Много празници ще има в ОКТОМВРИйската дружина!

• 27 181
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Гледах и аз снимките Heart EyesМного сте хубави всички и мами и дечица  Heart Eyes
Толкова много са пораснали
Ние се завърнахме от Сандански и сега ще прочета какво сме изпуснали Hug

# 91
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Лени, снимките са страхотни, а моделите  Heart Eyes. Гледам и мамите са се разхубавили  Grinning, някой са отслабнали, други с нови прически Wink
Мирама, за кога остава ходенето ви до Рибарица? Има ли някаква промяна?
Мпуле, щях да ти пиша по-рано, но нямах нет  Peace И ние имахме същия проблем с гърнето в началото. Много се ядосваше, нервничише и отказваше да седне на него и аз тогава просто и сложих памперса и отложих малко нещата. След един месец опитах отново и тогава се получи.  Peace
При нас новото е , че Христина се е лепнала за мен и не признава никой друг  Naughty Много е неспокойна, спи малко през деня, а преди си спеше по 3-4 часа, стряска се насън. Напоследък много се страхува да не я оставя на баба и / няколко дни се налагаше, че водих баткото по лекари/ и при най-малкото съмнение започва да плаче. Не мога да вляза да се изкъпя като е будна, а да не говорим за ходене до магазина. Отново е в период на яко тръшкане, ритане, хвърляне и отново се опитва да разбие пода с главата си. Rolling Eyes
Мечтание, добре дошли   bouquet
Мишонка, надявам се да сте пътували безпроблемно. fingerscrossed
Моргана, и аз замислям ходене на концерта в Пловдив, но само да не ми мине котка път  Praynig
Мишолина, бройте ме и мен за срещата през декември, макар че ми се вижда още много далече  Peace
 Hug на всички и много се радвам, че успяхте да си направите среща този път и си личи, че сте си изкарали добре Grinning

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 12:59 от erisii

# 92
Здравейте и от мен момичета. )
Малко прочетох по хоризонтала последните мнения, но бях скапана от пътя Шумен-Плевен (затворена е Бяла и малко се обикаля).
Вече си затвърдих мнението, че на море със сигурност ще отидем другото лято. ) Втори път този път няма да го мина (аз сигурно мрънках повече от Калина). )))
За съжаление там изобщо не можах да си почина, вместо помощ, всички повече пречеха, отколкото нещо да направят. )
След 2дни ни чака РД, надявам се всичко да мине ок, и да няма много оливки. )))

erisii, снимките ви са чудни, за Рибарица ще ти драсна ЛС. ))))

# 93
Лени, и аз да се присъединя към гръцкия хор:) Уловила си невероятни красоти, много нежни и красиви кадри!

Меги, хайде най-сетне да се видим, че децата ще станат абитуриенти, докато се организираме:). Ние сме още във Варна и вилнеем из морската, обикновено след 18 часа. Големи фенове сме на влакчето, дето тръгва от зоологическата и като се качим може да правим тигели напред-назад, докато хвана морска болест (добре, че съм от Варна и имам тренинг).

Ерисии, твоите снимки са много сладки, явно Христина си е прекарала добре в басейнчето. Да не би да й расте зъбче, ако има още да излизат? Варти става такъв в тези периоди.

Варти яде всичко сам и става голяма свинчовщина, но аз съм доволна, защото не се занимавам девет дена с лъжицата. Пишка и ака в гърне и от време на време в полата на мама, най-вероятно, за да отмие пресните петна от самостоятелното ядене... Само като си ляга слагам пелена, не знам как да я махна, а и май ме мързи да се занимавам.
Продължава да не говори, само бръщолеви бебешки и казва "Мамуу" на всички, включително и на съседа. Добре, че не казва "тати" на всички минувачи, че иди обяснявай. Мисля си, че не говори, заото ние го объркваме някак си. Говорим му на арменски, а между нас си на български, от време навреме смесваме. Изобщо, мисля че става езикова каша в главата му.

