Печати за нокти - 3

• 50 743
  • 473
  •   1
Отговори
# 45
Лелеее, аз докато се усетя и нова тема сте сътворили.Още няма лакове за печати,но скоро ще си купя.За сега си рисувам по ноктите.
А м/у другото точно с един перлен лак си направих печати.
За да не е гол запис ще ви покажа какво си направих но не с печати, а с карфичка.Не е по темата,но ми хареса   http://media.snimka.bg/3826/013908282.jpg

# 46
Браво ти се справяш дори без печати! Малко е повече играчка, но пък поне сама си си го направила. Поздравления  Simple Smile

# 47
  • Варна
Аз съм виждала шаблони за френски маникюр от евтините на K-nail комплектите, но в Пловдив. Има и отделно само шаблони, които са на фирма Fashion, тях ги търсете по парфюмериите, в магазините за 1 лев ги няма.

Благодаря за инфото.Значи все пак има евтини шаблони за френски маникюр newsm78 .Е,ще пообиколя Варна да потърся Thinking

# 48
а от къде във варна да си купя само боички? newsm78 имам печат, стъргалка и шаблон ама нямам хубав лак(бочка)

# 49
  • София
 ooooh! Аз се чудя, защо няма движение с тарата тема, а не съм разбрала, че има нова. Имам няколко снимки от морето и утре ще ги кача.  bouquet

# 50
Записвам се в тази чудна и цветна темичка, ще се разтърся из нашите магазини за тези печати Simple Smile, една приятелка вчера ме запали, но тя си ги е купила от Пловдив.

# 51
  • Варна
а от къде във варна да си купя само боички? newsm78 имам печат, стъргалка и шаблон ама нямам хубав лак(бочка)

В Елитис има богат избор Simple Smile търси тези които са на водна основа. Аз лично от там обичам да си взимам, защото си ги разглеждам на спокойствие и всички имат мостри Simple Smile Simple Smile

# 52
  • Варна
Ето и моето произведение от днес:

# 53
  • Варна

Ами аз си взех специални боички за печати от гаражите на колхозния пазар.Само в един от гаражите ги има.Името на гаражчето е "Ивела".На гаражите има 2 или повече магазинчета с това име,но ги има само в едно,то е по-голямо.Струват 2,60лв.Като намериш точното гаражче питай за тези боички,защото не са изложени.Ето такива са(има и други цветове):

Там има и печати,но има и само шаблончета,които не са кръгли,а осмоъгълни.Днес си взех едно от тях с животинки,че все с цветя си вземам.После ще кача снимки.

В Елитис има богат избор Simple Smile търси тези които са на водна основа. Аз лично от там обичам да си взимам, защото си ги разглеждам на спокойствие и всички имат мостри Simple Smile Simple Smile

И аз предпочитам да си вземам лаковете от там,че има ГОЛЯМО разнообразие на цветове и марки.В големия Елитис има печати на Конад,ако някй се интересува.

Ето и моето произведение от днес:

Много ми харесва.Аз по принцип не ползвам камъчета за нокти,че веднъж си взех едни от магазин за левче,но не бях доволна,защото бяха много големи и все се закачаха някъде и изпопадаха преди лака ми да се изтрие.Но днес като влязох в един такъв магазин (понеже си търсих печати) си харесах и си взех едни камъчета като тези на снимката ти.По точно моите приличат на малки метални перлички.А и струват 20 стотинки... Money Money Money Whistling Whistling Whistling

Ето това си направих с осмоъгълното шаблонче(картинката е на котенце):

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 16:04 от mar4elita

# 54
  • Варна
Да, те и тези са такива едни много малки топченца в едно шишенце, пак от магазин за левче. Голям зор е обаче докато ги поставя и после докато ги закрепя.

# 55
Здравейте мацки! Simple Smile

Ето поредният ми опит!

# 56
  • В сърцето на живота!
Браво,всичко сте се справили чудно Hands Clap

# 57
  • Варна
Да, те и тези са такива едни много малки топченца в едно шишенце, пак от магазин за левче. Голям зор е обаче докато ги поставя и после докато ги закрепя.

Моите са в малко пликче.Е,и аз сигурно ще се узоря,ама смятам да се занимавам с тях,като си правя ноктите за някакъв случай. Hug

Ето поредният ми опит!

Хубаво е станало.И аз я имам тая картинка,не съм я правила обаче,но става добре. newsm53 newsm10 smile3521

# 58

Ето поредният ми опит!

http://www.foto.bg/data/500/medium/ALIM1438.JPG

Хубаво е станало.И аз я имам тая картинка,не съм я правила обаче,но става добре. newsm53 newsm10 smile3521

Малкия казва Бъззз Laughing      Но,май повече ми харесва обратния вариант(бяла основа-червен печат) Sunglasses

Мерси! Heart Eyes

# 59
  • Варна
Но,май повече ми харесва обратния вариант(бяла основа-червен печат) Sunglasses

На мен и двата варианта ми харесват.А представяш ли си колко яко ще е да сме с такива комбинации на цветовете на маникюра и печатчето март месец.Ще сме с "мартенички" по ноктите... Thinking #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт