Много празници ще има в ОКТОМВРИйската дружина!

• 28 144
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
 Crazy erisii, бях си само за седмица, много за кратко; евентуално през декември, и аз не знам още кога ще си ходим пак. Може тогава да си направим по-голяма среща; Маймунче с Гоги май също е за по-дълго в Пловдив сега.

Забравих да спомена, че видях Калин на Розеншон  Simple Smile Най-големият живак и образ ненадминат; докато го фокусираш и вече е на 15 метра и покачен на нещо друго  Laughing Няма страх, като катеричка е - и точно толкова сладък.

# 31
Хайде и аз пак тук, като няма какво да правя поне да пълня темичката. )))))

Ние ще ходим на почивка чак след РД на Калина....така че още месец в жегите в Плевен. Иначе ще сме на Рибарица на ВПДто, дано имаме късмет да се видим с erisii, че малко изместихме датата на пътуването ни.

мишолина, така е, децата се променят. )) Важното е да им се радваме и да ги обичаме, не може да са все кротки. ))))
за Фототемата.....отдавна не съм правила нищо свястно (не че някога съм де), но сега чакам новият обектив, че да сменя най-накрая този потрошения (той не че обектива ми е крив) и да видим дали ще има разлика. )))

Лени, дай някоя снимка на Ноли да го видим колко е пораснал. )))

Някой спомена заспиване на децата, Калина след обед заспива предимно сама. Ляга си на спалнята и се приспива. Вечерно време също, или аз лягам до нея да гледам ТВ, а после я местя в леглото.
Най-големият майтап е че спи като маймунче, надолу с главата. Тъй като спим с по 2възглавници, свалям горните надолу, за да не и е високо. Тя обаче се покатерва върху първите, ляга на тях и главата и виси върху долните. ) Трябва да я снимам някой път. )

# 32
Здравейте, момичета!!!  bouquet

При нас нищо ново, говорим, лудеем, ползваме гърнето по предназначение, е, имаме и по някой инцидент, но  нищо ново!!! Wink
Иначе вчеара нарисува първата си рисунка на една от стените Crazy Но не е голяма белята, защото твореше с молив в ръчичка, та оправихме всичко с една гумичка!

Аз от няколко дни съм с главоболие, но това е от ниското ми кръвно (обикновено 120/70), което сега е станало още по-ниско (116/60), та с малко кола и шоколад май нещата се оправиха!!!

Позволете ми да споделя това с вас:

"Златната хартия

Историята започва с това, как не отдавна една майка наказала своята 5 годишна дъщеря
за това, че изхабила цяла ролка от скъпа позлатена опаковъчна хартия. Парите не им
достигали и тя се ядосала още повече, когато детето използвало хартията, за да увие
кутия, която сложило под елхата.

Въпреки това, малкото момиченце поднесло кутията на майка си и й казало, “Това е за
теб, мамо.” Майката се засрамила заради предишната си реакция, но гневът й отново я
изпълнил, когато отворила кутията и видяла, че тя е празна. Тогава се обърнала към
дъщеря си и със строг тон казала: “Млада госпожице, не знаеш ли, че когато подаряваш
на някого подарък, се предполага, че в кутията трябва да има нещо?"

Сълзи се появили в очите на детето и то казало, “О, мамо, тя не е празна. Аз слагах
целувки в нея, докато тя се напълни." Майката била съкрушена. Паднала на коленете си и
прегърнала малката си дъщеричка, молейки я да й прости за безсмисления й гняв. Малко
след този ден злополука отнела живота на детето и се казва, че майката пазела тази
позлатена кутия до леглото си през всичките години на живота си. Когато и да била
обезкуражена или пък имала някакъв проблем, тя отваряла кутията и си взимала от
невидимите целувки и си спомняла за любовта на детето, което ги било сложило там.

В действителност на всеки един от нас ни е била дадена Позлатена кутия, пълна с
безусловната любов и целувки от нашите деца, семейство, приятели и БОГ. Няма по-голямо
притежание, което някой може да има.
"

Хубав ден!!! Hug

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 17:02 от Bulechka™

# 33
Позволете ми да споделя това с вас:
"Златната хартия

Уф, и аз съм станала една ревла.... Тези дни ми е мъчно, че ще оставям Диана в яслата и си поплаквам повечко. Старая се да й обръщам повече внимание, играем си двете, а тя е най-щастливото дете на света.

Момичета, с гърнето нещата се закучиха. Диана започна да се стиска и може половин ден да не ходи по нужда, вече подскача от крак на крак, но пак не се отпуска нито до дръвчета, нито на гърнето, нито в гащите. Почнах да й слагам памперс като я видя такава, но тя и там се притеснява и реве. Доброволно седи на гърне, клечи из парка, но работа не върши. Не знам какво да правя. Не искам да се мъчи, но как да й помогна? Давайте съвети.

