Печати за нокти - 3

• 51 011
  • 473
  •   1
Отговори
# 285
Направо ти завиждам за преливката-аз никога не мога да направя толкова хубава!   bouquet

# 286
roxana_87, според мене ти се получават балончета, защото лака ти е по-гъстичък и в по-голямо количество. Предполагам, че и бавно съхне. Обаче печатите отгоре са страхотни!

Момичета, моята дъщеря си купила печат от 1 левче. Никакъв печат не може да излезе. Нито шпатулата става, нито печата. Голям боклук е. Как ли не го мъчих - нищо не излезе. Шпатулата събира всичкия лак от диска, картинката не залепва за печата. Ужас.  ooooh! Аз съм пробвала печат на Конад на една приятелка - няма нищо общо с този от левчето. На вас случвало ли ви се е такова нещо?   

# 287
Махна ли фолиото от шаблона?

# 288
 Joy е как иначе

# 289
  • Българско
пробвай да изтъркаш малко самото печатче в нещо ако е много гладко няма да стане на една позната и беше така при това печата и беше оригинален на конад с лакове и неставаше печата и беше сгланцово покритие,като го изтъркахме всичко стана на 6 пробвай дано си ме разбрала  Praynig ако не питай да обясня пак

купих си 2 печата с по 4 шаблона много се радвам дадох само 16 лева и си имам нови 8 шаблона по изгодно е от тия дето са 2-3 лева комплектите (шаблон+шпатулка+печат)
ето да ги видите,надявам се да се видят

http://prikachi.com/images.php?files/1024522L.jpg

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 14:41 от roxana_87

# 290

Супер са  Peace,сподели от къде си ги взела Thinking

# 291
леле роксана честито! сега ако кажеш че са от софия... Mr. Green

# 292
  • Варна
roxana_87,честито за придобивката!Тука във Варна тези осмоъгълните шаблони са по 2лв,а ако са в комплект с шпатула и печат са по 3лв.

# 293
  • Българско
леле роксана честито! сега ако кажеш че са от софия... Mr. Green

да от софия са но взех последните 2 от една парфюмерия в квартала ми

# 294
  • Варна
Ето това направих сега(това над синьото е рибка,първо я направих с жълто,но не се личеше добре и го повторих с бордо):

# 295
  • Българско
 smile3501 много е хубаво с какъв шаблон е рибката кой номер

# 296
mar4elita, много добре се е получило. Поздравления! Аз това лакиране пропуснах печатче и си направих декорация.

# 297
  • Варна
smile3501 много е хубаво с какъв шаблон е рибката кой номер

# 298
  • Българско
нямам го за жалост,искам да опитам имам една приятелка която иска да си удължава ноктити с гел това там с картончето дето ти слагат...но са и къси ноктите понеже ги яде ако си сложи някакви изкуственни нокти за 1-2 седмици за да и порастнат малко нейните ще и попречи ли после на удължаването?

# 299
Чесно да ти кажа ме съмнява да попречи. Сега лепилата са по-щадящи откъм изхабяване на ноктите. Щом ги гризе и изкуствените нокти ще й помогнат...в този случай да препоръчам да търси изкуствени нокти в комплект със розово лепило, мисля че се води силиконово, аз с такива нокти изкарах 2 седмици и отгоре  Wink

Общи условия

Активация на акаунт