# 94
Здравейте на всички мами.Не съм влизала почти година и сега реших да вляза и да ви видя.Всички бебешоци са толкова сладки и много са пораснали.И ние сме много пораснали и само белички правим  Blush.Мами има грешка в списъка на октомврийчетата.Ние се родихме точно на термина си  а там е записан на 28.10.07.Искам и да попитам как си побликувахте снимките на сладурчетата,защото искам и аз да сложа на Пламито ако може.Благодаря предварително .
Поздрави на всички мами и целучки на всички октомврийчета

# 95
  • Пловдив
Азалеа, и ние сме много назад с говоренето. Думите,които знае са та/за вода,стани и да люлям силно люлката/, мама, тате, ия, ани,ами,ам,нани,мау,габи,дадо,баба,кака/за кака и за топка/,мими/така вика отскоро на всички каки/,беби,пака/парка/,пи /спи/,ли/да се люля или да слезе/. Единственото изречение е "нани беби" и то обикновенно го кара на песен  Joy Иначе пее "мама ми" и придължава на бебешки, мелодията горе долу я докарва, анакрая се покланя и пляска. При вас сигурно се обърква още повече и от двата езика, но какво да се прави, сега слуша и събира информация, а после като почне да говори  Laughing За зъбите и аз си го мисля, но не усещам венеца да е надут, знам ли  newsm78

# 96
Azalea, те сега трупат запас и после проговарят отведнъж. Ето моята хубавица доскоро само на бебешки бърбореше, а от два дни повтаря *Мамо, кой-та?* - мамо, какво е това? и *Маму, кой-тоя?* - мамо, кой е този? и мама се скъсва да обяснява, а тя повтаря ли повтаря след мен и помни адски бързо.

Е, вчера обясни на баща си, че КОНЯ е изял бабата на Червената шапчица.  Щях да се напикая от смях.  Joy

П.П. Лени, моля те, изпразни си кутията, искам да те питам нещо?

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 14:01 от Тонито

# 97
Здравейте пак от мен...)
Вече започнах да се чувствам неудобно, че съм вечното присъствие тук....)))

Аз съм вече в пред рожденническа треска, остава само 1ден до събитието (то все едно кой знае какво, но...), днес или утре ще коригираме роклята на Калина, че естествено и е голяма (като я купувах мислех, че ще порасне малко за 1месец). ))) Само се моля да са пристигнали обувките и утре, че иначе ще си ходи със сандалите (а те вече нямат много вид). )))
Малко ви занимавам с глупости, но такива неща ни тревожат, майките на мацки. ))))

За проговарянето, не се притеснявайте, важното е че все пак казват думички, а не е съвсем нищо да не казват. )
Всяко дете различно се отпуска и започва да говори. )
На мен понякога направо ми омръзва, че Калина постоянно говори, на всичко му знае реда както се казва, обяснява ти, командва. ) Голямо е шоу...)

# 98
Здравейте и от мен!
Лени това е за снимките  Hug Hug Hug
jeni_to привет! Дано някой който отбира, поправи грешката в датичката и ти каже как да качиш снимка, за да ви видам колко сте големи и хубави Peace
erisii много сте хубавииии ама всичките сте много сладки  Heart Eyes!
Azalea дай да видим тази красота - Вартан! Той е толкова екзотичен и хубав че ще ви пушат ушичките като порасне  Laughing
Мечтание и ти Бобо не си го показвала скоро  Naughty чакаме снимки да знаеш!
Тонито знае Дианчето какво иска, ти само трябва да я слушаш и четеш  Peace
Мирама искам да ви пожелая весел и щастлив рожден ден, и съм сигурна че ще бъде такъв а Калина прекрасна!

За наш Алехандро - имаме си дума в речника - Там и под формата на дране със тръшкане мога да чуя вече и заветното Мамаааа  Mr. Green
Днеска ми изправи косите ,защото реши че му е скучно да се пуска по дупе на пързалката, та реши да е прав и почти на бегом от горе до долу  Shocked ей така стоях на метри и беше късно да реагирам! Добре че успя до долу така да се изтърчи без да се смаже  ooooh!
И освен това видяхме Румбата на Поли Пра и е толкова готин малък мъж че да го изядеш! Heart Eyes

Имам молба и се надявам горещо всеки който влиза и чете поне сега заради приближаващите 2 ри РД на децата ни, да се запише и да пусне актуални снимчици на съкровището си!Молбата е сърдечнаи макар и да не пишат вече всички толкова често, съм сигурна че темичката ни не е забравена!

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 08:52 от Надя 73

# 99
Ехоо и от мене от Каракас вече..Аз набързо само се записвам,че къщата е още с краката на горе.Много се радвам ,че се видях с някои софийски мами,много са сладки всички и децата пък са повече от разкошни.Просто да ги изядеш всички.Косето ми събра очите как приказва просто.После ще дописвам,отивам да оправям бъркоча. Hug Heart Eyes

# 100
jeni_to,  поправих датата на термина ти и  ви прибавих към рекордите за най-точно родено бебе  Peace

за снимки- първо качи снимки в някой сайт за снимки (най-често ползван e snimka.bg )
След като отвориш албума си за разглеждане копираш адреса на снимката.
После го поставяш в отговора си (или където решиш) като линк.
Ако снимките са с намалени размери може и да ги визуализираш с тази икона. Ще се радваме да ви видим.
Ако има нужда ще ти пиша подробно на лични.

ПОДКРЕПЯМ НАДЕТО  Hug   sohappy

# 101
Уф днес се надигнах в 6.30. Не ми се спи сутрин пък вечер едва гледам. Както и да е чакам хлапака да стане и отиваме към плажа, че като гледам май ще ни е последно ходене тази седмица. Струва ми се че взима да се захлажда и много вълни се появиха.

Mpulle сетих се и аз къде беше тоя плаж. Обаче голямо обикаляне на ченгенето падна и неможахме да го намерим. Ти каза, че имало много деца и ние се оглеждахме наляво надясно, по едни пътечки тръгнахме, строшихме колата ама ни плаж ни нищо. На самото ченгене водата е отвратително мръсна. А от отсрещната страна имаше само камъни във водата. И по черните пътища от ченгенето до Крайморие стигнахме Simple Smile Ама нищо де вече опознахме района поне.

Да се оплача Крис отказва всякаква храна. Единственото което яде е мляко с бисквити за закуска. След това нищо не иска. Какви ли не манджи му бъркам и аз и майка ми неще и неще. Как ще се оправят с него на яслата незнам. Дано само не го тормозят и хранят насила  Praynig

Лени за снимките няма смисъл да казвам, че са прекрасни ама и моделите са уникални. Радвам се че успях да ги видя преди да ги махнеш. Не видях Ноли обаче  Crossing Arms Ей криеш го тоз прекрасен младеж. Пусни поне една де, да му се порадваме.

Наде големи са калпазини тез фъстъци. И на мен често ми спира сърцето и само се моля Господ да го пази.

Дано да спи на обед Крис и ще пусна снимки.

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 07:45 от моргана

# 102
Добро утро Simple Smile 
аз седнах да пийна едно кафе и ви черпя и вас
моргана и моя Станислав основно е на кисело  мляко, хапва си и други неща но по-малко , но най-вече набляга на млякото , не го отказва и още го пие със шише и се чудя кога и как да го откажа от шишето, мисля от днес да му давамм със чаша и да скрия шишето ,дайте ми идея за махане на шише .
mishonka95 как мина полета ? дано оправиш по бързо къщата Simple Smile
и аз подкрепям идеята на Надето Peace Peace Peace
Лени страхотни снимки     bouquet
Тонито   е права,че някои деца трупат запас и после немогат да им се затворят устичките (нашата как проговори към 2 годинка  и няма спиране)
ето малко снмки от нас :
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1771/197807805955962666312507 … WGwP9UkHcfZOQ.JPG
ето малко балони за Рд на каката http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2651/878614636666797372125074 … kbIQo0J0mFTQc.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1787/503724896816376595125074 … 9jS1uwxAtv3dj.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2669/292415200185932336012507 … biu0eFRMg1YNF.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2285/157128541742013798125074 … SroTtT9JEAwtu.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1818/205603520018226909341250 … V5cCndF9o2YrW.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2217/182705948629943256412507 … meFWwuRmdFqFi.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2909/496585461232673591250746 … mtY2pXAwXCBKe.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2701/482099678139785002112507 … tKEbjVn9qNX9M.JPG
приятен ден на всички , аз отивам до яслата да уточним какви изследвания ще правим Simple Smile

# 103
Здравейте и от нас,аз нямам много време,но и двамата спят та реших да драсна някой ред! Снимките са страхотни,мъниците са невероятни,големи сладури!
Вален_тина тортата е....... нямам думи,много е красива,чак ще ми е жал да я ям!
Ние се подготвяме за пристигането на тати,вчера ходихме с Ани на фризьор,но на не й се спеше и голям зор видяхме,ама се получи добре,не съм я снимала,затова снимки друг път,а сега малко от морето,да ни видите и нас

http://bebeoktomvri.snimka.bg/?album;aid=265037

Поздрави на всички  Hug

# 104
  • София
Сега се връщам от работа и с няколко минути закъснявам да чиститя на Томас, борецът сладък втората годинка.
Да си жив и здрав и много да те слушат мама, тати и бати. Целувки от Кари и от мен.

Калина, разговорлива малка принцеска и на теб ЧЕСТИТ ВТОРИ РД. Да си здравичка и много да радваш мама и тати.

Общи условия

Активация на акаунт