Покажете си детските стаи - 8

• 44 460
  • 327
  •   1
Отговори
# 195
  • у дома
Здравейте и от мен, стигнахме до детската стая и съм просто в задънена улица. Имам дъщеря на 4,5 г. и чакаме второ детенце, което живот и здраве ще е момченце. Чудя се кои цветове са подходящи за разнополови деца. Всичко което харесах е все в момичешки цветове, а не ми се иска стаята да е ориентирана само към каката. Мислих за зелено и виолетово, ама зеления цвят, хич не ми е любим  Thinking
Моля за идеи  Praynig

# 196
sunflower79 , люлаката е от ИКЕА за 30 евро. А перденцата ги взехме от Бриколаж, 16 лв/м  Simple Smile

Мария , на мен лично, много ми допада комбинацията бледо оранжаво и млечно зелено (то и нашата стая ще е такава де). Иначе виолетовото и с оранжаво или жълто може да го комбинираш, но да са по-пастелни тоновете, да не са много ярки.

# 197
  • у дома
Вовето и зеленото и виолетовото са пастелни, а от оранжевото и жълтото, се стремя умишлено да избягам, защото са ми любими цветове и банята и хола са вече в тази гама  ooooh!

# 198
Здравейте и от мен, стигнахме до детската стая и съм просто в задънена улица. Имам дъщеря на 4,5 г. и чакаме второ детенце, което живот и здраве ще е момченце. Чудя се кои цветове са подходящи за разнополови деца. Всичко което харесах е все в момичешки цветове, а не ми се иска стаята да е ориентирана само към каката. Мислих за зелено и виолетово, ама зеления цвят, хич не ми е любим  Thinking
Моля за идеи  Praynig

Включи 3 цвята - св.синьо, жълто и червено / св. синьо , розово и жълто ( за да избегнеш баналната комбинация св. синьо - розово), виолетово, лила ,електрик и оранж ...   Хващаш една палитра и комбинираш  Simple Smile
Може да съобразиш - момиченцата сега си падат по разни принцеси и т.н., които се продават по големите магазини в ярко виолетово, с за малко момченце подховдат влакчета, самолетчета, ферми с животни, където са комбинирани разни цветове.
Аз бих заложила и на много бяло като основен фон ( и там, където няма да се цапа)
Може да купиш ( с участие на каката ) някои от нещата за стаята - напр. стикери или възглавнички и по техните цветове да изградиш цялостната концепция.
Навсякъде има много слдаурски неща - Джъмбо, Брилолаж, Практикер...

# 199
Вовето и зеленото и виолетовото са пастелни

Всички цветове могат да бъдат или пастелни, или наситени.
Аз бих избрала или комбинация от няколко много бледи пастелни, или много бяло/ екрю + няколко наситени цветни акцента.

П.П. Може да тръгнеш от тематиката, а цветовете сами се определят:
пример -
море, корабчета, чайки, на др. стена - русалката Ариел

или

Принцеси, замък , гора + ферма с животни

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 10:26 от white s.

# 200
Момичета, опитвам се да намеря една стая за момченце - като кораб, беше пускана тук няколко пъти, но не успявам да я изнамеря. Някой помни ли на коя фирма беше?

# 201
  • София
Не беше ли нещо като това?
Помня една реализирана момчешка стая в подобен стил. Беше с полски мебели brw, ако не се лъжа. Не мога да я намеря.

# 202
  • Майничка
Момичета, опитвам се да намеря една стая за момченце - като кораб, беше пускана тук няколко пъти, но не успявам да я изнамеря. Някой помни ли на коя фирма беше?

Korsan на Догташ?Това ли е?

# 203

Korsan на Догташ?Това ли е?
точно тази търсех, благодаря ви и на двете   bouquet

# 204
Хоп и аз темичката Laughing
Предстои ни ремонт,ще прави детска стая не децата
Поразгледах доста от старите теми
ПОздарвления,видях много хубави и слънчеви детски стаи Hug
Моите момчета са на 4,5г ,малкия е на 1г.....
Вчера ходихме да гледаме тапети и фризове....поръчахме си с Мечо Пух,големия е голям фен Flutter...та сега чуденката е голяма Rolling Eyes....мислим да оделим с фриз станите ,т.е.да боядисаме с латекс
Фриза е това Simple Smile..намерих снимката в другите темички Peace

Та дилемата е как да боядисаме стените под и над него Rolling Eyes...колебаем се между синьо,оренжево ,жълто ,кремаво  ooooh!.....давайте идеи момичета Thinking

# 205
  • На небето
ivafara каква е ширината на вашата спалня и какви размери е детското легло? Изработката е добра. Аз мисля нашето да е 190 х 90см. Мен единствено ме притеснява дали е здраво с тези плоскости. И дали ще ме издържи и мене ако се кача с дребния, той обича да го гушкам преди да заспи. И въпреки, че съм 40кг. не знам дали няма да паднем и двамата с леглото.  ooooh!

# 206
Естел,леглото е направено много стабилно.отстрани до прозореца се виждат плоскостите ,които се спускат към земята ,а зад тях има желязо ,което държи цялата конструкция.така,че издържа.аз и детето и таткото сме се качвали горе ,зада видиме дали ще ни издържи.никакви проблеми.а и под леглото има допълнителна табла ,която усилва ефекта на здравост.помислили сме го.иначе е стандартни размери.190/90.а спалнята е 190/144.
така че няма да имате никакви проблеми ако ще и да си спите цялото семейство горе.само стълбата я прави мъжът ми,защото той си искаше така.

# 207
veni_04, къде си поръчахте фриз с Мечо Пух?

# 208
  • София
Записвам се да ви следя , че и на нас ни предстои да обзаведем детската стая , за сега сме налепили само тапетите и сме сложили ламинат

# 209
Tedi80 от Домко,показаха ни каталог с различни фризове,повечето бяха в наличност,но точно този го нямаше и затова ще чакаме 1 месец,ама ние така или иначе ще почваме към края на август ремонта ,така че става Peace

Общи условия

Активация на акаунт