Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Как реагираха участниците след земетресението?
Какви са темите за дискусия във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Как реагираха участниците след земетресението?
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Темите за дискусия във форума обхващат различни теми, включително празнични поздрави и пожелания, споделяне на лични преживявания като земетресения, бременност и здраве, както и обсъждане на планирани срещи. Потребителите споделят информация относно бременността си, описват преживяванията си след земетресение и обсъждат предстоящите си срещи.
-
Какво е мнението на хората за земетресенията?
-
Какви са мненията за страха от раждането?

Сигурна съм че ако не ви разсмее то поне ще ви усмихне

не сериозно дайте да се организираме по сериозно...аз тук съм много многословна ама ако знаете каква съм срамежливка 
Аз също ти поднасям усмивка и желая на всички прекрасен ден
за два дена ме няма и сега и цял ден да чета това си е нова тема и 6 страници от новата! 

Че аз не можах да спя в жегите не можах ама и то не дремна и за секунда.

/ и детето също го няма,така,че не ме бърка.
Благодарение на това и епизотомиите, и секциото по спешност са доста голям процент. И все пак основният ми страх е за бебето, с първото имаше сериозен проблем, надявам се този път бебето да е добре
моля ако някоя мама знае нещо повече да ми отговори.
.