Печати за нокти - 3

• 50 813
  • 473
  •   1
Отговори
# 345
  • Българско
roxana_87 с печат е направено това. Аз не мога да исувам  Crazy
С тоз шаблон http://www.nailart-bg.com/?catalog=17&view=396

ше си потърся такъв но от евтините (ако има)

Ох,де да имаше. Rolling Eyes
На мен ми харесват такива картинки на шаблоните,дето като ги правиш да обхващат целия нокът и да не се мъча да го центрирам... Rolling Eyes
Ако някои има такъв  евтин шаблон с големи картинки,нека да пише. Hug

Ето още от мен:

такива може би отбелязала съм ти ги с червеничко

http://prikachi.com/images.php?files/1031200h.jpg

# 346
Благодаря на всички за отговорите  bouquet

# 347
# 348
  • Българско
аз те разбрах,показах ти по големи картинки които биха могли да ти свършат работа Simple Smile

# 349
  • Варна
Мерси все пак.
То и аз имам по-големички,ама ми се искат и от другите... newsm78

# 350
Mimito, страхотни нокти!

# 351
Браво страхотни сте момичета, аз вече три седмици съм все с печати в неделя и сряда си правя нови, но не мога и не мога да се снимам снимката става супер светла много ми е мъка, но ви следя и черпя идей, още нямам от конад шаблоните но все ми се иска да ида до илиенци и скоро и това ще стане....и дръж се земю...  Hug
Браво на всички!

# 352
Аз туко що си купих от илианци,защото там работя- шаблони за 2 лева.Купих 6 шаблона с по-големи картинки.Довечера ще ги пробвам

# 353
Аз туко що си купих от илианци,защото там работя- шаблони за 2 лева.Купих 6 шаблона с по-големи картинки.Довечера ще ги пробвам

Само шаблони или комплекти?

# 354
  • софия
dmx, а може ли да обясниш от къде точно? База 1/база 2 и ориентировъчно магазин?
Благодаря!

# 355
dmx, а може ли да обясниш от къде точно? База 1/база 2 и ориентировъчно магазин?
Благодаря!
И аз предварително ти благодаря. На сестра ми офиса им е там и може да обиколи да вземе. Че аз никъде около нас не открих.  Sad

# 356

Само шаблони или комплекти?
Само шаблони.

# 357
е
Благодаря!
База 1.Помните ли къде горяха складовете преди няколко месеца?Сега на тяхно място правят магазини-точно зад тях има 2-3 магазинчета за козметика.Там има

# 358
  • Варна, морето и сините вълни!
Oт тези тук m74 не става добре. Иначе всички останали са ОК Peace

# 359
  • софия
База 1.Помните ли къде горяха складовете преди няколко месеца?Сега на тяхно място правят магазини-точно зад тях има 2-3 магазинчета за козметика.Там има
Благодаря! Честно казано, не знам къде са горели, но влизайки от главния вход (има магазини на Мтел/глобул), отдясно знам, че строят нещо. Правилно ли съм разбрала?

Общи условия

Активация на акаунт