Много празници ще има в ОКТОМВРИйската дружина!

• 27 176
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Привет от на!
Ако всичко е наред, ще е опитам да дойдем на срещата.

# 76
здравейте и от нас Simple Smile
Децата са добре , но аз едвам издържам вече с двамата , направиха ме на луда калинка ,каката от юли месец не е на градина и постоянно се дразнят , чакам с нетърпение да дойде септември и да ги пращам на детска градина и ясла  .
приятен ден на всички

# 77
  bouquet

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 05:00 от Лeни

# 78
  • София
Привет, привет....то аз от кога не съм писала, но пък ви чета.  Peace

Да потвърдя само, че и ние със София към 5 часа ще сме в Гарфийлд заедно с Ели и Ноли, а и други мами (Надето и Алекс, Дани и Бобо), надявам се да дойдете там. Пак е близичко до парка, но е оградено, по-спокойно, сянка, ще можем да поседнем, да се видим. Аз лично не се наемам да тичам след София в парка.  Crazy Готово - казах си.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 15:26 от Ивон

# 79
А така,вече съм в Софето.Идем на срещата,само да кажа,че идвам с батко и татко,няма проблеми нали?
В Гарфилд последно остава значи.Надето ще ме чака мене на улицата,че нали съм от дълбоката провинция не го знам де е.
Идвайте повече да се съберем.Там ще съм в 5.

# 80
Ooo супер Simple Smile
Гарфийлд е страхотна идея:) Сани много се забавлява там Simple Smile В събота цял преди обед щуря там Simple Smile  А аз се надявах да засека някой познат ама не успях Simple Smile Тогава ние като се сабудим от сън се запътваме директно към купона ura  bigdance2  Party Time  bigdance2

# 81
http://www.garfield-kids.com/contakts-kids-center/

За това ли става въпрос?

Ще гледаме да сме точни. Диана заспа по график в 13:00 но събуждането е Божа работа.

До скоро!

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 14:05 от Тонито

# 82
http://www.garfield-kids.com/contakts-kids-center/

За това ли става въпрос?

Ще гледаме да сме точни. Диана заспа по график в 13:00 но събуждането е Божа работа.

До скоро!

да Тони това е въпроснто клубче Simple Smile
и Сани заспа по график Simple Smile точно в 14ч  Laughing Laughing Laughing те като знаят че ще ги водим на срещичка легнаха навреме Simple Smile

# 83
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обличам се за работа и ви пращам многоооооооо целувки на компанията

Страхотна е Софи, но втората снимка не се отваря, аз като лаик не мога да си направя рег във фейс-а....

# 84
Ехоооо  newsm43
Да се разпиша викам тук, защото ви изтървах края  Blush
Днеска се събрахме и видяхме и беше чудесно!
Видяхме се лично с Мишончето и е толкова сладък човек че  Heart Eyes много ме е яд че толкова за малко  Sad А Мила е принцеса - къдрокоса и синеока като ангелче!
Радвам се че се събрахме толкова мами!
Дианчето е кукла добричка! Бързо да се оправи пръстчето!Калина е нежна и красива - пу -пу насрали я кокошките!София няма да я хваля, щото тя ми е на сърце легнала - нали снаха ще си я правя- бонбон е тя  Laughing
Ая толкова е пораснала, сладко детенце  Heart Eyes
А мъжете ни - не им трябва никаква реклама!Ноли, Сани, Косьо и Алекс.....ееххх сладури!
Ако някой пусне снимки може  и да видите групата  Grinning
Мегииии липсваш ни  Hug Hug Hug
Поздрави на Варненската група от нас!

# 85
  • София
София няма да я хваля, щото тя ми е на сърце легнала - нали снаха ще си я правя- бонбон е тя  Laughing
  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Мегииии липсваш ни  Hug Hug Hug
Поздрави на Варненската група от нас!

И Вие ми липсвате  Hug Hug Hug Hug многооооооооо

Да вземем да се видим с В-ската група, че срамотаааааа.   

# 86
много хубаво си изкарах и аз днес, за Ноли не знам, той да ви пише  Crazy

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 00:56 от Лeни

# 87
И ние изкарахме много хубаво. Боже, не съм седяла толкова дълго, откакто се роди малката! И Дианка много се забавлява и после беше послушна цяла вечер. Пръстчето е добре.

Аз да разкажа за гордостта на мама. Вчера следобед за пръв път четохме приказка. Диана си я избра сама - за Червената шапчица. Изслуша я цялата, даже участваше активно с ръце и крака и викаше "ам", когато вълка глътнал бабата и Червената шапчица. До този момент книжките ги ползваше само за разнасяне.

Лени, снимките са чудесни!

# 88
  • София
Аз чак сега виждам снимките на Лени. А уж и вчера четох, не е лесно да си блейка... Embarassed А то и коментарите са просто.....  Mr. Green Heart Eyes

Снимките са невероятни, дечицата са прекрасни. Мамите им също.  Hug Heart Eyes

# 89
  • София
`ЛЕНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Шапка ти свалям на страхотните снимки.
Децата са просто уникални, пу,пу.
Ще коментирам довечера, че се оправям за работа  Outta Joint
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт