Покажете си детските стаи - 8

• 44 445
  • 327
  •   1
Отговори
# 210
Чували ли сте нещо за фирма ЛИТО. Фабрика за врати и мебели е от Търговище и май вече имат магазин и във Варна. В newsm78 newsm78 Thinkingъпроса е къде да си дам парите за качествени мебели, без да ме е яд.

# 211
Ние като бяхме за фриз в Домко нямаше с Мечо Пух и купихме друг, но сега не ме кефи. Трябва да проверим явно са заредили, че ние бяхме отдавна. А цената би ли споделила каква е?  bouquet

# 212
  • София
Дда му се невиди и аз скоро ходих в Домко точно за нещо с Мечо Пух и нямаше нито каталог са ми предлагали.Та взех с Том и Джери. 

Какви красоти имате самоо   bouquet

# 213
Оф  Thinkingточната цена в момента не се сещам Whistling....
но е около 20 лв ролката ,която е 5 метра дълга,ние поръчахме 3 броя...
ще видя после колко точно беше цената

# 214
точно тази темичка ми трябваше- и ние търсим идеи за детска стая за момиченце, което ще става кака скоро Wink ще снимам с какво разполагаме към момента, но вече почерпих доста идеи след като изчетох цялата тема  Hug

# 215
Вени , а като са ти показали каталог имаше ли и фризове с Принцесите на Дисни ,понеже на мен такъв ми трябва?  Не че има Домко в Плевен ,но ще помоля някой да ми купи и да ми го изпрати по пощата !

# 216
Вени , а като са ти показали каталог имаше ли и фризове с Принцесите на Дисни ,понеже на мен такъв ми трябва?  Не че има Домко в Плевен ,но ще помоля някой да ми купи и да ми го изпрати по пощата !
да ...имаше много видове за момичрнца ,дори ми се стори че имаше и на Уинкс Peace......
тези модели фризове са като самозалепващо фолио,отлепят се и се лепят направо ,не се налага както тапетите с лепило Rolling Eyes.....идеално е за латекс например

# 217
  • Варна
Ето и нашата детска. Остана да намеря бели цветя, които да лепна на стената над леглото. Нищо такова не мога да намеря и може би ще взема от тези, които са в Бриколажа. Водят ги за пердета мисля.
http://picasaweb.google.bg/viliioana/QRprSB#

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 23:36 от slivanka

# 218
slivanka ,страшно сладка стая!Децата ти сигурно са щастливи. Simple Smile Много ми допада подбора на цветовете.

# 219
  • Варна
slivanka, чного свежа стая! Peace

Бели цветя можеш да изрежеш от бяло мебелно фолио. Peace

# 220
slivanka,много е хубава стаята !И аз много харесвам зелено ,оранжево и жълто и бях решила това да са цветовете, но мойта кукла иска розово ! ooooh!
Вени , благодаря ти ! Моята дъщеря и на Уинкс е фенка , вчера купувахме раница и несесер на Уинкс за първи клас (останах без крака от обикаляне ) !

# 221
  • Под Сините камъни
slivanka,страхотна стая много ми хареса

# 222
Браво на slivanka! Много хубава детска стая! Браво!

# 223
  • Варна
Благодаря ВИ  Hug

# 224
Бравo silvanka Laughing...много свежа стая,със здраве да си я позлват децата Wink

Общи условия

Активация на акаунт