Печати за нокти - 3

• 50 740
  • 473
  •   1
Отговори
# 30
  • Зеленият рай в сърцето на България

Снимките пак са правени с телефон и не са много ясни  Embarassed

# 31
mar4elita готино е станало с два цвята ли си направила печата?  Hug

deedee - и ти се справяш супер с печатите - браво!

Аз си купих в понеделник печати и лакове и вчера се правих, но колкото и да снимах все нищо не излизаше и явно ще се уча и да се снимам сега от светкавицата става бяло петно полудях...макар че за първи път се получи добре докато моя колежка казва че не се е справила...и ще имаме урок в офиса май.. Laughing

Браво на всички за идеите!

# 32
  • Провинция
Аз моите ноктета онзи ден ги нашарих за първи път споучливо с печати.Направих си нещо като френски маникюр,и отгоре с безцветен лак,а не с някакъв блед цвят от готовите комплекти френски.Сложих червени печати,като самата формичка я отбелязах наполовина във бялото поле,където сум оцветил,а другата  в безцсветното.Самият цвят на цжетето от печата е върху бялата част от нокътя.Получи се хубавко. Peace

ПС:Дано да ме разберете какво искам да кажа,че така обясних,че дори и аз не мога да си разбера ooooh!

# 33
А да сетих се вчера пак ходих до магазина за 1 лев и продавачката каза че изобщо не е виждала да се продават само шаблони и рових из комплектите да си намеря нещо подходящо за френски маникьор но нямаше все са цветя и по някоя пеперуда....умрях на яд днес ще ходя до друг квартал да обиколя техните магазини за 1 лев....много скъпи ми се виждат шаблоните от нета 10 лв.  Embarassed но ако не си намеря ще се прежаля за едно шаблонче...ако знаете къде има само шаблони ще съм ви благодарна да споделите.

# 34
  • софия
galiushana, доколкото следя темата, в левчетата няма само шаблони, а цял комплект. Няма и шаблони за ФМ. Само Конад имат. Явно китайчетата не са много фенове на ФМ Mr. Green

# 35
Благодаря е ще се ходи до Люлин значи....  bouquet

# 36
  • Варна
mar4elita готино е станало с два цвята ли си направила печата?  Hug

Ами не.Печата го направих с тъмно синьо и тук-таме мацнах розова боичка за рисуване,дето са с тънка четка...

# 37
  • софия
Благодаря е ще се ходи до Люлин значи....  bouquet
То не пречи да си вземеш няколко комплекта (2-3 лв. са) и да ползваш печата и шпатулката само от единия, а от Конад да си вземеш само шаблон за ФМ  Wink

# 38
         Много ми хареса как сте се направили .Това е моят втори опит с печатите http://bg.fotoalbum.eu/sulveto/a305293/00000003, изполвах тези новите шаблони, за които говорех по-горе.С тях става много по-лесно! Peace

Как се справяте с центрирането на фигурката върху нокътя?

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 16:13 от Сиса /

# 39
Благодаря е ще се ходи до Люлин значи....  bouquet

И аз имам само от евтините 2 комплекта, но искам да си взема едно шаблонче на Конад. Разгледах сайта и видях, че продават само шаблони, но там в Люлин магазин ли е или офис, че не се разбира.  Rolling Eyes

# 40
Аз съм виждала шаблони за френски маникюр от евтините на K-nail комплектите, но в Пловдив. Има и отделно само шаблони, които са на фирма Fashion, тях ги търсете по парфюмериите, в магазините за 1 лев ги няма.

# 41
# 42
# 43
# 44
Ето моя първи опит със звездички само....но другия път ще съм по смела вече...

Вашите са страхотни!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт