аз бях много зле в началото  ooooh!Научих се ,преди да отпечатам на нокътя , да поглеждам какво има на печата , и печатам по картинката от край до край , а не "шат" като печат, ако ме разбрахте въобще  Embarassed
     Купих си и медицински ръкавици от аптеката , ползвам ги ,когато искам да си опазя основата от лакочистителя, когато реша да почиствам шаблона Peace

# 282
  • София
На мен днес ми пристигнаха печатите от Конад,ей голямо цапане падна,вие не се ли цапате вече лакираните с основа нокти като чистите с лакочистител щаблона и шпатулката  newsm78,аз се омазах до ушите  Joy,2 часа се лакирвах,а си ги взех за бърз маникюр  Laughing

За да почистваш трябва да си си приготвила памуче в пинцети, хващаш си го спокойно с пинцетите, накапваш го с лакочистител и чистиш каквото е оцапано без да докосваш пръстите или най-вече ноктите до лакочистителя.

mar4elita, писали сме заедно.

Аз съм нова тук, вчера си взех от едно квартално магазинче за козметика едно комплектче, но към момента не ми се получават много нещата. Проблема е, че единствения ми пастелен (матов) лак е бял, а нямам тъмна основа на която да си сложа. Като си купя по-качествени лакове, ще се напечатам и снимам. Сега съм с един перлено кафяв (най-тъмното което имам) и с бяла щампа отгоре, стана добре и не се размаза, горе-долу добре центрирано, но почти не си личи. Ще пробвам да го снимам, ама не ми се вярва да се види добре.

# 283
вие не се ли цапате вече лакираните с основа нокти като чистите с лакочистител щаблона и шпатулката 

Аз хващам малко парче памук,напоен с лакочистител,с пинсета.Иначе и аз си цапах основния цвят.
за това не се бях сетила   bouquet
Pampita   bouquet

# 284
  • Българско
roxana_87  поздравления,много хубаво е станало   bouquet и да те питам основата с преливане с гъбичка ли си я правила newsm78,доста добре се е получило........ Hug

да с гъбката за чинии е шаблона ми е от евтините номера е А30 радвам се че ви е харесало  Simple Smile
и да отбележа че печатите са напълно имитация,и печата и лаковете са си от евтините  Party

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 06:54 от roxana_87

Общи условия

Активация на акаунт