ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 10 874
  • 368
  •   1
Отговори
# 45
Момичета,
аз нещо съм полудяла. Постоянно оглеждам бебешките магазини, правя сметки какво имам останало от Пакостина. Даже и знам при коя лекарка ще ходя. Crazy
Някакси имам вътрешно усещане, че всичко ще бъде наред когато бебето стане факт.
Отдруга страна пък все ме е страх. Напоследък толкова лоши новини около бременни момичета или бебетата им, ужасно е. Cry
При вас как е?
Май всичко е в главата ми, незнам. Rolling Eyes

# 46
  • Бургас
Момичета,
аз нещо съм полудяла. Постоянно оглеждам бебешките магазини, правя сметки какво имам останало от Пакостина. Даже и знам при коя лекарка ще ходя. Crazy
Някакси имам вътрешно усещане, че всичко ще бъде наред когато бебето стане факт.
Отдруга страна пък все ме е страх. Напоследък толкова лоши новини около бременни момичета или бебетата им, ужасно е. Cry
При вас как е?
Май всичко е в главата ми, незнам. Rolling Eyes

Споделям вълненията ти!

# 47
  • София
Мили Ванили, честит рожден ден   bouquet Ами ние сме били наборки  Simple Smile Пожелавам ти в най-скоро време да се сбъдне мечтата ти и да станеш мама!
Алчо, стискаме палци!
Oliana Kaapana не си полудяла, нормално е да си мечтае човек и да си мисли за хубавите неща, които му предстоят!

# 48
  • София
Благодаря ви момичета за подрепата!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Алчо, стискам всички налични палчета!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 49
  • На планетата Земя
Даааааммм, мечтите са нещо, което не можем да спрем. И това може би е добре. Носи надежда.

Алчо, успех на ваксината, всичко ще е наред! Е, бебчо бая ще пореве, но ще трябва маминото ти ушенце да свиква с тези жалостиви звуци. Това все пак е част от същата мечта - в радости и грижи ......
Помоли да му сложат след това веднага реванолово компесче, за да не се подуе и по-бързо да се успокои местенцето. За целта идете с по-малко ценни дрешки (опасявам се, че такива все още нямате  Mr. Green).  Hug

# 50
  • София
rainy, качихме се от към хижа Мальовица. Хем е далечко, хем имахме големи раници на гърба - с палатка, чували и всичко необходимо. Доста изморително беше, но пък беше прекрасно. За първи път почувствах какво е да си в облаците  Flutter А между другото...ти какво направи? Кога ти беше последния преглед и от кога се почвате  Crazy

Качите ли зъба? Много е красиво там, така ми се ходи на Мальовица.  Hug А аз съм на преглед в четвъртък, надявам се
финален. След това доки ще даде зелена светлина, но за съжаление мъжо е в командировка по време на Ову-то и ще
изтървем и следващия месец  Rolling Eyes Е има време, тъкмо ще мине повече време и всичко ще е по-добре  Twisted Evil

Снуки: Помним те разбира се  Hug Пожелавам ти успех.

Момичета какво е ЦС, като процедура, принципно знам за слуз, ама иначе  Embarassed

# 51
  • София
Рейни - цветна снимка, май аз не се изразих правилно  Blush

# 52
  • София
Мили Ванили, честит рожден ден! Да си жива здрава и много щастлива, което ще рече скоро да си  preggo

Снуки, и аз стискам палци всичко да е наред с ЦС!

Хубава седмица на всички!   bouquet Hug

П.П. Рейни, цветна снимка...

# 53
  • В сърцето на живота!
Рейни ЦС е цветна снимка.

# 54
Привет, момичета Grinning!

Много ви благодаря за съветите от предишната тема! Ще ви послушам и в сряда ще си пусна изследванията. Дано всичко е наред!

Пропуснах събота и неделя по нет-неволи, но темичката и без това се напълни доста. Стараем се Laughing!

rali_bt, честито! Лека и красива бременност ти желая  bouquet!
milly vanilly, честит празник! Желая ти много здраве и сбъднати мечти  ura!

Благодаря за закуската на всички! Аз съм от тези, които могат да закусват до безкрай Mr. Green.

Момичета, виждам, че сте обсъждали фолиевата киселина в предишната тема. Аз пия витамини, в които има. Трябва ли отделно да си взема или може и така в този момент?

Oliana Kaapana, споделям мнението на bibi76 - нормално е! И не си сама в тези си вълнения Blush. А лошите мисли пъди далеч от съзнанието! Не предизвиквай... Всичко ще бъде наред Hug!

Силно стискам палци на всички, които имат нужда Flowers Four Leaf Clover!
Нека тази тема бъде изпълнена само с хубави новини и положителни емоции!

# 55
ехеее колко народ се е навлякъл докато видя темата,айде и от мен честита темичка и нека да е на късмет,аз съм една от тези която ще разбере истината тази седмица.Стискам палци на всички  Praynig Hug Hug Hug

# 56
milly vanilly честит рожден ден, пожелавам ти всичко най хубаво  Hug

rali_bt честито, желая ти една прекрасна бременност  Hug

здравейте момичета  Hug лека седмица ви пожелавам

# 57
Здравейте, момичета.Пожелавам ви слънчева, успешна и изпълнена с много  EFP
milly vanilly, честит рожден ден. newsm59 Пожелавам ти сбъдване на всички мечти и желания
rali_bt , честито.Лека и безпроблемна, а на финала един прекрасен бебок.Чакам те и в другата темичка  Simple Smile
На всички момичета стискам палци и  Hug
А сега отивам да чета, че имам от предната темичка да наваксвам

# 58
rally_bt chestito Simple Smile leka bremennost Simple Smile a navsichki drygi i na men vkluchitelno yspeh Simple Smile i izvinqvajte che pisha na latinica no kirilicata mi neshto ne iska da se vkluchi  Hug

# 59
  • Варна
Milly vanilly, Честит рожден ден. newsm51 Много здраве и сбъднати мечти!  Hug

Рали, честито! Лека и безпроблемнна бременност!

Общи условия

Активация на акаунт