вече сме си в София
И сме в новия апартамент
Станислав вече спи сам в стаята си и съм много доволна
От първата вечер го сложихме да спи сам и той го прие доста добре
Буди се веднъж за да пие млекце и заспива 
Мишонка много ми се иска най накрая да се видим
На 17-ти съм на линия само кажи кога ти е удобно и къде
Ако искаш може в Борисовата градина да се видим че ще ти е по удобно за Аерогарата, може и автобус да хванеш от Орлов мост Валентина - честита ти рожденничка да е жива и здрава и много щастлива

Анелия - весело изкарване на Бургас

erisii и на мен ми дойде по уморителна почивката
То Станислав на плажа е като отвързан. Първите дни беше много послушен
Беше го страх от водата и си играеше послушно на пясъка и в басейна, но след като го вкарах с пояса във водата му хареса страшно много и след два дни вече не искаше пояс а сам да седи във водата, че и да не го държа
Добре че го водех на плитки плажове че да не му треперя непрекъснато
Близо до Бс има плаж който в продължение на километър сигурно водата е до кокалчетата и е пълно с деца
За съжаление нямам фотоапарат да покажа снимки от там но поне имаме от Крайморие
Ето http://www.facebook.com/DimitrinaSivova?ref=profile#/photo.php?p … 345394&ref=mf Тони - горката Дианка
добре че бързо ви е минало и не е било нещо сериозно:) А разговора ви ме развесели
От сега се базика а 
Мирама - честно казано 16 лв на дете е много. Но в Плевен може и да са по-високи цените. моя приятелка скоро празнува 2г. на дъщеря си и на дете беше 10 лв за същите услуги като при вас
Да се оплача явно ние ще сме с памперс до първи клас
Сани категорично отказва да ползва гърне или приставка за тоалетна чиния. Крещи все едно ще го коля. в къщи е без памперс вече повече от месец, но той продължава да пишка в гащите и хич не му прави впечатление, даже му е кеф и не дава да го сменям, а направи ли локвичка почва да цопа в нея
Преди стискаше и поне не акаше в гащите, но сега не страда от такива скрупули и спокойно си ака
Оставям го без гащички - резултата е същия пишка и ака свободно, въпреки че го подканвам непрекъснато да седне на гърнето, но той крещи бяга и си върши работата където намери
Давайте съвет какво да правя че работата е сериозна

Я кажете как е при вас. Сани непрекъснато е залепен за мен, не признава нито баща си нито който и да е все трябва да е до мен или да се катери по мен, вече се побърквам
рядко се заиграва сам. Е сега в новата стая му е интересно и нали всички играчки да там, но все ме дърпа и аз да съм при него. Иска ми се вече да е малко по самостоятелен Приятен ден от нас
Няма напредък никакъв
Някой викат карай се, някой не се карай, уф незнам...
ама аз си го знам така) Има един мост и след него отбивка в дясно, минава се по моста и се вурви успоредно на пътя около 100 м и после има черен път на дясно. Обикновенно там винаги продават риба
Голямо обяснение дръпнах