Мишолина, здравей!  welcome Радвам се, че сте добре. Пусни малко снимки, моля.

Булечка, много хубава рокля, честито! Браво на художника. Диана, слава богу, не си пада много по рисуването, само се заинтригува като я премерих на вратата и сега измерва де що кукла има вкъщи. Цялата врата е в моливи.

Erisii, дано бързо се оправи мъжа ти. Много целувки на моренцето.

# 34
Здравейте момичета Simple Smile
на бързо минавам да кажа здрасти докато си почивам Tired местим се  Simple Smile цялата къща е в кашони и торби  ooooh! в четвъртък си дойдох от Бургас и от тогава събирам ли събирам багаж, а още не му се вижда края ooooh!
Да ви се оплача сама без Станислав съм Cry  много ми липсва това дяволче  Heart Eyes а той за мен хич не е сеща майка ми разправя е дивее и беснее на воля в къщи и само тормози Моника, която е най сладката бебка в света Simple Smile Не мога да и се нарадвам  Heart EyesСуче с охота и спи почти непрекъснато, а в малкото време в което е будна раздава широки усмивки  Heart Eyes обожавам я Simple Smile Станислав също Simple Smile Още на първия ден се научи че бебето се казва Мони и всяка втора дума е "Мони" Simple Smile  Непрекъснато иска да е при нея Simple Smile и все и събува чорапите Simple Smile Кино без пари сме когато излезем само тримата - Аз Сани и Мони. Станислав тича в една посока, аз препускам след него с количката........общо взето ми стана ясно, че ми е рано за второ Simple Smile
Другата любов на Сани е морето Simple Smile Първите няколко дни го беше страх да влезе във водата, но след като се престраши веднъж не мога да го изкарам от там:) Непрекъснато иска да се плацика вътре, а когато почне да трепери и го изкарам на пясъка почва да крещи, че иска пак вътре и единствения начин да го залъжа е да строим замък Simple Smile а после той с дупе го събаря hahaha Много е забавно и слава Богу се оправям сама с него на плажа че в началото ме беше страх и все взимах някой с мен Rolling Eyes
Другото любимо занимание е да гони котките по улицата при баба ми или да храни кокошките, което му запълва 50 % от времето когато сме там Simple Smile С това темпо на Коледа вместо прасе нашите ще колят кокошки  Joy Joy

Булечка - Коско много хубав  Hug Hug Hug

Тони много ми е неудобно че не можах да се организирам и да дойда до Равда  Embarassed Embarassed Embarassed Ще се реванширам в София Simple Smile Станислав и той като Диана се стиска и не иска да ака никъде другаде освен в памперса ooooh! Иначе за пишкането вее го усещам кога иска да пишка но все още категорично отказва да ползва гърнето  ooooh! за това го карам да пишка  банята, а после мия  ooooh! ooooh! ooooh! И аз искам съвет какво да правя че вече в чудо се виждам

Меги дано Веско да е по добре  Hug Hug

Ох кашоните ме зоват  Tired
Приятен ден   bouquet

# 35
Лелееее, какво затишие,никой не пише, срамота!!! Crossing Arms

Чак проверих да нямаме нова тема newsm78

Тонито, Mpulle, благодаря!!!  bouquet

Хайде бързо всички да драснат по някой ред!!! Naughty

# 36
Записвам се,че да не отидем на 2-ра страница на темите.Няма нищо интересно при нас.Мила още се сополови от време на време ,надявам се да нямаме повече настинки и заболявания,че аман вече.Ще се гледат с баба си няколко дни,че ние ще ходим малко на почивка по чужбинско.
Иначе с гърнето се запознаваме наново,днес акала там и после бъркала вътре,каза баба й.И викала ако ако.
Говори все повече,нови думи всеки ден има в репертоара й.
Мишолина,Мпулле-радвам се че се записахте ,бяхте се загубили.
Тонито-не знам какво да те посъветвам за Дианка дето се стиска,освен да клечиш и ти с нея докто се изпишка или да показваш на живо Wink
Хайде и другите се разпишете сега.

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 23:56 от mishonka95

# 37
Така и аз да дам отчет! Бяхме на море 2 седмици и засега общо ни се събра около месец и половина на морето! Обожаваме морето,без страх влизаме и то на "боко",не искаме никакви надуваеми работи,(а аз купих пояс,дюшек,лодка,делфин и малък басейн-само си дадох парите) поне бебо използваше лодката! Вълните ни обръщат ама ние сме безстрашни Mr. Green  Е,намериха се и "добри хора" с "полезни съвети" как да не я оставям във водата,че ще се удави! Иначе ходим на плаж ама сме само във водата,къпем се1-2ч. и си тръгваме,не искаше да седи на пясъка!

С гърнето сме до никъде,само като го види и реве,така че сме още с памперс!

Доста думи понаучихме,но само аз ги разбирам Mr. Green

Играем с каки и батковци,бебета не щем,само ги бием тях!

Сега чакаме тати да си дойде та и с него да откараме още седмица на морето!

Толкова от мен  Hug за всички!

# 38
Здравейте Simple Smile
ние се пренесохме Simple Smile Два дни се счупихме от работа, но успяхме да се пренесем и вчера цял ден съм подреждала  ooooh! Почти всички кашони съм разопаковала Simple Smile
Днес заминаваме на Бургас за две седмици Simple Smile Добрата новина е че Сани доста добре е приел раздялата ни Simple Smile почти не ме търси според майка ми Simple Smile

Пожелавам ви приятен ден и обещавам като се върна да съм по-редовна  Hug Hug Hug Hug

# 39
Здравейте,

При нас нищо ново. Растем и хубавеем. Ето за нашите крайъгълни камъни :

за яденето - мама окончателно капитулира. Дребната яде филийки с каквото си хареса от хладилника и си хапва добре, жегите не й влияят. Добре, че обича супи, плодове и зеленчуци, та не се запича. Още е хърба-щърба.

за гърнето - вече не ще нито на гърне, нито до дръвче, нито в памперса. Мисля, че ми прави на инат. За да не направи проблеми с бъбреците от стискане, периодично й събувам гащите и я оставям в банята да играе с водата. Засега върши работа, но скоро ще се усети. Абе, трябва търпение. В случая с моята дъщеря още трябват хитрост и дипломатичност. Голям инат е, лелееее.

за игрите - напоследък си търси момченца да ги командори. Мъкне ги за ръка нанякъде и ги кара да вършат черна работа - събират камъни и боклуци и ги пренасят, а тя се  кипри отстрани.

Мpulle, честита ви нова къща. Със здраве да си живеете в нея и да я напълните с дечица.  Grinning Приятно изкарване в Бургас. Целуни Сани и помахай на морето от нас.

П.П. Пфу, най-после курдисах снимка.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 13:55 от Тонито

# 40
Ехооооо! В този дъждовен ден би трябвало всички да сте си по къщите.....  Whistling

# 41
Ааааа, ние не сме!!! Цял ден скитосваме (както и вчера) и преди малко се прибрахме!!! Hug
Иначе нищо ново и по-различно от преди, добре сем, ходим, обясняваме, папкаме и т.н. Hug
Поздрави от нас!  bouquet

Хайд еи другите с отчет бързо! Wink

# 42
  • La casa de Mickey Mouse
привет да дам и аз бързо отчет
нищо ново при нас, лято е, горещини, ужас, ние на работа а малкия на ясла, но събота и неделя сме или на плажа или на морето
страх от водата никакъв, като някоя жаба е
имам гости от Англия с една малка принцеса, два месеца по голяма от Алекс, да ама момата говори не спира, тъй като мама я гледа няма проблем с двуезичието, а малкия не стига, че му е много беден репертоара, ами и на испански шляпа, няма да ви кажа какво шоу е, като се скарат за някоя играчка, малката крещи мое е, пусни, а Алекс и се кани с пръстче и крещи ноооооооооо, ох какво да ви кажа при нас е весело, но най странното е, че се чувствам добре в тази обстановка, с бягащите около нас деца  newsm78
нямам вече търпение, броя дните до 3 и да излитам за бг, не съм си ходила 3г  ooooh!, все едно отивам в непозната съвсем нова страна, сигурно ще гледам като изтървана

# 43
Здравейте и от нас. )))

и тук нищо ново, с тази разлика че от вчера имам една приятелка на гости с нейното момченце на 3г. ))) Голяма бесотия, страшен сладур. ))
За съжаление времето е кофти и днес валеше дъжд, но спря и ги водих на Панорамата да разгледат. )))

# 44
Здравейте,

Запиляхте се по моретата и никакви не пишете вече...

Принцеса Диана вчера си изкълчи китката. Уж най-обикновено падане както прави по 100 пъти на ден, но после изписка силно и аз здравата се уплаших. Сигурно половин час сме плакали двете заедно, после аз се окопитих и я понесох все още ревяща към Пирогов. Слава богу, няма счупване, нито пукнатина, но сега е с шинирано крилце и трябва да носи шината една седмица. Вече си пази ръката и не се върти в кръг като пумпал. Тази сутрин ми показа какво е станало - когато политнала назад, ръчичката й хлътнала между плота на масата и една преграда отдолу. Извадила е късмет, че ръката й е тъничка и бързо се е изхлузила.

Иначе с  smile3550 сме до никъде. Вкъщи кляка и върши всичко в гащите, за гърне и дума не може да става. Настоява да седи на тоалетната, само че все още нямам седалка за нея. Навън в хладното и за спане сме с памперси и така чакам по-добри дни.

Това е от нас, отивам да   food002

Общи условия

Активация на акаунт