Покажете си детските стаи - 8

• 44 435
  • 327
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
slivanka, чного свежа стая! Peace

Бели цветя можеш да изрежеш от бяло мебелно фолио. Peace

И това е вариант, обаче мъжът ми е решил, че "разни лепенки" щели да оставят грозни следи. Както и да е. Мислех да са по-скоро като изкуствени цветчета прикрепени само по средата.

# 226
Здравейте майчета  bouquet Някой ползвал ли е от тези светещи фризове-http://www.tapeti.vratsabg.com/index.php?page=colections&cat=5 със звездичките.Какви са Ви впечатленията Thinking

# 227
  • Под Сините камъни
Здравейте майчета  bouquet Някой ползвал ли е от тези светещи фризове- http://www.tapeti.vratsabg.com/index.php?page=colections&cat=5 със звездичките.Какви са Ви впечатленията Thinking
Ние имаме такива светещи тапети.Какво точно те интересува за фризовите?

# 228
  • гр.Сливница
slivanka, чного свежа стая! Peace

Бели цветя можеш да изрежеш от бяло мебелно фолио. Peace

И това е вариант, обаче мъжът ми е решил, че "разни лепенки" щели да оставят грозни следи. Както и да е. Мислех да са по-скоро като изкуствени цветчета прикрепени само по средата.

Силванка,много готина стая,поздравления,а относно цветчетата,можеш да ги направиш от бяло мебелно фолио както ти е казала darkviolet, и да си вземеш за шаблон от килимчето,много ме кефи.Да те питам от къде взехте килимчето,и аз мисля да направя такива цветчета,а и килимчето ако намеряяя,супер ще бъде.

# 229
Светят ли в тъмното??

# 230
Айде и аз да покажа нашета напълно завършена детска......

# 231
Маминка много хубава стая сте направили Hug....страшна  е  Peace

# 232
maminnkata -много ми харесва. Simple Smile

# 233
  • София
Айде и аз да покажа нашета напълно завършена детска......

newsm10

# 234
  • Под Сините камъни
да светят около 20 мин. след като изгасиш лампата.
maminnkata страхотна стая много ми хареса

# 235
  • Бургас
maminnkata, много хубава и просторна детска. Чудесна е. Hug

# 236
Момичета благодаря за милите думи.....  bowuu
с каката я мислехме и тя много си я харесва  Laughing

# 237
maminnkata много хубава и просторна стая.

Червения барбарон купен ли е или вие си го правихте? От къде и на каква цена ви излезе?

# 238
maminnkata много хубава и просторна стая.

Червения барбарон купен ли е или вие си го правихте? От къде и на каква цена ви излезе?

От Como го взехме съвсем случайно пролетта,  ако не се лъжа беше около 100 - 110 лв.

# 239
Аз пък ще се оплача  Sad
Объркаха ми цялата детска във фирмата, където я поръчахме!  #Cussing out И сега е гадна!!! Ама се усетихме чак при монтажа, че нещо не е като хората. То и ние сме си виновни, че не се подписахме върху работния чертеж... Сега ми обясняват - ами така сте си го поръчали! Така друг път!  #2gunfire
Айде ще пусна снимки тия дни, а вие гледайте да ми кажете, че е направо чудесна, че да не ме е много яд  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт