Печати за нокти - 3

• 50 811
  • 473
  •   1
Отговори
# 330
някой знае ли къде във Варна продават печати за нокти?

П.П. може да не са оригинални на Конад

Елитис.. и този до ЖП гарата и до Практикер, в Спортна зала има едно магазинче за лакове и други дреболийки там има доста видове камъчета за нокти.. има и печати, Магазин Корифей от New Yorker като тръгнеш към ЖП Гара по ул.Цар Симеон, до кино Палас има един магазин за козметика там също има! За сега това се сещам! Но не са оригиналните на Конад.. за съжаление такива не съм намерила още във Варна!   bouquet

Има ги и на гаражите на Колхозния пазар.
В Елитис до Практикер има и на Конад-шаблони и боички.

Благодаря за инфото!   bouquet

# 331
  • Пловдив
В предните страници едно момиче /освен мен/ питаше за печати в Пловдив. Преди малко си купих за 9,90 от магазина на Корифей на Мария Луиза до СиБанк. Сто метра по-надолу /в посока центъра/ до Авеню на магазин за 1 лев видях подобни за по 2 лв. Външно изглеждат същите, опаковката е различна, дали има разлика в качеството не зная.

# 332
За Пловдив-навсякъде в магазините за 1 лев ги има, ама навсякъде от цени от 2 до 5 лева. Тази където си ги взела за 9.90 не знам какви са, но ми се струва че си се прекарала, дано да не е така де  Wink

# 333
  • Пловдив
Може и да съм се минала, като не се намери никой да ми каже от къде да си купя за 2 лв  Wink Здраве да е, ще пробвам печата тия дни, ще взема и от левчето за съпоставка.

# 334
# 335
Вчера си получих и моите Конад печатчета.Много интересни,не съм ги пробвала още но тия дни като остане време ще ги пробвам.
Исках да попитам дали и те имат фолио защото гледах пулих се и нищо не видях,единствено отзад едно като хартиено на целия шаблон на което пише конад...обяснете ми трябва ли да го махна това или не.Предварително благодаря  bouquet

# 336
Вчера си получих и моите Конад печатчета.Много интересни,не съм ги пробвала още но тия дни като остане време ще ги пробвам.
Исках да попитам дали и те имат фолио защото гледах пулих се и нищо не видях,единствено отзад едно като хартиено на целия шаблон на което пише конад...обяснете ми трябва ли да го махна това или не.Предварително благодаря  bouquet
и аз това питах по-напред ама никой не ми отговори ,но мисля,че нямат фолио или поне и аз като теб нищо не видях  Laughing,но щом на пипане се уичеща формата,значи няма фолио  Peace

# 337
  • Варна, морето и сините вълни!
и аз това питах по-напред ама никой не ми отговори ,но мисля,че нямат фолио или поне и аз като теб нищо не видях  Laughing,но щом на пипане се уичеща формата,значи няма фолио  Peace
Тцъ, не се маха!

# 338
Офффф измъчих се  ooooh!,до сега се мъчех да си направя печатчета на Конад ми не станаа  #Cussing out и с техните лакове и с мои не става,дали малко бавно действах  Thinking,накравя след 100 опита се нахлепах криво ляво с един стар лак
къде бъркам не знам  Rolling Eyes

# 339
kikoikris, oпитай следващия път преди нанасянео на лак на палтечето да си го обтрила с тампон с лакочистител и тампона преди вземане на отпечатък също.
Аз да си покажа последните нокти и следващата снимка

# 340
  • Българско
kikoikris, oпитай следващия път преди нанасянео на лак на палтечето да си го обтрила с тампон с лакочистител и тампона преди вземане на отпечатък също.
Аз да си покажа последнит& … 82;ти и следващата снимка

много е красиво с печат ли е или си го рисувала?

ето и мойте изобретения днес

1.Ноктите на комшийката http://prikachi.com/images.php?files/1030790i.jpg
2.Мойте нокти http://prikachi.com/images.php?files/1030791U.jpg

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 18:37 от roxana_87

# 341
  • София/Бургас
мими23, печатите на Конад нямат фолио! Нищо не се маха от тях. Приятно ползване.

# 342
roxana_87 с печат е направено това. Аз не мога да исувам  Crazy
С тоз шаблон http://www.nailart-bg.com/?catalog=17&view=396

# 343
  • Българско
roxana_87 с печат е направено това. Аз не мога да исувам  Crazy

ше си потърся такъв но от евтините (ако има)

# 344
  • Варна
roxana_87 с печат е направено това. Аз не мога да исувам  Crazy

ше си потърся такъв но от евтините (ако има)

Ох,де да имаше. Rolling Eyes
На мен ми харесват такива картинки на шаблоните,дето като ги правиш да обхващат целия нокът и да не се мъча да го центрирам... Rolling Eyes
Ако някои има такъв  евтин шаблон с големи картинки,нека да пише. Hug

Ето още от мен:

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 22:54 от mar4elita

Общи условия

Активация на акаунт