Много празници ще има в ОКТОМВРИйската дружина!

• 27 218
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Честит Рожден Ден Калина! Пожелаваме ти да си здрава и щастливо детство!

Честит Рожден Ден Томас! Бъди здрав и много щастлив!

# 121
Здравейте отново момичета. )))
Мерси на всички за чудесните пожелания. )

Рожденният ден мина чудесно, децата много се забавляваха и играха, нямаше нищо общо с миналата година. Калина не излезе от детският кът, освен когато аз не я извеждах да хапне и после за тортата. ))
Ето няколко снимки. ))))

първа гостенка
сервира
с рисунка
прави муцуни
духа свещи
и пак
огън
браво

# 122
Много е сладка Калина. Страхотен тоалет и обувките са пристигнали  Wink
Тортата е свежа и нежна... сигурно и вкусна. Laughing
Всички изглеждат доволни и щастливи!
Весел празник и за напред  bouquet

# 123
Честит Рожден Ден на Калина
Мира, страхотни снимки, личи си че хубаво сте изкарали.

Честит Рожден Ден (на патерици) на Томи  bouquet  bouquet  bouquet

# 124
Още малко снимки, че съм в процес на качване. )))

Цялата торта
цък
децата се кефят
малко смях
похапваме с гостите
с мама
с мама и тати

# 125
  • София
Честит Рожден Ден на Калина!

Tada  bigdance2  bigdance2  bigdance2  nbirthday

Честит Рожден Ден и на Томи!

Tada  bigdance2  bigdance2  bigdance2  nbirthday

Много здраве и щури детски игри и за двамата!

# 126
Мирама много е сладка Калина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Личи си че сте изкарали весело Simple Smile Тортата е много сладка Simple Smile Дано да е била и вкусна Simple Smile

Венерка - ех от колко време се чудя каде зачезна Simple Smile  И Джиждето и Галето. Ей Варненки по цял ден печете дупетата на плажа и ви мързи да драснете по един ред а Simple Smile Да пратитие много поздрави на любимото ми моренце Simple Smile Ако ми се усмихне късмета може да го видя още веднъж септември  Praynig Как е маестро Велин слуша ли те?

Моргана - за Ченгенето наистина е мръсна ивицата, цялата е във водорасли Sick но иначе ние като ходихме водата беше чистичка. Ама така е като никой не си чисти след него. Много се дразня на тези хора които оставят кочина след себе си на плажа или планината  #2gunfire #2gunfire Почти всеки ден като се прибирахме от плаж пълнех по една две торби с бутилки и боклуци от плажа на Крайморие, товаря ги в багажника и ги изхвърлях при нас. Всички ме гледаха все едно съм ненормална, ама мен много ме е яд. Едно време беше чистичко и на всеки му беше приятно, ама на ............. Крис голям сладур станал. Ех как не можахме да се организираме с теб да се видим. Ние в Меден Рудник обикаляхме всички
възможни площадки (не че са много де). оглеждах се за вас ама ..............

Ние утре ще кръщаваме мъжа ми Simple Smile така че отивам и аз да се стягам Simple Smile

# 127

Честит рожден ден на Калина да расте здрава и послушна

# 128
  • София
Честит рожден ден на Томас и Калина!    newsm51 newsm51 newsm51

Ние се приготвяме да заминаваме на море и нямам време да чета. После ще си наваксам.  Peace Мирама погледнах обаче снимките на Калина - много е сладка, весело сте си прекарали.  newsm67 nbirthday  Gift

# 129
Честит рожден ден на Joly 24,да си жива и здрава и много щастлива.Много да те радва малката Гери.Айде и ако може разпиши се.

# 130
Joly Честит рожден ден Желая ти много здраве и късмет много целувки да предадеш на Гери от Бобо

# 131
Честит рожден ден Джоли!!!!!!!!!
Да си здрава, щастлива и
много обичана ти желая!!!!!!!!!!!!

Целувки на бонбонката Гери и викам да драснеш два реда да кажеш как сте Simple Smile

Аз да се похваля. Милото взе Сани и отидоха на Витоша с едни наши познати Simple Smile А аз мъъъъъъъъъърррррззззззееееееееееллллллуууууууууввввввваааааамммммм цял ден Simple Smile Вчера кръщенето беше много хубаво и окончателно се навих да кръстим Сани на рожденния му ден Simple Smile дано само котка да не ни мине път Rolling Eyes

Ех къде се изпозагубихте пак всички а  Naughty Naughty
Хайде драснете по някой ред де  Sad Че щеказвам на Меги да налага глоби  Laughing Laughing

# 132
Честит рожден ден Джоли!!!!!!!!!
Да си здрава, щастлива ,уважавана , желана и много обичана!!!

[/size]
Ние днес или утре заминаваме на море, може би ще сме в Крайморие на квартира и ще обикаляме плажовете на около .

# 133
Здравейте,

Диана е нещо кисела тези дни. Все реве и иска да я нося. Вчера сме се прибирали от парка 40 минути, при положение, че имаме да пресечем една улица само. В парка само реве и се тръшка, дърпа играчки. Мамите като ни видят вече сами дават играчките на децата си. Но най-много ми тежи носенето, защото започна да ме боли гърба и пръстите на ръцете ми изтръпват. Чудя се докога ще продължи това и каква е причината, защото горкото детенце не може да ми я каже. Cry

Мога също така да похваля Диди. Днес ходихме да й вземат кръв за изследванията и юначното дете гък не каза. Хем и взимаше кръв една дебела баба с очила. Като я видях и си помислих, че ей сега ще отреже някое пръстче на малката, но жената имаше много лека ръка. Аз също не усетих бодването на иглата за васермана.

# 134
Здравейте и от нас. )))

Нищо ново и интересно, Калина тук от 2дни нещо се глези и е невъзможна. Особено след обед след като стане от сън и е спала близо 2часа, само мрънка, та така до вечерта.
Аз стягам багаж, утре заминаваме малко на почивка. То няма да е кой знае каква с нея, но ще видим. )))

Общи условия

Активация на акаунт