ВЪЛНИТЕ И МОРЕТО, 2 ЧЕРТИЧКИ НАШЕПВАТ ТЕ, НА ВСИЧКИТЕ! (27.07-2.08.09)

• 9 986
  • 368
  •   1
Отговори
# 60
  • Видин
Честит рожден ден на Мили Ванили!
Нека мечтите ти станат реалност! Hug

Снуки, стискам ти палци, мила! fingerscrossed

Алчооо, целувки на Ясен и дано мине леко ваксината Heart Eyes Hug

Oliana Kaapana, мисля че повечето момичета тук са като теб  Grinning

# 61
  • Русе
Milly vanilly, честит рожден ден! Желая ти здраве и щастие! Нека се сбъдне най-голямата ти мечта да станеш мама!  Hug  bouquet
снуки , успех на ЦС, дано всичко да е наред!
Magdalin* , честито сакче! Ще видиш и бебчето другата седмица.
Alcho, fingerscrossed !
Lioni, добре дошла!

# 62
Oliana Kaapana, гледай да задържиш чувството, че всичко ще  е наред и ще бъде така! а страхове всички имаме, опитвай да не им обръщаш внимание...
аз пък се чувствам като психарка- навсякъде виждам само жени с големи бременни тумбаци, плачещи бебета, реклами на детски храни и памперси...като пусна телевизора, все това виждам по филми, по реклами , по книги и списания, по колите, по витрините...отидохме на 3D кино наскоро- и в "Ледената епоха 3" дори мамутката беше бременна... Cry
а покрай мен побърквам и мъжа ми. Затова реших да спра с това и да опитам да се съсредоточа над нещо друго. и най-вече летните месеци са за да се възстановим от стреса през годината. така че този уикенд почнахме със спа и разходки в планината и смятам да пробвам да задържа ведрото настроение и слънчето в себе си. и току-виж се превърне в истинско, живо слънчице!  ylinfant

# 63
Ама колко много сте изписали от сутринта само!!! Не мога да ви изчета!

Мили Ванили, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Нека скоро се зарадваш на най-хубавия подарък  newsm30  newsm51 newsm51 newsm51

rali_bt, още веднъж едно голямо ЧЕСТИТО от мен! Много се радвам за теб  Hug Hug Hug Лека бременност!

Та, да ви кажа сега годежът мина добре Simple Smile Само баща ми беше доста притеснен, но като цяло всички са много щастливи и ентусиазирани. Всеки си получи задачи за подготовката за сватбата, защото време няма  Joy Joy Joy
Аз ще ходя да гледам рокли тази седмица, а и на преглед трябва да отида. На работа, обаче ми правят проблеми и не искат да ме пуснат за 2-3 дни да почивам, така че ще си взема болнични. И без това ми се полагат, не смятам да се съобразявам с никой. То работата няма да избяга.

П.С. Стискам палци на всички, които се нуждаят.И да напълните темата с много  EFP

# 64
Успешна седмица и от мен!  Hug  Hug  Hug

Сбъдване на най-голямата ни мечта ....  baby_neutral

# 65
  • Варна
Oliana Kaapana, хубаво е, че положителните чувства доминират и си изпълнена с надежда и очакване за прекрасната новина! А за страховете - че кой не се страхува?! Човешко е. Стига за има любов и разбиране и верен човек до нас, ще се справим с всичко!!!
Etigra , и аз така ги виждам навсякъде, но то е за късмет newsm10 и да ни напомня, че любовта е навсякъде. Малко ми става мъчно, че не съм като тях, но после се сещам, че това ми престои, рано или късно.
Чудото ни дебне зад ъгала, момичета Wink

П.П. Сега като си прочесох написаното, малко твърде поетично ми звучи, но сигурно, защото ме напече слънцето, като излизах на обяд. Простете Crazy

# 66
Здравейте
Milly vanilly, честит рожден ден!Пожелавам ти най - вече здраве и скорошно сбъдване на мечтите ти!
 bgmamma123  честито сигурна бях че се притесняваш напразно,
пожелавам на всички които са в очакване EFP
а на останалите (в това число и за)работете!

# 67
и аз се записвам към НЕчакащите тази седмица. за мен ще стане ясно най-рано в неделя. в събота заминаваме на море и силно се надявам да не ме посети лелката, че ще ми развали морето  Laughing

# 68
  • София
Добър ден!  Grinning

Наистина много сте изписали от сутринта не мога да ви изчета.  Joy

Честит рожден ден на Мили Ванили!  bouquet  bouquet  bouquet

Късмет на всички НЕчакащи тази седмца!  Flowers Four Leaf Clover

# 69
  • София

А аз да съм глупавичка, щях да питам защо пожелаваме късмет за една цветна снимка, добре
че прочетох преди да питам  Whistling
Снуки миличка, дано всичко с проводимостта е наред  Praynig

Много нечакащи тази седмица, хайде да я напълните с добри новини   bouquet

# 70
  • Манчестер
Момичета, благодаря ви много за хубавите пожелания  Hug Да ви се връщат тройно  Heart Eyes

СнукиPraynig успех , миличка. Дано всичко мине както трябва и да донесеш хубави новини  Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Алчо, за имунизацията на малкия  fingerscrossed ще мине и после ще се чудиш защо си се притеснявала толкова  Hug Не забравяй да го намачкаш, ако заплаче  Joy Joy Joy ... newsm78 абе защо не вземеш да ми го изпратиш в Манчестер, да го намачкам хубаво Mr. Green, да видиш как ще спи един месец от изтощение  Joy Joy Joy
bgmamma123 , видя ли , нищо страшно  Hug ама и ти се беше притеснила  Heart Eyes

За всички които имат нужда  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed стискам палчета  Hug

# 71
  • по света и у нас
Снуки,стискам ти палчета и ти желая като резултат две проходими магистралки!!! Hug Peace

Мили Ванили,честит рожден ден!Желая ти само щастливи дни,сбъднати мечти и две черти  Wink !

Алчо,ще мине леко,ще се увериш! Praynig Hug
Лиони,добре дошла и бързо отлитане към отчетни ти желая! Hug
Магдалин,честито сакче и другата седмица и сърчицето да чуете! Hug

# 72
късмет на всички през новата седмица и повече  EFP

# 73
Добро утро на всички!  Hug

newsm22

Мили Ванили: Честит празник на патерици!
Лиони welcome и по бързо към отчетни  Wink

На всички НЕчакащи тази седмица  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз в сряда съм на преглед да видим какво става, че след 7 дни закъснение и 4 отрицателни теста съм на път да  Crazy

# 74
  • На планетата Земя
Добро утро и от мен!

jozyy, красива закуска си сервирала! Така ли обслужваш и момчето в къщи?  Mr. Green Дано прегледът ти в сряда да мине добре, наистина е странно това закъснение. Да вземе да се окаже една късна овулация!  Flutter

Софф-чето ми липсва, не е писала отдавна! Дано всичко при нея да е наред!

И бгманолова не се е усмихвала скоро!

Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт