Отговори
# 75
Добро утро момичета Hug

кафенце от мен поднесено с усмивка  Mr. Green

И още е дна усмивка-едно кратко клипче няма да ви отнеме много време-гледайте го!! Grinning Сигурна съм че ако не ви разсмее то поне ще ви усмихне Grinning - "Така ли се раждат жените?"

Момичета радвам се че снимките са ви харесали,благодаря за милите думи Flushed bouquet
Кло,Билянка пазете се много!!!
Елист стискам силно палци и на крачетата и знам че всичко ще е ок на прегледа! Praynig Hug

За раждането още не мисля,но няма начин.Както Васи е писала при всяка от нас да няма поне една мааалка доза страх,дори и да не си го признаем.Ако не сега то по натам!Но горе главата както пък Кло написа-като вдиме малкото мишле няма начин да не забравиме каквито и да е преживелици покрай раждането!А и мислете позитивно Grinning

Друго засега не се сещам,освен за Софийска среща-времето тече,така че казвайте къде;аз предлагам без мъже...е ако няма рима Joyне сериозно дайте да се организираме по сериозно...аз тук съм много многословна ама ако знаете каква съм срамежливка Embarassed hahaha

хайде хубав ден,усмихнат,спокоен,успешен и прохладен! И УСМИХВАЙТЕ се често-това не ви струва нищо но ефекта е неизмерим Mr. Green Hug

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 07:20 от mia_aurora

# 76
  • София, Борово
Добро утро на всички!
Още веднъж благодаря за прекрасните пожелания и вниманието  bouquet
mia_aurora, благодаря за кафенцето. Сега тъкмо си го пия пред компютъра - много е свежо утрото и спокойно Flowers Bouquet Аз също ти поднасям усмивка и желая на всички прекрасен ден Kissing Heart

# 77
Добро утро и от нас  Hug
Ние сме си в София. Не съм ви чела, само щракнах на линка от Миа "Така ли се раждат жените?", много ме разсмя това малкото  Laughing
До после!

# 78
Добро утро! Е не мога да ви смогна  Party за два дена ме няма и сега и цял ден да чета това си е нова тема и 6 страници от новата!  Hug Простете ако пропусна нещо честит рожден ден на патерици на Диана! И честито на всички които са имали повод  Blush
Ние сме добре, вчера бяхме на консултация, станала съм 55 кг  Embarassed тоест само +5 от началото до сега . Но ми казаха че бебка си е наред и всичко е в нормите. Пратиха ме на изследвания, но се оказа че били за на гладно та преди малко ме надупчиха на празен стомах и сега наваксвам Simple Smile
А бебето тез дни е толкова активно, чак ще се оплача вече Heart Eyes Че аз не можах да спя в жегите не можах ама и то не дремна и за секунда.
А ако знаете вчера си лежа така на сенчица на двора и корема започна да мърда.. пипам аз и какво да усетиш целия си е мек а на едно място едно твърдичко такомалко нещо като краченце побутва отдолу.  Rolling Eyes Толкова мило ми стана Embarassed
Хайде спирам се, че се класирах в края на играта  Joy Joy Хубав ден момичета

# 79
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,детенцето ми не е добре,отокът не спада,отиваме на хирург.Молете се да се върнем живи и здрави,страх ме е. Praynig

# 80
  • Пловдив Белащица
Стискам ви палци, с леко да се разминете  Peace

# 81
Добро утро! Sunglasses  food010
radost24,стискам палци Praynig Hug

За срещата-аз съм за събота/става и неделя/,но по възможност да е след 10 ч, че сме си поспаливи Embarassed И на Борисовата и на Южния ме устройва,без претенции Simple Smile Другите софиянка си траят, казвайте мацки?, че времето си лети,аз няма да водя мъж/няма и да иска да дойде Crazy/ и детето също го няма,така,че не ме бърка.

# 82
Здравейте дами Simple Smile,

Диана, честит рожден ден на патерици!Да си жива и здрава, много да те обичат вкъщи и да те слушат!  bouquet

Аз с моя проблемен зъб цял месец се влачих по разни специалисти и накрая в петък го извадих - сега чакам раната да зарасне и най-накрая да си отдъхна. ooooh! ooooh!Дано да няма повече проблеми, че вече ми писна. ooooh!

Елена Василева, какво стана с твоето изследване?

За срещата - засега съм ок, стига да има кой да гледа малкия - но защо да не в някое кафе, примерно кафетата около Народния театър?Давайте идеи, хайде. Simple Smile

Вече тотално съм се освинила Blush, около +8-9 кила съм Blush
Ето малко снимки от нашето море - http://www.titti.snimka.bg/album.php?album_id=404123

# 83
Добро утро Simple Smile
Чудя се аз защо толкова време не ми излиза темата в последни непрочетени, а ви сте пуснали  нова  Grinning
Диана, ЧРД с един ден закъснение   bouquet
Страх от раждането има и при мен, ясно че е естествен процес, но още по-ясно е, че в нашите болници почти няма случаи на естествено раждане - пришпорват те с окситоцин и после крясъците "напъваааай"  Tired Благодарение на това и епизотомиите, и секциото по спешност са доста голям процент. И все пак основният ми страх е за бебето, с първото имаше сериозен проблем, надявам се този път бебето да е добре Praynig

# 84
Привет девойки!
Аз се позагубих къде по хубави, къде по лоши поводи, но вече съм на линия.
Моето розово предчувствие се оказа вярно. Чакаме още едно момиченце.  Heart Eyes

# 85
Здравейте аз да ви се оплача- от 2 дни ме болят костите на таза, направо ще умра като се движа, а за десерт и корема ме понаболва ниско долу и тази болка въобще не мога да я опиша. Само знам че е от ляво и искам да знам дали е нормална. Не съм сигурна че ми се втвърдява корема-та това ми е 1-ва бременност и много неща не зная. Възможно ли е да е някакво придърпване, вие какво изпитвате? Болката е остра но не много силна, а бебчето от тези дни в които ме боли го усещам като че ли все ниско долу да ме рита-дали има нещо общо?

# 86
За болките в таза, мисля че са нормални, но за болката в корема може да питаш док - вляво минава дебелото черво, може матката да притиска някой орган и оттам да те боли Peace

Момичета, тези дни е записването за лекциите на 9 месеца - хайде да ходим.Аз ще се запиша за целия месец, пък когато отида.

И мен ме е страх от раждането и го намирам за напълно нормално.Ако не ме беше старх щеше да ми е малко странно. Rolling Eyes

# 87
  • София
привет и от мен!

поздравления на патерици за рождения ден на Дианчето! да си жива и здрава и много, много щастлива!

стискам палци на Радост, дано всичко мине ок Praynig
Елист, не се бой, всичко ще бъде наред с бебките!

миа, благодаря за клипчето! цар си на доброто настроение!  Laughing

относно раждането - колкото повече наближава толкова повече започва да ме хваща страх, въпреки че гледам много-много да не го мисля и да съм положително настроена.... ходих и в шейново на дните на отворените врати, да се запозная с обстановката, честно казано без да налагам мнение ми се видя доста по-нормално откъм битови условия в сравнение с Тина Киркова, но може би защото съм настроена със сантимент към Шейново /самата аз и сестра ми, и братовчедките ми - всичка са раждани там.... /
много смешно беше в Шейново щото другите мами бяха с големи пупи т.е по към края на бременността и аз сравнение с тях все едно не бях бременна  Embarassed това което си спомням е че нямало нужда да си носим нощници, защото така или иначе ти давали от болницата, но не разбрах дали е задължително, аз май не искам нечия нощница  Peace

а момичета другото интересно напоследък е че аз вече на 2 пъти сънувам че бебето се е родило преждевременно, и че не съм била готова с покупките... събуждам се с едно чувство на нетърпение, че нещо е трябвало да свърша и още не съм го свършила.... другата щуротия която сънувах беше че след като съм кърмила трябва да се поизцедя и в млякото имаше кръв.. б-р-р-р сори, ако уплаша някоя друга мама... самата аз се събудих с много тягостно чувство....

сигурно е от жегите а може и от списанията които непрестанно чета, май е време да си направя пауза и да не мисля само за бебето  ooooh!

поздрави на всички, лек ден желая и не много горещ!

# 88
Здравейте и от нас. Току що се върнах от преглед и да докладвам. беба е много добре тежи 700 грама. Докато доки я мереше не престана да рита даже я изчакахме малко за да може да пуснем тоновете и да ги запише. Е посмяхме се малко с беба ама така е. От днес увеличаваме 3*1 магнерича и даже ще пия и по едно прахче диаспорал - това пак е магнезии. Каза че имам съвсем леко отваряне на шийката от горната страна но за момента не е опасно. Това било причинено от контракциите които си ги имам нищо че не са болезнени. И понеже ми била по чувствителна матката за това. Каза да не се натоварвам и че щом се чувствам добре да си ходя на работа. Нали не е нещо опасно.  newsm78 моля ако някоя мама знае нещо повече да ми отговори.  Praynig

# 89
  • Пловдив Белащица
elvireste, колкото ме е гнус да спя на болнични/хотелски чаршафи - същото е и с нощницата. Разликата е, че като тръгнеш да раждаш и ти я връчат, последното нещо, което гледаш и мислиш е, кой я е обличал преди теб и дали има копчета или липсват  Mr. Green. После първият ден - два, текат доста лохии, така че по-добре с тяхна. Като я изцапаш, отиваш да си изпросиш нова. Но иначе в някои болници е задължително раждането да е с тяхна нощница, даже на някои места изискват и престоя да е с тяхна. Попитай, ако дават да стоиш с твоя си купи от най-евтините, че много е възможно да трябва да ги изхвърлиш после.

Аз да се оплача, как се запътих на ЖК и таман да ме гледа доктора - хоп, аз този месец бях в началото - не може. По един преглед на месец. А аз исках да издърпам, че от другата седмица малката не е на ясла, че почиват. Но ще трябва да ги нагласим някак нещата. Кофтито е, че се бях настроила на среща с бебчето  Sad.

Общи условия

Активация на акаунт