Много празници ще има в ОКТОМВРИйската дружина!

• 27 199
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Така, сега набързо да ви се оплача. Хванахме с мъжо и детегледачката летния вирус, аз драйфах като луда и накрая ходихме по нощите в спешен кабинет и след като една игла уважи задните ми части заспах като къпана. На другия ден на работа бях като парцал, а болнични  Naughty не ми били трябвали, защото според докторката съм направила лека гастритна криза. Само дето после започна да повръща Джени, а мъжо прекара една сутрин в тоалетната, накрая и Кари се продриска - картинката пълна, но вече сме добре всичките.  Party Сега остана само червеното дупе на малката да оправим и сме 6 точки.

Аз от събота съм все сутрин на работа, така че съм абсолютно свободна да се видим с децата следобяд. Azalea имам ти телефона и ще ти се обадя, който иска да се присъедини да свирка.

Наденцеее
  Hug Hug ПОДКРЕПЯМ С ПЕТ РЪЦЕ!!!!!!! Направо изтръпнах като четох, аз сигурно щях да опъна краката и после да се чудят хората защо съм припаднала. Да нагушкаш този разбойник.

red_girl
Направо шапка ти свалям, с двете бебета на море - ето това се казва силна мама. Страхотна е каката, а малкият изглежда голям кротушко.

Валентина
, да ти е жива и здрава каката на патерица, като една малка принцеска е, а тортата излежда просто фантастично, сега ме вкара в грях да ровя за сладко през ноща.....

Мишонка  Hug Hug Hug еххх как те пропуснаххххх  Tired Tired

jeni_to ще ти дам аз едно невлизала съм, - сега за глоба да качиш снимки и то много да видим съкровището ти.  Crossing Arms  Hug

Тонито  Joy Joy Joy Joy КОНЯ яде явно наред  hahaha ехх и аз искам вече да проговаря малката, ама нъцки, само думички и то повечето неразбираеми. Например ТО е сок, ПА е пак, абе направо нов език учим с нея.

Айде лека нощ, че ме гонят, утре отиваме на Слънчев Бряг на гости на едни приятели с близначета малко по-големи от нас.  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 106
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА И НА ТОМАС , ДА СА ЖИВИ , ЗДРАВИ И  БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО  !!!

# 107
meggyv   приятно изкарване на Слънчев бряг  Peace, а това си вируса дано вече не се повтаря .
red_girl и на мен ми беше жал да я срежа тортата , но децата нямаха търпение да си хапнат  Heart Eyes и аз покрай тях Blush

# 108
Добро утро момичета. )))))
Благодаря много за пожеланията рано, рано за Калина. ))))
Ето и малка почерпка от нас. ))))
След малко отиваме да празнуваме и после ще пусна снимки. )

# 109
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА !
 ЗДРАВА, ПАЛАВА, ЩАСТЛИВА, ДА РАДВА МНОГО ВСИЧКИ !

вален_тина, да ти е здрава и на вас рожденничката сладка  Hug
ред _гърл, майка героиня си ти с две деца на море.  Бебчо как е пораснал, толкова бързо ми се стори Wink
Мегиии, оздравявайте  бързо. Скъсахте сe да сте болни Naughty
Това е мнооого на бързо.

# 110
Честит Рожден Ден на Калина!
Много здраве и щастливо детство!

# 111

Честит
-ри рожден ден на Калина!!!
С Коско й пожелаваме
да е здрава, послушна, но и да прави бели Wink
много да радва мама и тати и
да има приказно детство!!![/font][/size][/color]

# 112
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА И ТОМАС! ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И СЛЪНЧЕВИ ДЕЦА! МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН И ВАРТИ!
Меги, ще чакам звън.

# 113

Честит 2-ри рожден ден Калина!!!
Желаем ти  здраве, късмет и щастливо детство:)
Пожелаваме и щур и весел празник!!!!!

# 114
Честит празник на Калина и Томи! Желаем здраве, усмивки, веселба!

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 19:54 от мишолина

# 115
Честит рожден  ден Калина!
Весело детство,щастливи и безгрижни игри!

# 116

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН, КАЛИНА! ДА ПАПКАШ, ДА СПИНКАШ И ДА СЛУШАШ МНОГО МАМА, ЗА ДА СТАНЕШ ГОЛЯААААААМО МОМИЧЕ!

МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ ДИАНА!

# 117
Ч.Р.Д. на Томас и Калина! Да са живи и здрави и много да радват и слушкат мама и тати!       newsm59  party023

Меги наистина е кротушко за сравнение от каката,ама ще го видим и него догодина какъв образ ще е!

# 118
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОМАС И КАЛИНА.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ.ДА СЛУШАТ И ПО-МАЛКО ДА ПАЛУВАТ.

# 119
  • La casa de Mickey Mouse
честит 2 ри рожден ден на Томас и Калина, весело и безгрижно детство им пожелавам

момичета съжалявам че не се включвам толкова често, но колегите са в отпуска и съм сама в офиса, освен това след обяд съм с малкия на работа и лудницата е пълна
мацки стягайте се за среша във Варна
след 10 дни сме там
лени и аз искам да видя снимките ако е възможно, благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт