Септември `09 - 34

• 12 178
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Само набързо да кажа, че днес Бубара влиза в болница, за да бъде по постоянно наблюдение. Ще лежи в МД. Обещали са й да я пускат за съботите и неделите. Евентуално в седмицата 10-15 август ще ги извадят бебетата. Също така каза, че ще си носи лаптоп (с интернет) и ще се включва от време на време.
Дундито, и аз тръгнах да ти пиша, ама ти е пълна кутията. Ти всъщност пробва ли с форумските ти данни? Може пък да стане, знаеш ли...
pisenceto, за съжаление не съм наясно и не мога да ти помогна. Може би някоя от нас, която е в болнични отдавна ще знае...
Бамба, и аз така - ще работя (живот и  здраве) и през август. И без това докторката ми е в отпуск до 17-ти, та и болничния ми ще бъде издаден по-късно. Пък и както казваш седенето самичка вкъщи въобще не е оптималния вариант за мен. Аз съм някаква сбъркана работохоличка  Mr. Green, пък и друго си е да си сред хора  Peace
Криска, не се ядосвай на такива особи. Може просто да й трябва повечко време да осмисли казаното от теб. То не че аз не съм същата - много се нервя като обяснявам нещо и срещам само тъпо мълчание и учтив поглед отсреща... Определено не ставам да учителка, например...  Joy
Еден, Киара, като ви слушам, май ако не завършат ремонта на Втора градска докато започна да раждам и ако е в началото на месеца, ще взема и аз да дойда на вашето парти. Звучи много съблазнително... по нощници...  hahaha

# 106
И моите ръце изтръпват нощем, болят ме и ставите на пръстите. На мен доктора още минали месец ми каза да спитам Магнетота, стигал ми толкова Магнезий, ма не смея нещо. Пия по 1 на ден, имам повече от месец, страх ме е да не ме почнат пак контракциите.

И мен ме болят ставите на пръстите и са ми се подули Confused Нали няма да си останат така? Embarassed

Честит рожден ден на дъщеричката на арлина Hug

Миринда, предай на бубара, че й стискаме палци Simple Smile

# 107
благодаря за паролата,момичета!  Hug
ще стискаме палци на Бубара и ще чакаме  новини!  Peace

# 108
Криска, не се ядосвай на такива особи. Може просто да й трябва повечко време да осмисли казаното от теб. То не че аз не съм същата - много се нервя като обяснявам нещо и срещам само тъпо мълчание и учтив поглед отсреща... Определено не ставам да учителка, например...  Joy
Еден, Киара, като ви слушам, май ако не завършат ремонта на Втора градска докато започна да раждам и ако е в началото на месеца, ще взема и аз да дойда на вашето парти. Звучи много съблазнително... по нощници...  hahaha
Аз да ти кажа по принцип съм доста търпелива и дори мисля, че добре обяснявам, но това същество за 5 седмици само повтаря, че е разбрало и не пита нищо и като започне да прави нещо го прави със скоростта на светлината... пък поне да беше вярно накрая! Ама не #Crazy Добре че се махам! А след интервюто, с тази същата, всички ми обясняваха колко била мила и т.н. Ми като им е мила да се занимават с нея! Ама ха!
А за партито - идвай направо в Тина Киркова без да се чудиш! Аз мисля, че само нашата отчетна ще запълним всички места в болницата  Mr. Green Най-много някоя и друга циганка да пуснат, за да ни развеселява  Joy

# 109
  • Испания и Стара Загора
Здравейте всички,
arllina да ти е жива и здрава рожденичката  bouquet
Аз сутринта ходих на изследвания-кръв,урина и микробиология.Но резултатите ще ги разбера чак на 17.08.,когато съм на ЖК.Малко късно ми се вижда,зашото е хубаво да ги имам ако бебето се роди по-рано.Но тук така работят. TiredАГ-то ми даде и списъка за родилното. Peace
Ние още не можем да се разберем за името с таткото.Но се надявам скоро да стигнем до съгласие. Wink

# 110
въпросът с името е доста деликатен понякога Wink на какви варианти сте се спрели, Анита?

# 111
И аз се бях запътила към Тина Киркова, но пък ми препоръчаха акушерка от Шейново, която мислим да наемем и най-вероятно ще раждам пак в Шейново. Не се знае обаче в последния момент какъв акъл ще ми дойде.
kairra, мога ли да ти задам едно въпросче на ЛС?
А къде се загуби малибу?

# 112
pisenceto за болничните може да ти се издаде един за 7 дни колкото не ти достигат до терминалния болничен. Ако искаш може и от Джи- пи- то, макар че те често се дърпат да дават болнични свързани с бременността. Ако не иска си вземи от ЖК. Не ти трябват комисии и т.н.
Миринда аз не мога да си направя регистрация изобщо. Казва ми че ще ми пратят линк на мейла за да довърша регистрацията и до там . Не ми пращат нищо newsm78
Да ви питам- пулс 102 нормален ли е???, Вашия колко е? Може би затова си чувам пулса в ушите чак... newsm78
Мисля да звънна на док, ама дали не е глупаво всъщност Rolling Eyes

# 113
Mirinda, моля те предай на bubara, че всички сме с нея и стискаме палци всичко да е наред Praynig
Atrakcia чакаме снимки на тоалета Simple Smile
dundito 2, ако искаш звънни на док за успокоение, но и на мен пулса ми е постоянно над 100, питах моя док и каза, че било нормално бременните да са с ускорен пулс. Мъжа ми даже като ме пипне казва, че цялата туптя и все ме пита да не ми е лошо Crazy
Валка, много съжалявам за сестра ти, преживяла съм го и знам колко боли да загубиш дете "благодарение" на лекарско безхаберие  Tired
arllina да ти е жива и здрава малката принцеска и да ви носи много радост и любов  nbirthday

# 114
Благодаря за отговора dundito 2. Мисля че ти е доста ускорен пулса, аз току що си премерих моя - 84 е и мисля че това е нормалното. По-добре легни и си почини известно време и ако пак си го усещаш звънни на доки

# 115
dundito 2, всичко си направила както трябва, но от известно време насам има някакъв проблем в самия сайт на продавалника. Наскоро и братовчедка ми се регистрира там и след седмица още нямаше потвърждение на имейла, докато аз например когато се регистрирах (поне преди 5 месеца), още същия ден получих потвърждение. Обърни се към администратора на сайта, дано ти помогнат. Иначе мисля че и така можеш да се записваш в обявите, само ЛС не можеш да пращаш и да ти пращат.

pisenceto, няма проблем и ЛКК да ти издаде болничен за по-малко дни. Иначе за да отидеш при Джи Пи-то за този болничен, трябва да имаш прекъсване от поне един работен ден, защото диагнозата ще бъде друга. Затова е по-лесно всичките ти болнични до този за 45 дни да ти бъдат с еднаква диагноза и от една и съща ЛКК. Другият вариант е да направиш като мен - за тези 7 или 8 дни които ти остават до 45-дневния болничен, да си ги пуснеш като платен отпуск.  Peace

TRINITI разбира се, че може. Незнам защо изобщо питаш, пиши ми каквото искаш.  Grinning

anita29, наистина системата в Испания е доста мудна, дано все пак резултатите ти са готови преди да родиш.  Praynig А за името - много неприятно, че още не сте се споразумяли със съпруга ти. Нашето вече го знае целият свят, даже ми е странно, защото на Хриси й го измислихме малко преди да родя.

Относно партито по нощници - много ми харесва идеята. Дано наистина се засечем поне няколко мамчета по едно и също време, определено ще ни мине по-приятно времето там. Да ви подсетя, че моя мобилен е на първа страничка, така че наистина ще чакам някоя от вас да ми звънне, ако се падне по това време в болницата.

И аз ще стискам палци на Бубара, хубаво е че си взима и лаптопа, така ще може да се включва с новинки от време на време.

А за Малибу - наистина от доста време не пише. Странното е, че влиза във форума, но по някаква причина не пише при нас. Наскоро разбрах от друга мама, че е писала веднъж в темата на Августинките, дано не е останала обидена от нас.  Rolling Eyes

# 116
  • Испания и Стара Загора
Ами аз исках да е Кристина-да е кръстено на него.Но той не си харесва името и от там,не харесва и това.За сега сме се спрели на Виктория. Peace

# 117
И двете са хубави, но на мен Кристина ми харесва повече.  Peace И моят мъж не харесва идеята да кръщаваме дете на него самия.

# 118
Благодаря ти kiarra  Simple Smile

# 119
  • София
Здравейте...
много се радвам, че се събираме 5 6 мами за Тина Киркова, ако пък се и засечем наистина ще е чудесно...е разбирасе всеки да си стиска до термина де....но предполагам, че ще си разменим телефоните като му дойде времето и ще се търсим по етажите Grinning
Киара аз незнам още кога ще ми е секциото...но поне с първото раждане Григорова го беше насрочила седмица преди термина...ама то си зависи  от много неща де така че...живот и здраве.....dundito 2 май ти питаше за секциото...обикновено се гледа да е максимално близо до термина, ако разбирасе плацентата и околоплодните води са окей и на бебо му е добре в корема...не се препоръчва да почнат контракции и тогава да почне и операцията...
криската не сме само виртуални Wink виждали сме се на първата среща....абе определо мисля, че ще е наистина забавно ако се засечем...предлагам и Миринда да се заеме с организацията/това като покана да ражда в Тина Киркова/ Laughing
Относно болничния веднъж издаден от ЛКК, до края трябва да си е от ЛКК/защото първото продължение е било такова и така до края/, няма причина да се притесняваш, че не могат да ти издадат  болничен за 7 дена - водещо е издаването на болничния 45 дена преди раждане и предишните болнични са съобразени с този който е за 45 дена.......Не мисля, че се налага да пускаш платен годишен отпуск, ако не искаш....пък и докторите си ги следят тези неща....Доколкото разбирам ти си ползвала болничен от ЖК/защото там дават първо 7 дни, после 30 с лекарска комисия и т.н./, от където и ще ти издадат този за 45 преди раждане...не би трябвало да има проблем..поне при мен нямаше...Последния болничен ми го пуснаха по-кратък, за да не се застъпи с този 45 преди раждане, който ще ми издадат на 05/08/2009....
Киара ти при кой ще раждаш в Тина Киркова?

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 15:34 от EmiR

Общи условия

Активация на акаунт