Покажете си детските стаи - 8

• 44 498
  • 327
  •   1
Отговори
# 105
  • Шумен
Змейче, събота в Евроленд видях дървени закачалки, много сладки бяха 7-10 лв., както и моливник- калинка, жабка и  слон май  newsm78. Веднага се сетих за вашата детска стая  Laughing. Следващият път може и да взема една закачалка за нашата бъдеща детска стая. 

# 106
  • Пловдив
Мерсиии  Hug
Закачалки вече доста ми се събраха, вече остана основното обзавеждане - него ще поръчаме септември или октомври и най-накрая ще приключим с целия апартамент вече  Sunglasses

# 107
  • Atlanta
Purple, страхотна е стаята  newsm10

Благодаря!

# 108
В Джъмбо има такива закачалки Peace - калинки, цветя, принцеси..... Crazy Аз купих  една такава, ама сега й търся място Simple Smile Змейковице, на каква височина си я сложила вашата Thinking

# 109
  • Пловдив
Ами някъде на 150-160 см мисля, не съм премерила точно.
Калина не може да я стига естествено, но пък по-ниско не ми стоеше добре  Rolling Eyes Embarassed

# 110
И ние вече сме почти готови с детската стая. Може да поразместим мебелите, още умуваме как ще е най-добре да са разположени леглото и гардероба. Пускам няколко снимки, все още не е подредено, играчките са в чували. Още не сме взели и килимче, много ми се искаше на принцеси, но ще стане голяма шарения. Харесала съм едно от тези рошавите с цвят - пепел от рози, та май него ще вземем.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=132863

# 111
Мишленце, твоята детска стая е почти като моята, бъдеща такава, на коя фирма е обзавеждането, аз също се спряла на тези цветове, като ще сложа съвсем малко тапет, останалото ще е латекс, леко розово. Бюрото много прилича на тези на Явор.  newsm78 аз обаче мисля да сложа килимче със барбита или нещо то сорта да видим дали няма да сгреша.

# 112
  • София
Мишленце, много е хубава стаята. Това лилаво ми е любимо.

# 113
Мишленце, много е хубава комбинацията на цветовете! Понеже казваш, че се чудиш за разположението...аз бих изтеглила гардероба до прозореца, така че да се падат с бюрото на две срещуположни страни. Ще ти се заформи повече пространство на пода, май.  Peace

# 114
И ние вече сме почти готови с детската стая. Може да поразместим мебелите, още умуваме как ще е най-добре да са разположени леглото и гардероба. Пускам няколко снимки, все още не е подредено, играчките са в чували. Още не сме взели и килимче, много ми се искаше на принцеси, но ще стане голяма шарения. Харесала съм едно от тези рошавите с цвят - пепел от рози, та май него ще вземем.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7848&AlbumId=132863

Чудесна! Поздравления!
Ако е възможно , сложете леглото така, че главата да е север или изток.

# 115
Мишленце, много е приятно, а леглото единично ли е или по-широко? И полюлеят много ми хареса, от къде е ?

# 116
Момичета, благодаря ви за хубавите идеи, които сте ми дали! Много се радвам, че ви хареса стаята.

Октоподче, много си права за гардероба, точно това ми беше проблема - че се стесни свободното място за игра, или по-точно - много се разкъса.

krasykm06, обзавеждането го взехме от Еником, по принцип е китайско производство, сигурно не е много качествено, но ... колкото издържи.

Veniz, леглото си е широчко за детско - 120/190 е матрака. А полюлея го взехме от едно магазинче в Борово за 30лв., ако искаш ще ти го обясна по-точно, но мисля че го има в много магазини. Даже вчера го видях и в един магазин до нас - на Иван Асен.

# 117
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Мишленце   ,много ми харесва детската стая,би ли ми казала откъде са тапетите,търся нещо подобно като този зад леглото за спалнята ни?

# 118
Здравейте ,ремонта  тече с пълна сила и у нас . Ето и начата недовършена детска . Идеята за шаренията е на малкия Simple Smile аз го раздавах бояджия трети разряд .Все още не съм довършила библиотечката . Не е нещо кой знае какво .Ремонта в детската е козметичен но все пак става весело Simple Smile Най важното е че малкия много си я харесва .
http://www.kalistelo.snimka.bg/album.php?album_id=407462

# 119
Мишленце   ,много ми харесва детската стая,би ли ми казала откъде са тапетите,търся нещо подобно като този зад леглото за спалнята ни?
тапетите са от един магазин в Люлин - точно срещу Домко, това им е сайта:
http://www.minimax.bg/

Общи условия

Активация на акаунт