Много празници ще има в ОКТОМВРИйската дружина!

• 27 171
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте Simple Smile
вече сме си в София Simple Smile И сме в новия апартамент Simple Smile Станислав вече спи сам в стаята си и съм много доволна Simple Smile От първата вечер го сложихме да спи сам и той го прие доста добре Simple SmileБуди се веднъж за да пие млекце и заспива  Wink

Мишонка много ми се иска най накрая да се видим Simple Smile На 17-ти съм на линия само кажи кога ти е удобно и къде Simple Smile Ако искаш може в Борисовата градина да се видим че ще ти е по удобно за Аерогарата, може и автобус да хванеш от Орлов мост  Mr. Green

Валентина  - честита ти рожденничка да е жива и здрава и много щастлива   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Анелия - весело изкарване на Бургас   grinning039

erisii и на мен ми дойде по уморителна почивката Simple Smile То Станислав на плажа е като отвързан. Първите дни беше много послушен Simple Smile Беше го страх от водата и си играеше послушно на пясъка и в басейна, но след като го вкарах с пояса във водата му хареса страшно много и след два дни вече не искаше пояс а сам да седи във водата, че и да не го държа ooooh! Добре че го водех на плитки плажове че да не му треперя непрекъснато Simple Smile Близо до Бс има плаж който в продължение на километър сигурно водата е до кокалчетата и е пълно с деца Simple Smile   За съжаление нямам фотоапарат да покажа снимки от там но поне имаме от Крайморие Simple Smile Ето http://www.facebook.com/DimitrinaSivova?ref=profile#/photo.php?p … 345394&ref=mf

Тони - горката Дианка Sad добре че бързо ви е минало и не е било нещо сериозно:)  А разговора ви ме развесели Simple Smile От сега се базика а Simple Smile

Мирама - честно казано 16 лв на дете  е много. Но в Плевен може и да са по-високи цените. моя приятелка скоро празнува 2г. на дъщеря си и на дете беше 10 лв за същите услуги като при вас Rolling Eyes

Да се оплача явно ние ще сме с памперс до първи клас ooooh! Сани категорично отказва да ползва гърне или приставка за тоалетна чиния. Крещи все едно ще го коля. в къщи е без памперс вече повече от месец, но той продължава да пишка в гащите и хич не му прави впечатление, даже му е кеф и не дава да го сменям, а направи ли локвичка почва да цопа в нея  newsm45 Преди стискаше и поне не акаше в гащите, но сега не страда от такива скрупули и спокойно си ака  Sick  Оставям го без гащички - резултата е същия пишка и ака свободно, въпреки че го подканвам непрекъснато да седне на гърнето, но той крещи бяга и си върши работата където намери ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Давайте съвет какво да правя че работата е сериозна ooooh! ooooh! ooooh!

Я кажете как е при вас. Сани непрекъснато е залепен за мен, не признава нито баща си нито който и да е все трябва да е до мен или да се катери по мен, вече се побърквам  smile3511 smile3511 smile3511 рядко се заиграва сам. Е сега в новата стая му е интересно и нали всички играчки да там, но все ме дърпа и аз да съм при него. Иска ми се вече да е малко по самостоятелен Rolling Eyes

Приятен ден от нас   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 61
Mpulle, и ние сме така. Залепена е за мен, дори когато се занимава с баща си или баба си, все гледа да съм наблизо и току се прилепва обратно. Вечер, за да мога да сервирам вечерята, тя принася от хладилника по-безопасните неща. Вкъщи категорично не желае да се занимава сама, или играем двете на нещо, или чистим заедно, или ми седи в краката докато мия чинии, или подава прането. Да не говорим, че за хранене и смяна на памперса са наредени освен Диана още мечка, бебе и кукла. Заиграва се сама само в парка, там дори не се интересува къде съм, играе вече с децата, кара се, дърпа играчки или пердаши накъдето й скимне, а аз само подтичвам отзад. Затова дните ни минават предимно в парка  Mr. Green и по-малко вкъщи. При дъжд сме или при баба й или в някой детски клуб, или в някой по-широк магазин, където дребната обикаля в тръс докато се измори и кротне.

# 62
Здравейте и от нас. ))

Нищо ново и интересно, все същото. )
Калина ако реши се залепя за мен и няма мърдане....но в повечето случаи не е така. Играе си с баба си, излиза с нея на разходки и т.н
В къщи също си има самостоятелни занимания, не ми виси постоянно на главата. ) Простираме заедно обикновенно, като се започва с вадене на дрехите от пералнята, после носене на легена и така до простирането. ) Изпочупила ми е вече половината щипки, защото и прави кеф. )

Утре заминаваме за Шумен малко при роднините и после се завръщаме, че в петък правим РД. ))
Бая си трових нервите с тортата, дано това което поръчах става за нещо. Много ме е яд, че няма да има торта, каквато исках....(( В БГ не се научиха на обслужване и това е.
После ще показвам снимки. ))))

# 63
Да взема и аз да се разпиша докато спи диването. От няколко дни пропуска да спи на обед, а сме на вън тича, играе не се спира и на плаж ходим и пак няма умора това дете.  ooooh!
Mpulle и ние правим същите номера с гърнето както Сани. Ама едно към едно си описала това което и аз исках да изплача.  Cry Няма напредък никакъв  Confused, а ми се искаше до яслата да сме го отработили пишкането и акането ама май няма да стане. И незнам като направи беля да се карам ли или нищо да не казвам  Thinking Някой викат карай се, някой не се карай, уф незнам...
Крис взе да повтаря всичко което кажеш и почва да става все по-интересно. Доскоро като иска нещо само мрънкаше, а сега започва да мрънка и след секунда се спира и казва Моля те и сочи това което иска. Ей така ме работи как да не стане на неговата като с това сладко гласче ми казва Моля те!
Mpulle верно че имаше такъв плаж наоколо ама къде беше към Черноморец ли, не се сещам  Thinking Трябва да го заведа. Ние ходим най-често на Крайморие, че ни е близко ама много претъпкано стана там и детето неможе да играе на спокойствие, нито аз да се отпусна.

Валентина честит рожден ден на каката да ти е жива и здрава!   bouquet

Mirama и на мен ми се виждат много 16лв на дете, но нямам никаква представа какви са цените тук. Още е рано но скоро ще почна да се интересувам, че ей го де е октомври.

Днес съм на концерт на Слави и компания. Мъжо ще гледа хлапето, че не му се ходило в тая навалица. Леле като се замисля от колко много време не съм ходила на концерт, чакам го с нетърпение. Mr. Green

Айде целувки от нас, на всички фъстъци.

# 64
Моргана - палжа се казва Ченгенето и близо до Отманли ( сега май парк Росенец му викат newsm78 ама аз си го знам така) Има един мост и след него отбивка в дясно, минава се по моста и се вурви успоредно на пътя около 100 м и после има черен път на дясно. Обикновенно там винаги продават риба Simple Smile Моста е малко преди Отманли Crazy Голямо обяснение дръпнах  Crazy Иначе на Крайморие ние ходим на едно странично заливче където все още не е пренаселено и децата спокойно могат да играят, че на централния и в Крайморие и в Бургас е прееенаселено  ooooh!  Весело изкарване на концерта Simple Smile И после искаме снимки Simple Smile

Мирама весело изкарване на Шумен Simple Smile Прави ми впечатление че Калина е много по самостоятелна  Wink Браво на теб че си успяла да я научиш. Аз се чудя направо къде сбърках, то до WC-то с него ходя  ooooh! ooooh! ooooh!

Тони - значи и вие сте същата работа  Crazy Много е сладка Дианка на снимката  Heart Eyes

Мишонкаааа хайде да се видим не ни забравяй на 17-ти
   Hug

Днес се срещнахме с мама Гери и прекрасната Николая. нали вече сме си близо ходим в еднакви градинки Simple Smile Та да ви кажа Николая е прелестна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 65
Хайде пак аз, то съм си постоянна тук, ама другите нещо не са...))))

моргана, и на мен ми се струват много (както каза един познат, аз куверт в ресторат за възрастни плащам 20лв), но какво да се прави. Пък и нали е веднъж в годината все пак, не правя рожден ден всеки месец. )))

Mpulle, мерси, надявам се всичко да е ок, и да не се глези много там.
Иначе мога да кажа, че е доста самостоятелна, когато тя си реши. ) В други случаи може също да се лепне за мен и не иска никой друг, но това е основно когато и се спи и се глези.
Вчера например съм я гонила 500м по центъра, като изобщо не и пука дали има някой след нея, или не. (което също не е много добре). Разхожда се като директор по улиците. )

След малко изчезваме и ще съм в информационно затъмнение няколко дни. )))

# 66
Ех три пъти на една страница  Embarassed Embarassed ама си имам повод: )

Днес майка ми е именница Simple Smile Искам да ви почерпя за нейно здраве  Wink

както и да честитя именния ден на всички носещи красивото  име Мария, Марина Simple Smile Да са живи и здрави и мноооого щастливи  Hug Hug Hug Hug

# 67
Eй, вярно бе, днес е голяма Богородица

Да почерпят :
Ана-Мария на мама Uscho &
малката Мария на мама snejanka

Честит празник на всички с прекрасното име Мария! Бъдете здрави и много обичани!

bouquet bouquet  bouquet

Mpulle, Марините празнуват на света Марина, мисля че се пада през юли някъде

# 68
Eхоооо,тук съм мацки,бяхме малко на гости по морето пак ,затова се загубих,сега се прибрахме и рекох да ви видя,че след малко почвам да стягам куфарите.
Валентина честита ти рожденничка,да е жива и здрава и много послушна.
Мпулле да е жива и здрава майка ти.
Тонито много се смях на разговора ви.
Анелия10 за нослето Ксилометазолин.При нас само те помогнаха.
Мирама не се ядосвай,каквато такава тортата,пак  ще я изядете.

Мацки за понеделник викам аз ранния следобед да се видим,така между 16-17 часа,какво ще кажете,хем да не е голяма жега.

Редактирам се, предлагам в Южния парк ако искате , някои мами няма да могат да дойдат до Борисовата градинка,аз така или иначе ще се домъкна с такси.Чакам предложения от вас за най ефтини таксита Wink
Хайде казвайте кой още ще може да дойде,искам да ви видя всичкиииииии.

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 14:28 от mishonka95

# 69
Здравейте, момичета!  bouquet
При нас в общи линии нищо ново, освен някоя нова дума и т.н. Wink

mishonka95, по това време Косьо спи и най-вероятно ще закъснеем!
Моето предложение е срещата да е или сутринта към 10.00-11.00ч. (може и по-рано, ако сте съгласни!) или към 18.00ч., но аз не съм критерии!!! Нека кажат и другите!!! За мястото съм съгласна!!!

Ние днес ходихме до Пигис Наус, имат страхотни намаления на есенно-зимни дрешки, та Косьо вече се сдоби със зимно яке, дебела жилетка и блузка!!!

Честит имен ден на всички, които носят хубавото име МАРИЯ!

Днес е Голяма Богородица.
А тя покровителства майките, семейството и бди над семейното огнище!
Нека Богородица ни пази и бди над децата ни.

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 13:24 от Bulechka™

# 70
Добрутру,

Бързам да се разпиша, докато домочадието спи.

Мишонке, става за Южния парк, стига дреба да се събуди на време от обедния сън. В колко часа ви е полета? Много ще се радвам да се видим!
За такситата - аз ползвам или 1280 или ОК Супертранс и в почти винаги са коректни. Търси стоянка с много еднакви таксита, там са истинските, защото има и много ментета. И не се съгласявай на байчовци дето те причакват на изхода.

Bulechka, страхотна идея! Аз много обичам да пазарувам предварително, така че щом настъпи сезона, дреба да има поне един-два кат дрехи за неочаквани застудявания. За съжаление понякога настъпват разхищения Sad
Абе, шопинг маниачка съм аз, но напоследък се отпускам само за Диана, че портфейла ми е отънял та чак прозрачен стана Cry
Сина ти е много красив (пу-пу) и с тия цветя направо ми разтопи сърцето! Да ти е жив и здрав!

Имам един въпрос към мамите, които си дадохте децата на ясла Как се постъпва с отпуска по майчинство? Той трябва да се прекрати по принцип, но в периода на адаптация в яслата, все още сте в отпуск или? Четох из форума разни дискусии, които още повече ме объркаха.

# 71
Добро утро от мен.Айде поспаланковци ставайте пийте по едно кой кафе кой мляко и се организирайте за срещичка.

Булечка- аз за сутринта няма да мога ,защото в 9 ,30 ч пристигаме от Варна,докато се настаним в хотела,туй онуй,става късно.Най-добре е към 6 ч както казваш,че ако има и други деца дето спът следобед,да са станали вече.
Косето е голям сладур на снимките,няма нужда да го казвам,дрешките са много гъзарски,бравос.

Тонито-мерси за такситата,аз от рецепцията на хотела ще повикам,те ги знаят кои са ефтинките,ама исках и аз да знам да съм по-спокойна.За шопинг терапията,такава си направих аз в Мадрид като бяхме сега,казвам ти вечер не мога да си намеря място,така ме боляха краката от ходене,надути,болят,ама не мрънках де.То как да мрънкам,наложи се да купувам един сак навръщане,че не стигна мястото в наще куфари. Wink

А,забравих да ви кажа,че сигурно ще бъдем цялата фамилия,татко батко,така че ако иска някой татко да се присъедини да си правят компания  мъжете да заповяда.Айде отивам да си прибирам щерката от баба й и отивам да се разкрасявам за последно ,че после ме чакат пак куфарите,как мразя да приготвям багажииии.

# 72
Благодаря ви, момичета, за хубавите думи!!!  bouquet
Тони, то и аз напоследък за Косьо купувам повече!!! Hug
Мишонка, както кажеш за часа - ние ще сме на линия!!! Hug

Ето и малка закуска с кафенце! Wink

Момичета, къде точно ще е срещата утре, в смисъл на кой вход на Южния парк? На този до спирката на 102 ли?

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 18:13 от Bulechka™

# 73
Утре ще се включа от хотела за срещата.Само пишете къде точно,аз ще питам някой да ме упъти.
Стискайте палци Мила да не реве в самолета,че последния път сигурно и на Марс ни чуха.Лека нощ и до утре.

# 74
Добро утро Simple Smile

Мишонка дано полета ви да е приятен  Wink

Булечка  - на мен мие удобно навсякъде, но предполагам който идва с автобус му е по добре от към Витошка затова нека да се чакаме на входа на Южния от към Витошка   в 18ч нали? На мен ми  идеално по това време че Сани по принцип спи от 14 до към 17. Покупките са страхотни. Колко взе палтото?

Тони - нали и вие с Дианката ще дойдете?

Хайде дано да се съберем повечко Mr. Green Mr. Green

Хайде аз да ви се оплача ooooh! Сани сутрин става в 6 без 15 Shocked Shocked Shocked и това вече почти седмица Cry Cry CryОсвен това пикае на воля навсякъде ooooh! ooooh! ooooh!  Отказва да пишка в гърнето, и това си е ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт